Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 26 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εχωντας γραψει αρκετες κριτικες στο παρελθον μοιραια ηρθε και ο κορεσμος. Ο λογος που αποφασισα να ξαναγραψω ειναι η συγκεκριμενη κοπελλα.
Ειναι η τριτη φορα που τη συναντω και αυτο εγινε μετα απο τη πρωτη κριτικη που εκανε συναγωνιστης. Πλεον για να πω την αληθεια αποφευγω τα κασκαντεριλικια και ακολουθω την πεπατημενη. Βεβαιως παντα υπαρχει ρισκο καθως δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. Ομως το ρισκο στη περιπτωση αυτη ειναι σιγουρα λιγοτερο.
Η κοπελλα εμφανισιακα κρατιεται ικανοποιητικα στο επιπεδο των call girls. Εχει ενα καλο σωμα σε πρωιμο σταδιο milf το οποιο αν και με μια σχετικη χαλαροτητα λογω αγυμνασιας, δεν δημιουργει αρνητικη εικονα. Το προσωπο μετριο με πολυ ομορφα ομως, γαλανα ματια.
Τα πραγματικα ομως καλα νεα βρισκονται στο κεφι και στην ορεξη που εχει να σε κανει να περασεις καλα. Πραγματικα δειχνει να χαιρεται το σεξ. Παιρνει πρωτοβουλιες σε σημειο που καποιες φορες να σε κανει να αναρωτιεσαι ποιος ειναι ο πελατης Χαμόγελο
Ειναι δεκτικη σε ολα εκτος απο το CIM το οποιο εμενα δεν με χαλαει ιδιαιτερα. Η πιπα δεν ειναι σεμιναριου αλλα το προσπαθει και σιγουρα με καθοδηγηση μπορει να βελτιωθει. Το back door το οποιο παντα τιμαω ειναι σιγουρα must. Και last but not least ειναι πεντακαθαρη και περιποιημενη. Πραγματικα μια αξιολογη περιπτωση σε μια λογικη (παντα υποκειμενικο) τιμη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέγας
Εγγραφή:
25 Ιουν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
57
Likes:
704
Πόντοι:
3.995
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Μαρτίου, 2012
Ευχαριστώ για τη πολύ κατατοπιστική κριτική. Πολύ θετικά σχόλια (απο όλους όσους εχουν γράψει για τη κοπέλλα !!!), και φαίνεται του γούστου μου σε διάθεση, εμφάνιση και υπηρεσίες .... όντως αξίζει να στηρίζουμε αυτές που μας σέβονται και τιμάνε και τα λεφτά μας. Θα ήθελες να με βοηθήσεις να ερθω σε επικοινωνία μαζί της ??? Σ' ευχαριστώ και καλή συνέχεια !!!
28 Μαρτίου, 2012
Συμφωνώ, κατατοπιστικότατη κριτική. Εύγε!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2