Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 9 10
Call-Girls 13259
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
«Την είδα την ξανθούλα, την είδα 'ψες αργά που εμπήκε στη βαρκούλα να πάει στην ξενιτιά…» όπως τραγούδησε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης τους στίχους του Διονύσιου Σολωμού.
Για να είμαι ακριβής βέβαια, την είδα προχθές, αλλά το αργά ισχύει. Κι όχι μόνο την είδα, αλλά την πήδηξα κιόλας.
Για να είμαι επίσης ακριβής δεν είναι φυσική ξανθούλα και σίγουρα δεν ήρθε με βαρκούλα. Αεροπορικώς ήρθε από την Πολωνία, ενώ κατά δήλωσή της έχει ρίζες και στην Ουκρανία.
Μετά από τυπική συνεννόηση με το γραφείο της, ήρθε ακριβώς στην ώρα της, σε γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Ήταν καλούτσικα ντυμένη, με φούστα, μπλουζάκι, φουλάρι και φορούσε γόβες-μποτάκι με τακούνι 18cm.
A priori λοιπόν, έδειχνε αρκετά εντυπωσιακή γκόμενα.Χαμόγελο
Α posteriori όμως, πρέπει να πούμε ότι είναι όντως μικρής ηλικίας - περί τα 22 έτη - είναι κοντή - 1,60 όταν έβγαλε τα ψηλοτάκουνα - η πίσω όψη είναι ακριβώς όπως απεικονίζεται στις πιο πάνω φωτογραφίες, αλλά το τατουάζ χαμηλά στην μέση δεν είναι αρκετό να τραβήξει το μάτι από τις ραγάδες που έχει ο - καλός κατά τα άλλα - κώλος.
Η μπροστά όψη διακοσμείται από ένα piercing στον αφαλό, τα βυζιά είναι μικρά, όπως και οι ρόγες, ενώ το δέρμα είναι απαλό. Τα νύχια ποδιών κόκκινα και περιποιημένα, όπως και των χεριών που είναι τεχνητά με gel, μακριά και διάφανα.Χαμόγελο
Η έλλειψη φωτογένειας, πιθανόν να φταίει για το χάλι που έχει το πρόσωπο στις φωτογραφίες. Χωρίς να είναι καμιά κούκλα, περιέργως είναι πιο «γλυκιά», το δέρμα της είναι καθαρό, μάτια καστανά με έντονα βαμμένες τις βλεφαρίδες, μύτη και χείλη είναι ικανοποιητικά στο μάτι και μόνο η οδοντοστοιχία απέχει από αυτό το επίπεδο.Λύπη
Τα μαλλιά είναι όπως στις φωτογραφίες, πλατινέ ξανθά και κοντά, αλλά οι μαύρες ρίζες είναι πια αρκετά έντονες, δείχνοντας τον δρόμο για το κομμωτήριο.
Μπήκε με «αέρα» στο δωμάτιο και το θεώρησα καλό σημάδι, αλλά αφού χαιρέτησε στα ελληνικά άρχισε κατευθείαν να ξεντύνεται!Money Mouth
Τα ελληνικά της περιορίζονται στις χαιρετούρες και στο ευχαριστώ, ενώ τα αγγλικά είναι ανύπαρκτα. Δεν γαμιέται λέω, πάμε για 60 λεπτά πηδήματος.Κουλ
10sec αργότερα, τα λεπτά για γαμήσι είχαν μείνει 50, αφού ήταν ακόμα στο μπάνιο και μετά το δικό μου φρεσκάρισμα περιορίστηκαν στα 45.
Βγαίνοντας ο fantom από το μπάνιο, η Nadia είναι στην άκρη του κρεβατιού τυλιγμένη με πετσέτα, σταυρωμένα τα χέρια και το βλέμμα στην τηλεόραση.
Ξαπλώνει κι αυτός δίπλα στην ίδια στάση. Θυμίζουν παντρεμένο ζευγάρι μετά από 20 χρόνια γάμου. Ντροπή
Το συζυγικό σεξ είναι 10% έμπνευση και 90 ιδρώτας, έλεγε ο Sid Vicious – o μακαρίτης μπασίστας των Sex Pistols. Ο fantom κατάλαβε ότι τον περιμένει πολύς ιδρώτας! Ξεκινά να τραβά αυτός το «κουπί»!
Τα φιλιά με γλώσσα δεν είναι το καλύτερό της. Ανταποκρίνεται, αλλά πολύ χλιαρά και το στόμα της έχει την μυρωδιά του τσιγάρου. Το μουνάκι της είναι περιποιημένο και καθαρό, όπως και η κωλοτρυπίδα, ενώ αμφότερες είναι διαθέσιμες για δακτυλοσκόπηση. Στο σημείο αυτό η Nadia παίρνει μπρος, ενώ ανεβάζει στροφές όταν η πούτσα γεμίζει το στόμα της.
