Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τεσσερα με πεντε χρονια τωρα που ασχολουμαι με το σπορ η μοναδικη Ελληνιδα που ειχα δει ηταν η Ευα!! Αποφασισα λοιπον να την ξαναδω και τηλεφωνησα στο γραφειο αλλα η μονη διαθεσιμη λογω Αυγουστου ητανε η Πεννυ!!Επηρεασμενος τοσα χρονια απο το το πρωην Ανατολικο μπλοκ και ειδικα τις Ρωσσιδες ουτε περνουσε απο το μυαλο μου να συνευρεθω με Ελληνιδα,αποδειχθηκε μεγαλο ΛΑΘΟΣ!!!!!
Με το που ανοιξε η πορτα του δωματιου εμφανιστηκε μια γλυκυτατη κοπελλα με ενα ασπρο μινι φορεμα αρκετα λεπτη!! με ενα παρα πολυ ωραιο σωμα!!!Εσπασε αμεσως τον παγο με ενα υπεροχο φιλι βαθυ με γλωσσα!!
Μετα το μπανιο εμφανιστηκε και μ αρχισε σε πραγματικα φιλια με γλωσσα deep and no frozen shallow!!!η εμπειρια μου λεει οτι το μοναδικο σημειο που δεν μπορει να σε ξεγeλασει το call-girl ειναι τα φιλια!!!Μπορει να γαμηθει μαζι σου να εφευρει οργασμους να νομιζεις οτι την ελεγχεις αλλα στην πραγματικοτητα ξεγιελιεσαι!!!Το φιλι ομως ειναι αυθορμητο και δειχνει τουλαχιστον αμα της αρεσεις η οχι!! Η Πεννυ λοιπον με κερδισε στα πρωτα 5 λεπτα!!
Η κοπελλα ειναι πεντακαθαρη,ευχαριστη και δεν σου βαζει ορια ΜΗ αυτο ΜΗ το αλλο !!!! ΔΕν θα μπω σε λεπτομερειες το μονο που ειπε ηταν οταν αρχισαμε το σεξ ηταν
Εδειξε οτι ΗΘΕΛΕ να περασω ΚΑΛΑ!!! και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ γι αυτο!!! ειναι μερικα πραγματα που πραγματικα δεν κρυβονται στο τελος ειχαμε ανοιξει μια συζητηση και η κοπελλα μονης της μου ειπε να καθησουμε να την τελειωσουμε αλλα ειχα κλεισει για φαγητο και δεν μπορουσα,αυτο που θελω να πω οτι το κοριτσι ειναι μια παρα πολυ ΤΙΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ σε μια πολυ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ!! οταν ανοιγεις την σελιδα του escortnews και βλεπεις ολα αυτα τα ΜΠΑΖΑ με τα διπλα σχεδον χρηματα που στην τελικη θα καταληξουν σε Ρωσσια,Λεττονια,Λιθουανια κλπ πραγματικα καλυτερα να μεινουν ΕΔΩ!!!
Συμπερασμα ισως πρεπει να κοιταξουμε τις Ελληνιδες με μια αλλη ματια!! Και απο οτι μου ειπε η Πεννυ και η Ευα τα κοριτσια ετοιμαζουν κατι καινουργιο για τον Σεπτεμβριο που θα μας αρεσει πολυ!!
Thnaks Penny!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2012
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
tapas
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
30
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2012
250ευρω ;;; πανε αυτα
19 Αυγούστου, 2012
Ρε μεγαλε, κανε κριτικη και ασε τη προπαγανδα του στυλ ¨"προτιματε Ελληνικα¨"
Το δια ταυτα ενδιαφερει. Μια χαρα η Πεννυ, δε λεω αλλα εχω περασει και καλυτερα και πιο φθηνα με Ανατολικο μπλοκ.
Ο καθενας εχει τις εμπειριες του και δεν υπαρχει ασπρο, μαυρο. Πηγες με μια Ελληνιδα και κατεληξες σε συμπερασμαΧμμμ;
(Updated: 20 Αυγούστου, 2012) 19 Αυγούστου, 2012
Φίλε μου καλέ,
έ όχι και να χαρακτηρίζεις τα 250 € το δίωρο ως "πολύ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ"!

Και το εάν είναι ή όχι η τιμή "καλή", για να μην ανακυκλωνόμαστε στη γνωστή και ατελέσφορη συζήτηση περί τιμών, θα το δούμε συγκριτικά με τις ίδιες τις κοπέλες... Οι τιμές τους ανέκαθεν ήταν αυτές, 150 € η ώρα και 250 € το δίωρο. Ανεξάρτητα του τι συνέβη τον τελευταίο καιρό, αυτές εκεί..., σταθερές!
Φυσικά, δικαιωμά τους και η τιμολογιακή πολιτική είναι αποκλειστικά στο χέρι τους... Άλλωστε, "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!", που λένε... Άρα, για να μην έχουν χαμηλώσει τις τιμές τους, κάτι θα ξέρουν...

Όμως, να μην τις χαρακτηρίζουμε και μεις πολύ χαμηλές, τη στιγμή που, σε αντίθεση με άλλες cg που επαναπροσδιόρισαν τις τιμές τους (π.χ. Nayomi), αυτές παραμένουν σε σταθερά ύψη. Εάν για παράδειγμα το 150 είχε γίνει (ας μην πω 100, έστω) 120 και το 250 είχε γίνει 200, πάλι τα χρήματα θα ήταν αρκετά, αλλά τουλάχιστον θα έδειχνε μια "κίνηση καλής θέλησης", που λένε... Και τότε, ο χαρακτηρισμός σου δεν θα ήταν τόσο άτοπος.

Φιλικά πάντα και συμμεριζόμενος, κατά τα λοιπά, την πολύ καλή κριτική σου για την Πένυ (η οποία ήταν και η πρώτη cg που πήρα ποτέ και έχω μια πολύ γλυκιά ανάμνηση κρατήσει από αυτήν...)
20 Αυγούστου, 2012
"Συμπερασμα ισως πρεπει να κοιταξουμε τις Ελληνιδες με μια αλλη ματια!!"

Ναι αλλά ο τίτλος της κριτικής είναι στα αγγλικά!Κουλ
C
Cr9
20 Αυγούστου, 2012
Πέσατε να τον φάτε! Γλώσσα εφόσον του άρεσε του ανθρωπου πρέπει να πει πως είναι χάλια? Σπασίκλας
20 Αυγούστου, 2012
Φίλε tapas, το είπε και η Cher¨

"Ιt's in his kiss"
20 Αυγούστου, 2012
και μετα σου λεει ο αλλος ο μαλακας ''λεφτα υπαρχουν'' και εχει δικιο. αφου τους δινουμε εμεις οι ιδιοι το δικαιωμα να μας γαμησουν αυτοι απλως το κανουν αδιαμαρτυρητα!Λύπη
17 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ρε φιλε πλακα μας κανεις 250 ευρώ και ελληνίδα.......... και ευκαιρία........... για ένα γλοσοφιλο...????? Χωρίς γλωσοφιλο δηλαδή κατεβαίνει στα 70 ευρώ όπου είναι και η αξια της? Έλεος με τέτοια κρίση 250 ευρώ? Βιομήχανος είσαι? ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
Z
z4
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8