Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 20 10
Call-Girls 31655
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Δεν μπορούσα να αποφασίσω αν πρέπει να γράψω κριτική για αυτο το απίστευτο 3 ωρο που πέρασα με την Κατερίνα, και αν έγραφα τι τίτλο να έδινα. Όπως πάντα θα γράψω ακόμα μια κριτική χείμαρρο, οπότε θα κάνω το résume στην αρχή . Η κοπέλα προτείνεται ανεπιφύλακτα αν κάποιος θέλει ένα πιπίνι με ταλέντο στον έρωτα και τις αγκαλιές. Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν θα έχει την ίδια αντιμετώπιση σε όλους τους πελάτες. Ο χρόνος θα δείξει... Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του... Προσωπικά είχα καιρό να περάσω τόσο όμορφα με μια μόνο κοπέλα. 

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής καθώς προσπαθούσα να φτάσω στην ώρα μου σε ξενοδοχείο του Σκαραμαγκά όπου είχα κανονίσει το ραντεβού με την κοπέλα. Δεν είχε κίνηση στο δρόμο, μιας και εξαιτίας της χρεωκοπίας οι περισσότεροι έχουν γίνει σπιτόγατοι, αλλά έχω ένα συνήθειο να καθυστερώ. Φτάνοντας στο πάρκινγκ λαμβάνω μήνυμα για τον αριθμό του δωματίου που θα πρέπει να έρθει να με βρει η κοπελιά. Τρέχω στην ρεσεψιον και παίρνω μια σουίτα με ένα μπουκάλι κρασί δώρο... Θυμάμαι τις εποχές που πήγαινα με το φοιτητικό μου έρωτα και ούτε την ημιδιαμονή δεν είχα να πληρώσω... Έχουν περάσει αυτοί οι καιροί αλλά και να ξανάρθουν καλοδεχούμενοι θα είναι!

Φτάνω στο δωμάτιο και περιμένω το μωρό, που τις φωτογραφίες του τσέκαρα όλο το πρωί στο σπίτι και είχα αρρωστήσει απο την προσμονή του κορμιού της. Να εξηγήσω επίσης ότι το σεξ δεν μου είχε λήψεις και ήμουν χορτάτος όταν πήγα να την βρω, τόσο που σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορέσω να λειτουργήσω. Με αυτά στο μυαλό και προσπαθώντας να στρίψω ένα τσιγάρο, πρώτα έρχεται μια κοντή συμπαθητική κυριούλα με το κρασί και μετά περνούν τα επόμενα πέντε λεπτά ακούγοντας την κυρά απο το παραδιπλανό δωμάτιο να σκίζεται. Κάτι που με έκανε να ζηλεύω και να απορώ που τον έχει χωμένο...κάπου εκεί έρχεται η Κατερίνα.

Ανοίγω την πόρτα και βλέπω μια κοπέλα , μελαχροινή με τα μαλλιά κοτσίδα, κολλητό τζην και δερμάτινο μπουφάν, κρέμ δωδεκάποντα, κοφτά μπροστά. Γενικά στυλ πολυ απλό, χωρίς υπερβολές και κορόνες. Την βάζω μέσα και μόλις βλέπει το δωμάτιο με το τζακούζι γελάει πονηρά. Κάθεται στο κρεβάτι αφού συστήθηκε και με φιλάει παιδικά. Γενικά, είχε ωραίο πρόσωπο, με λίγα αραία σημάδια ακμής, που κάποιος δεν θα πρόσεχε αν δεν ήταν τόσο λεπτολόγος. Γίνονται τα διαδικαστικά, για να τελειώνει αυτη η φάση νωρίς και μου ζητάει να πάμε για μπάνιο. Έλα όμως που ο τζιτζιφιόγκος είχα ξεχάσει να ετοιμάσω την πισίνα. 

Το μωρό όμως δεν πτοείται όσο παλεύω να καταλάβω πως λειτουργεί το τζαγκούζι, και έρχεται απο πίσω και με χουφτώνει, δείχνοντας τις διαθέσεις της. Προσωπικά, είμαι πάντα υποψιασμένος με τα κόλπα των γυναικών, πόσο μάλλον με τις τζούλιες. Το διασκεδάζω αλλά δεν τρέφω αυταπάτες ότι συμβαίνουν όλα πάνω στην κάψα...το μωρό όμως δεν σταματάει εκεί, και μου βάζει το χέρι μέσα στο παντελόνι και αρχίζει να μου σκάει βαθιά, υγρά γλωσσόφιλα, ενώ ακουμπά ολόκληρη πάνω μου. 

