Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 202754
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συναντηση εγινε πριν καποιες μερες μετα απο αρκετες προσπαθειες. Η Ευα ηρθε με πολυ μικρη καθυστερηση. Ντυμενη σεξυ και με ενα τεραστιο χαμογελο. Φιλια και χαδια σαν να συναντουσα ενα παλιο αμορε. Μπηκε στο μπανιο για ντουζακι και την περιμενα στο κρεβατι. Βγαινει απ το μπανιο και ορθιοι μπροστα στο κρεβατι αρχιζουν τα γλωσσοφιλα και τα χαδια. Χωρις πολλα πολλα την ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζοντας απ τις ευαισθητες ρωγες της και κατεβαινοντας αρχιζω να την γλυφω. Πεντακαθαρη μοσχομυριστη και αυτο το μουνακι το ελιωσα στο στομα μου.

Μετα απο εκει αρχισε το πανδαιμονιο. Η Ευα καβλωμενη με βαζει κατω και αρχιζει ενα τσιμπουκι που εχασα το μυαλο μου. Κρατιομουν με το ζορι να μην τελειωσω και την σταματησα για να βαλω λαστιχακι και να μπω μεσα της. Στενη, υγρη και με προστυχολογα την ειχα ιεραποστολικα ενω τα φιλια δεν σταματουσαν. Με εφτασε στο οριο παλι οποτε εβγαλα το λαστιχο και της ζητησα να με τελειωσει στο στομα της. Ενω τελειωνα τοσο πιο δυνατα ρουφαγε και μ εκανε να τρεμω απο καβλα.
Διακριτικα τα εφτυσε στο μπανιο και γυρισε στην αγκαλια μου οπου με πολυ λιγη κουβεντουλα και φιλια ημουν ετοιμος παλι. Τσιμπουκι ξανα και ετοιμος για μαχη. Λαστιχακι και η Ευα απο πανω.
Οι ρωγες της στο στομα μου και να κοιτω στον καθρεφτη το κορμι της και εμενα μεσα της. Μετα απο λιγη ωρα ακουστηκε το συνθηματικο τηλεφωνο οτι ο χρονος πλησιαζει στο τελος του. Λογω ηλικιας της ειπα οτι ειναι δυσκολο να τελειωσω και 2η φορα αλλα δεν ηξερα σε ποιαν το ελεγα. ΧΑ ΧΑ.
Με παιρνει ξανα στο στομα της και εντος 7 λεπτων ετρεμα τελειωνοντας. Η κοπελα ειναι απιθανη. Ομορφη-εξυπνη-απιστευτα σεξυ. Ειναι ενα μεγαλο VFM. Μακαρι να μπορουσα να βαλω 10 σε ολα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
gst007ath
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
545
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού