Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο


Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική. Συννενόηση με το πρακτορείο άψογη και αμέσως βρέθηκα στο ξενοδοχείο των Ν. Προαστείων, μιας και με βόλευε λόγω εγγύτητας.

Κοντοπούτανο αλλά πολύ ευγενική και με καλή διάθεση. Πολύ χαρούμενο πλάσμα, που φαίνεται πως απολαμβάνει αυτό που κάνει. Τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου έδωσε.

Όμορφη κοπέλα με πολύ ωραίο σώμα. Αν ήταν 10 πόντους πιο ψηλή θα έσκιζε στο δρόμο, αλλά κι έτσι ακόμα γυρίζεις να την κοιτάξεις με θαυμασμό.

Με υποδέχτηκε με σέξυ εσώρουχα και ψηλοτάκουνες γόβες, ακριβώς όπως το ζήτησα. Επειδή μένω κοντά, ήμουν μπανιαρισμένος και παρφουμαρισμένος, κι εκείνη το κατάλαβε, οπότε θεώρησε περιττό να κάνω μπάνιο. Και μπήκαμε κατευθείαν στο ψητό.
Μου ξεκούμπωσε αργά το παντελόνι, και μου έβγαλε τα παπούτσια και τις κάλτσες, μετά το πουκάμισο, ενώ τα σώματά μας έρχονταν απαλά σε επαφή. Είναι ίσως από τις λίγες πουτάνες που αισθάνθηκα τόσο οικεία. Σαν να κάνεις έρωτα με την κοπέλα σου. Της ζήτησα να κάνουμε αργά προκαταρκτικά χωρίς βιασύνες και έδειξε πως της άρεσε κι εκείνης.
Ύστερα από μία εξερεύνηση στο στήθος της με τη γλώσσα μου, κατέβηκα προς την κοιλιά της κι αμέσως μετά στο μουνί της, όπου μοσχοβολούσε. Συνέχισα να της γλύφω μετά τα πόδια, επιμένοντας στο σημείο πίσω από τα γόνατα.
Εκεί έδειξε πως της άρεσε πολύ καθώς για λίγο αισθάνθηκα πως έτρεμε από την κάβλα. Δεν διατηρώ ψευδαισθήσεις, νομίζω όμως πως ανταποκρινόταν πραγματικά.
Ξαφνικά σηκώθηκε και προσπάθησε να με πάρει στο στόμα της, αλλά την έκοψα λέγοντάς της πως προτιμούσα να με γλύψει κι εκείνη πρώτα στο σώμα. Χάδια, φιλιά γλυψείματα εκατέρωθεν και το τέλος δεν άργησε να έρθει μέσα στο υπέροχο στόμα της.
Σηκώθηκα αμέσως και πήγα στο ντους και μόλις βγήκα μπήκε κι εκείνη. Είχαν περάσει μόλις 20 λεπτά.
Πιάσαμε κουβέντα λίγο και μετά μου πρότεινε να μου κάνει μασάζ στην πλάτη. Ξεκινήσαμε ενώ μου ψιθύριζε στο αυτί πρόστυχες φράσεις. Όταν έφτασε στους γλουτούς μου, ο Γιακουμής είχε γίνει πάλι αεροπλάνο, πράγμα πρωτόγνωρο για την ηλικία μου. Είμαι και 45 και δύσκολα καβλώνεις ξανά τόσο γρήγορα.
Ειλικρινά δεν πίστευα πως θα τελείωνα δεύτερη φορά, όμως το κορίτσι ήταν πολύ φιλότιμο. Οι στάσεις εναλλάσσονταν συνεχώς, με κύριο θέμα τα υπέροχα πόδια της.
Σε στάση κόντρα παξιμάδι ήμουν έτοιμος να ξανατελειώσω.
Βγήκα από μέσα της και της ζήτησα να κάνουμε 69. Τελείωσα σχεδόν μουγκρίζοντας ενώ έγλειφα αδηφάγα και αχόρταγα το καυτό μουνί της.


Ήταν μία από τις καταπληκτικότερες εμπειρίες. Οφείλω να πω επίσης πως μου πρότεινε να την πάρω και από πίσω, αλλά το θεώρησα κοροιδια να δώσω ένα πενηντάρι ακόμα για λοκώ.


Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 23, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
ποδολάγνος
Μέλος
Εγγραφή:
26 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
40
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2012
Ολοι πανω κατω συμφωνουμε αλλα αν δεν πει ο mclαoud καθαρα τι του ειπε κι εγινε ολοκληρο θεμα στο thread του naughty cats εγω δεν ξαναπαω μαζι της. Αν και νομιζω οτι ολοι καταλαβαμε πανω κατω, μακαρι να μαστε λαθος.

ΥΓ: Αυτο με το +50 για κωλο που προτεινει απο μονη της ειναι μαλακια. Αν το θες, το ζητας μονος σου. Ετσι οπως το πλασαρει μαλλον το αντιθετο αποτελεσμα εχει.
26 Αυγούστου, 2012
Να ρωτήσω που μπορούμε να βρούμε στοιχεία για επικοινωνία με τη Cynthia; Ευχαριστώ.
27 Αυγούστου, 2012
Οπως τα λεει και ο kazabuburas και γω θα θελα πολυ να παω με τη συγκεκριμενη,αλλα μετά απο αυτο που διερευσε δε προκειται...
29 Μαρτίου, 2013
Really top class and a lot of fun. We miss her! Λύπη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4