Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
«Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε…» όπως αναφέρει το γνωστό εδάφιο στην Παλαιά Διαθήκη, στην αρχή της Γένεσης. Και οι «άτακτες γάτες» συνεχίζουν να στέλνουν αξιόλογα ρουμανάκια, που με το incall και τα 150€ την ώρα, ανταγωνίζονται από πλεονεκτική θέση τις citουρίστριες.
Η Alexandra είναι ακριβώς ότι δείχνουν οι άνω φωτογραφίες, που είναι τόσο φρέσκες όσο και η άφιξή της στην χώρα μας. Έχουν τραβηχτεί στο δωμάτιο που κάνει incall στο γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στον Άλιμο!
Με υποδέχτηκε με ροζ εσώρουχα και τις τρίχρωμες ψηλοτάκουνες γόβες των φωτογραφιών.Χαμόγελο Είναι 26 περίπου χρονών, κοντή – περί το 1,60 – τα βυζιά είναι σιλικόνης, σκληρά, οι ρώγες ωραίες και σκληραίνουν όταν καυλώσει, το σώμα της είναι γυμνασμένο, κοιλιακοί και μηροί «πέτρα», ο κώλος είναι καλός αλλά όχι ανάλογα γυμνασμένος, ενώ η κακή σύσταση του δέρματος έχει δημιουργήσει ραγάδες που το solarium τις έχει κάνει πιο εμφανείς στο μάτι.Λύπη
Το πρόσωπο είναι καλούτσικο, αυτό που μπορεί να υπολογίζει κάποιος αν από την κεντρική φωτογραφία σβήσει στο μυαλό του την θολούρα. Όλα τα χαρακτηριστικά είναι σε καλό για το μάτι επίπεδο, ενώ η καλή και λευκή οδοντοστοιχία - παρότι καπνίζει – δίνει ένα extra bonus στο χαμόγελο!Χαμόγελο
Τα νύχια των ποδιών ήταν απεριποίητα, αντίθετα με των χεριών που είναι τεχνητά με διάφανο ακρυλικό.
Τα αγγλικά είναι ελάχιστα και κατά συνέπεια το social time περιορισμένο.
Με το που βγήκα από το μπάνιο, η Alexandra ήρθε κοντά μου. Η γλώσσα της χάθηκε στο στόμα μου ενώ το χέρι της χώθηκε κάτω από την πετσέτα αναζητώντας τον πούτσο μου. Η στύση ήρθε αμέσως.Μεγάλο χαμόγελο Η γλώσσα της σύρθηκε στον λαιμό και το στήθος μου πριν καταλήξει στ’ αρχίδια. Το καυλί μου έχει πάρει φωτιά. Η γλώσσα της κάνει ένα πέρασμα από το κοντάρι πριν το χώσει βαθιά στο στόμα της. Πολύ καλή πίπα, υγρή με εναλλαγές στον ρυθμό, ρουμάνικης σχολής θα έλεγε ο «γιατρός»! Γλώσσα
Το μουνάκι της είναι καλογυαλισμένο και έτοιμο για δαχτύλιασμα, όχι όμως και η κωλοτρυπίδα.Λύπη
Το γαμήσι όμως, το κάνει με την ψυχή της, χωρίς εκείνη την ώρα να σου δίνει την εντύπωση ότι κάνει δουλειά.Μεγάλο χαμόγελο Κοντή και γυμνασμένη όπως είναι ενδείκνυται για οποιαδήποτε στάση. Σβούρα, παίρνει πρωτοβουλίες και αντιλαμβάνεται για το που το πας. Τα φιλιά είναι παθιάρικα σε κάθε ευκαιρία. Στο ιεραποστολικό έβαλε τα πόδια γύρω από την μέση και με πίεζε πάνω της. Στο πισωκολλητό πήγα να μπω σιγά και με μια κίνηση της λεκάνης κάρφωσε τον πούτσο του μέχρι τη μήτρα της!
Πηδηχτήκαμε άγρια, ενώ στο φιλόξενο στοματάκι της γράφτηκαν οι τίτλοι του τέλους!Μεγάλο χαμόγελο
Η Alexandra έχει ικανοποιητική εμφάνιση για αυτή την δουλειά, αλλά όχι top για να «μαγεύει» τους πελάτες από την υποδοχή. Τα ισχυρότερα όπλα της λοιπόν, πρέπει να είναι η συνέπεια και η επαγγελματική συνείδηση.
Κι ανεξαρτήτως του ότι της αρέσει το sex, δείχνει να έχει αντιληφτεί ότι οι repeaters είναι απαραίτητοι σε αυτήν την δουλειά. Με τον σεβασμό, την ευγένεια και την διάθεση που δείχνει για να ευχαριστήσει τον πελάτη, νομίζεις ότι παραποίησε στο μυαλό της το γνωστό ρηθέν υπό του Μεγάλου Αλεξάνδρου – αναφερόμενος στον Αριστοτέλη – σε:
Στους γονείς μου οφείλω το ζην και στους πελάτες μου το εύ ζην !

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, wired77, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 03 Απριλίου, 2012) 03 Απριλίου, 2012
σε κακό το έχουν να περιποιούνται τα ποδαράκια τους? μου τη δίνουν τέτοιες τύπισσες...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1