Με παίρνει και με πάει στο κρεβάτι όπου αρχίζουν να φεύγουν τα ρούχα. Βγάζει την μπλούζες της, και αφήνει το παντελόνι της που αρχίζω να της το ξεκουμπώνω σιγά σιγά , κουμπί, κουμπί μέχρι που φαίνεται ένα ελάχιστο string που ίσα ίσα κρύβει το ξυρισμενο μουνάκι της. Της το αφήνω πάνω, χώρις να φαντάζομαι πόσο θα το λατρέψω και τι μπορεί να κάνει. Οι ανάσες δεν είναι ακόμα βαθιές, αλλά μάλλον αδιάφορες, όπως και οι ματίες, προσπαθούν να ταιρίαξουν και να διερευνήσουν αν αρέσκονται η μια την άλλη. Βγάζει το παντελόνι, μάλλον παιδικά και άτσαλα. Εκείνη την στιγμή ακουμπώ για πρώτη φορά το χέρι μου πάνω στα οπίσθια της και δεν πιστεύω πόσο μπορει το σχήμα του γυναικείου κώλου να με διεγείρει όταν είναι απλά τέλειος. Αφαιρώντας, το σουτιέν της αποκαλύπτεται ένα μικρό εφηβικό στήθος και η μικρή με κοιτάει διερευνητικά για να καταλάβει μήπως κάτι δεν μου αρέσει. Έλα όμως που μου έρχονται στο μυαλό εικόνες απο καλοκαίρια στο μυαλό, οπότε την αρπάζω και αρχίζουμε να φιλιώμαστε σαν να έχουμε κάνει κοπάνα από το γυμνάσιο.  Η κατερίνα σε καμία στιγμή δεν σταματάει να φιλάει και να κουνιέται ρυθμικά πάνω μου ακουμπώντας με ελαφρά με το γυμνό της κορμί. Αγκαλιάζω το σφιχτό αθλητικό της κορμί ενώ μου αφαιρεί τα εναπομείναντα ρούχα. Κάτι αμφιβολίες που είχα πριν έχουν εξαφανιστεί. Τελευταίο φύλλο στο βιβλίο του κορμίου της η αφαίρεση του string, που μου αποκαλύπτει το λουλούδι της. Την παίζω με το χέρι και της βάζω σιγά μέσα δάχτυλο...στενό, στην είσοδο, στενή και μέσα...το τζακούζι είναι έτοιμο.

Μπαίνουμε μέσα και με αρχίζει στα χάδια και στα φιλιά, με παίρνει στο στόμα της, στην αρχή γλύφει το κεφάλι, και μετά χρησιμοποιεί την σαρκώδη γλώσσα για να γλύψει το κρεμάμενο ημιδιεγερμένο πέρας , γύρω και πάνω και κάτω. Σε πλήρη στύση τώρα το παίρνει σχεδόν όλο μέσα...κάνει μια παύση ανασαίνει και μετά με μια απότομη κίνηση το καρφώνει όλο μέσα στο λαρύγγι. Το φτύνει και συνεχίζει έτσι για ώρα...σε τακτά διαστήματα την σταματώ με τρόπο για να επεκτείνω την απόλαυση. Δεν δυσανασχετεί και ακολουθεί, λες και είμαστε εραστές χρόνια...

Μετά απο αρκετή ώρα στο τζακούζι, βρισκόμαστε στο κρεβάτι, όπου συνεχίζουμε το στοματικό. Παίρνει το προφυλακτικό και μου το φοράει με το στόμα, και μετά σκαρφαλώνει πάνω μου και καρφώνει το πέρας στο υγρό, στενό, ζεστό μουνί , ξαπλώνει πάνω μου και μου δίνει φιλιά ασταμάτητα , ενώ η λεκάνη της λικνίζεται σε όλες της δυνατές κατευθύνσεις. 

Αυτο που με τρελαίνει, εξαρχής είναι το μουνί της, με τα σαρκώδη, σφιχτά χείλια, το νιώθω να χαλαρώνει όταν σηκώνεται και να σφίγγει και να αγκαλιάζει όλο το πέρας όπως κάθεται. Χωρίς να φτάνει αυτό, το πέος μου φαίνεται να τερματίζει μέσα της, αναγκάζοντας την σε βαθιές παθιάρικες φωνές και γκριμάτσες ελαφρού πόνου και ηδονής στο προσωπό της. Δεν θυμάμαι για πόση ώρα κοπανιόταν και ένιωθα τα υγρά της πάνω μου...αποφάσισα όμως να την γυρίσω ανάσκελα και να της δείξω ποιος είναι ο άντρας...τι το ήθελα, σχεδόν έχασα τον έλεγχο καθώς βυθίστηκα μέσα της.