Τσιμπουκώνει πολύ καλά, βαθιά και με καλό ρυθμό, ενώ ανταποκρίνεται σε όλα τα σπρωξίματα για deep throad.Χαμόγελο
Η απειρία και η έλλειψη πρωτοβουλιών από μέρους της, δημιουργούν μερικά τεχνικά προβλήματα κατά την διάρκεια του sex, καθώς απαιτούνται σαφής εντολές στην νοηματική:
«Στήσου για ιεραποστολικό, και πού 'σαι μικρή, να ετοιμάζεσαι και για πισωκολλητό…»
Είναι πάντως ευλύγιστη και στήνεται ωραία. Τώρα η Nadia είναι στα τέσσερα και βογγά. Ο δείκτης του δεξιού χεριού του fantom παραβιάζει εύκολα την πίσω τρύπα αλλά ευθύς αμέσως το αριστερό χέρι που χούφτωνε το κωλομάγουλο αδειάζει!Εμμμμ
Η Nadia έχει σηκωθεί, έχει αρπάξει 2 βαζάκια από την τσάντα κι έχει χωθεί στο μπάνιο!Χμμμ;
Με την πούτσα στο χέρι ο fantom! Κι άλλο τεχνικό πρόβλημα! Βγαίνει το ταμπελάκι: Μας συγχωρείται για τη διακοπή!
Δυο λεπτά αργότερα, ζητά συγγνώμη με μια κίνηση του χεριού και ξαναστήνετε. Το λιπαντικό είναι αρκετό αλλά η κωλοτρυπίδα είναι αρκετά στενή. Ζορίζεται αλλά την παίρνει όλη μέσα. Ο fantom την δίνει χρόνο να συνηθίσει το μέγεθος πριν την σπρώξει γερά. Χώνει το κεφάλι της στα μαξιλάρια βογκώντας δυνατά.
Επόμενη στάση ανάσκελα με τα πόδια στην κοιλιά της ενωμένα. Λίγο αργότερα ο ήχος ενός sms θα ενωθεί με τα βογγητά. Ήταν μάλλον το σύνθημα από τον οδηγό της ότι ο χρόνος τελειώνει. Πριν βγει πάλι ταμπελάκι διακοπής, πλησιάζει το καυλί στο κεφάλι της. Κατάλαβε και δέχτηκε πρόθυμα το καυτό φορτίο.Χαμόγελο
Η Nadia έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αυτό που κάνει είναι βιοποριστικό και αναγκαίο, προσφέρει με προθυμία ότι ζητά ο πελάτης.
Η έλλειψη όμως social time, χαμόγελου, πάθους, κεφιού, ενέργειας, πρωτοβουλιών και η απειρία σε συνδυασμό με την ανικανότητα να σου πουλήσει ότι την γοήτευσες, την καθιστούν καλή επιλογή μόνο για όσους θέλουν ένα άβουλο κορίτσι να το «αλλάξουν τα φώτα».
Συνοπτικά λοιπόν: Εμφανισιακά και για το επίπεδο «call gilrs στα 170€ full service» μπορούμε να πούμε ότι είναι Persona grata, αλλά το συνολικό «πακέτο» είναι non entity για να την κάνει περιζήτητο call girl.
Κατόπιν όλων αυτών, αφού ξεκίνησε την κριτική ο Λουκιανός Κηλαηδόνης ας την τελειώσει ο ίδιος, σε δικούς του στίχους:
Θα ‘ρθούνε καλύτερες μέρες
Να μη μου θυμώνει κανείς
Σαν έρθουνε εκείνες οι μέρες
Δε ξέρω που θα ‘μαστε εμείς

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, wired77, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2012
Eγραψες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01 Απριλίου, 2012
Tα σεβη μου φαντομα για μια ακομα φορα κορυφαια κριτικη
01 Απριλίου, 2012
Διαχωρίζεις στις κριτικές σου,το πως πέρασες από το πως γουστάρεις να περνάς,το τι είδες, απ'το τι γουστάρεις να βλέπεις.
Αν ποτέ δοκιμάσω ct, ξέρω χωρίς αμφιβολία ποιανού τι γνώμη θα ήθελα να μάθω.
L
lithin
02 Απριλίου, 2012
Μακράν ο καλύτερος κριτικός. Μείνε έτσι!
03 Απριλίου, 2012
Κορυφαίος όπως πάντα Φαντομά! Πέταξες με 2,5μαχ όπως πάντα!
J
jamesjames
16 Ιουνίου, 2012
Κριτική ...όπως πάντα, άψογη.Παρατήρησα ότι έχεις κατέβει κατηγορία τελευταία.Κρίση ?
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6