Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 12 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είχα βάλει στο μάτι την Λένα με το πού ήρθε. Επειδή μου φάνηκε παράξενο λόγω χαμηλής τιμής και αξιοπιστίας του γραφείου περίμενα λίγο να δω τι γίνεται. Τελικά πήρα τηλέφωνο και ζήτησα συνάντηση στο Παγκράτι. Η Λένα ήρθε στην ώρα της και μόλις την είδα πλανεύτηκα από τα μάτια της. Μου χαμογέλασε καταλαβαίνοντας την αμηχανία μου με φίλησε πριν καν συστηθούμε και πέρασε στο μπάνιο για ένα ντους. Βγαίνοντας πέταξε την πετσέτα και μου πρότεινε να πιπιλήσω τα μεγάλα αλλά στητά στήθη της. Η αίσθηση της ρόγας πού σκληραίνει και μεγαλώνει μέσα στο στόμα είναι απερίγραπτη. Το κορίτσι μουρμούραγε γιατί της άρεσε και χαϊδεύοντας με κατέβηκε σιγά-σιγά κάτω και κατάπιε ότι βρήκε μπροστά της. Η γλύκα της πίπας της με έκανε να χάσω κάθε έλεγχο. Όσο της μίλαγα τόσο άναβε και συνέχιζε να με καταπίνει χωρίς χέρια μέχρι πού τελείωσα μέσα στο στόμα της. Πήγε στο μπάνιο να φτύσει και να πλύνει το στόμα της και ξαναγύρισε απτόητη. Της έκανα νόημα να ηρεμήσει λιγάκι κάνοντας ένα τσιγάρο. Ξάπλωσε δίπλα μου και με χάιδευε στο στήθος. Σε λίγο γύρισε ανάποδα προσφέροντας μου το κατακόκκινο και μοσχοβολιστό νινάκι της. Της αγκάλιασα το πισινάκι και έβαλα όλο το στόμα μου στο νινάκι της. Η Λένα έγινε σε λίγο μούσκεμα ανάβοντας με. Όπως την είχα ανάποδα και χάιδευα το γκροβεράκι της ζήτησα την άλλη δίοδο. Στήθηκε κατάλληλα και με παρότρυνε να την σκίσω . Η όψη από πίσω της Λένας έιναι σαν να βλέπεις το φαράγγι της Σαμαριάς. Μεγάλο και δύσκολο να το περάσεις. Ειναι λίγο στενή και αδούλευτη αλλά κάνει ότι μπορεί να το ευχαριστηθείς. Πράγματι σε λίγο έβλεπα αστράκια από την καύλα. Οταν τελείωσα εκείνη παρέμενε ακίνητη μέχρι να ηρεμήσω και να βγώ. Γύρισε μου έδωσε ένα βαθύ ερωτικό φιλί λέγοντας κάτι στα ρώσικα και με αγκάλιασε. Μείναμε έτσι χαϊδεύοντας ο ένας τον άλλο μέχρι πού ήρθε η ειδοποίηση για την λήξη της συνεδρίας. Το Λενάκι θα το ξαναπάρω αλλά για περισσότερη ώρα να το χορτάσω.
Πηδάτε φίλοι μου πηδάτε πριν μας πηδήξουν άλλοι !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Απριλίου, 2012
φιλε όντως τα βυζια της ειναι μεγάλα με μεγάλη ρωγα αλλα σε καμμια περιπτωση στητά...και φυσικά η λενα ειναι καλή για 90€,αλλά όπως λες και εσυ,καθαρός χρονος με τα μπανια που αργει να βγεί και τα σταματα-ξεκινα που σε κάνει ειναι 30 λεπτα...άρα μάλλον ειναι ακριβη για τα 90€/30'.
27 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ξεχνας το κουλουρακι καλε μου φιλε. Σ εμενα κάθησε γεματη ωρα και στο μπανιο δεν εκανε παραπανω απο 5 λεπτα. Εγω ηθελα να καθυστερησει να παρω ανασες. Προσωπικα ειναι ολα αλλα εγω περασα πολυ καλα και θα την ξαναπαρω.
27 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μουναρος η τυπισα. . . την εχω παρει!!!ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3