Τραβήχτηκε απότομα και την γύρισα στα τέσσερα, όπου άρχισα να την γαμώ δυνατά, πότε βαθιά και αργά και πότε γρήγορα και παλινδρομικά. Εκείνη φαινόταν να γουστάρει, κλιμακώνοντας το οργασμό της, λυγίζοντας την μέση της πάντα στη σωστή κλίση και σπρώχνοντας κατάλληλα. Την καβάλισα χαμηλά, ψηλά, στα πλάγια, κώλος πάνω πρόσωπο στο μαξιλάρι...απλά ανταποκρινόταν ξέροντας πως έπρεπε να τοποθετήσει το σώμα της για να με προκαλεί τον θεάρεστο κώλο, τα σφιχτά χορευτικά καπούλια και την λυγισμένη μέση που την λίκνιζε στο ρυθμό του πέους που μπαινόβγαινε μέσα της. Το αποκορύφωμα ήταν όταν είμαστε πλάι και εγώ απο πίσω που με κοίταζε απο τον καθρέπτη στο ταβάνι, και ο κώλος της να παίζει πέρα δώθε και το μουνί να γλύφει, να ρουφάει και να αγκαλιάζει το πέος. Σε κάποιο σημείο μετά απο αλλαγές πολλών στάσεων έχυσα μέσα της.

Χαλάρωση, κουβεντούλα με δυσκολία μιας και δεν κατέχει καλά την γλώσσα, όμως κάνει φιλότιμη προσπάθεια και αυτο μετράει. Προσωπικά πέρασα καλά στο ενδιάμεσο, όπου καταναλώσαμε το κρασί και τα φρούτα. Μετά πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της, και εγώ βρέθηκα φάτσα κάρτα με το πίσω μέρος της να χαζεύω το μουνί πριν αρχίσω να γράφω το αλφαβηταρι με την γλώσσα μου. Δεν χρειάστηκε πολυ ώρα για να βάλω μετά βίας δυο δάχτυλα μέσα, τα οποία καλωσόρισε ρουφώντας με ολόκληρο...

Την επόμενη φορά θα φροντίσω να είμαι ξεκούραστος, και θα ήθελα να την δώ αν μπορει να παίξει καλά σε παρτούζα... Στο ενδιάμεσο σκέφτομαι να γαμίσω την φίλη της, την νάντια, που πρέπει να είναι πολύ τσουλάκι. 

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 22, 2012
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
kourtakis
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
248
Πόντοι:
601
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Απριλίου, 2012
Γειά σου Κουρτάκη με τις χλίδες σου....Κουλ
24 Απριλίου, 2012
τα μικρά κορίτσια είναι λιποδιαλυτικά! κάποιες στιγμές αυτής της συνάντησης, ανέσυραν αρώματα του παρελθόντος σου... για μένα, τέτοιες εμπειρίες είναι ανεκτίμητες...
24 Απριλίου, 2012
Από πού είναι αυτό??

Από τις Γάτες του Κωστάκη??
25 Απριλίου, 2012
ωραία περιγραφή...θα τρέξω για συνάντηση...Γλώσσα
25 Απριλίου, 2012
ωραια περιγραφη και πετυχημενη η διαφημιση...
φυσικα ολοι καταλαβαμε οτι ειναι το καινουριο διαφημιστικο κρασακι- Κουρτακη
Σπασίκλας
Την αναζητησα κι εγω αλλα δουλευει μετα τις 3 και δεν ειναι ευκολες ωρες για μενα
25 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εμ, εντάξει δεν το έπιασα το υπονοούμενο Χμμμ; αλλά από ότι φαίνεται οι γκόμενα δεν θα προλάβει να κλείνει τα πόδια της για απόψε...στο PM είχα τουλάχιστον 10 νέα. Ρε παίδες ας φτιάξει κάποιος admin την ανακοίνωση ότι είναι με το GGE .
25 Απριλίου, 2012
Καποιος να της πει να μην τσιριζει της μικρης Ουκρανεζας !!!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7