Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εσπασα το ροδι! Επιτελους....
Μετα απο μακρα περιοδο αναβλητικοτητας- κυριως λογω υψηλου κοστους, εν τελει καταφερα κι εγω να μπω στο κλαμπ του πολυτελους γαμησιου
Βεβαια, ισως τελικα ο τιτλος να μην ειναι και τοσο ακριβης: Aντι για "εισαγωγη" θα ταιριαζε καλυτερα η λεξη "περασμα"

Εξηγουμαι: Βασει πρωτης εμπειριας, και αντικειμενικα πολυ καλης, κατεληξα πως ισως να μην μου ταιριαζει και τοσο αυτος ο τυπος service.
Παντα στα στουντιο και στα μπουρδελα κατατρεχομουν απο το αγχος της γρηγορης εκσπερματωσης, και μετα της γρηγορης αποχωρησης, χωρις την αποκομιση μιας ολοκληρωμενης εμπειριας. Πραγματι, αυτος ηταν κι ενας απο τους βασικοτερους λογους που εδω και καποιο καιρο ειχα βαλει πλωρη για την ανωτερη κατηγορια
Ωστοσο, σημερα που δοκιμασα το συστηματακι "1 ωρα- 2 εκτονωσεις", μπορω να πω πως γερνει (κατα τα γουστα μου) στο αντιθετο ακρο. Δηλαδη, κουραζει. Ειναι πλεονασμος. Ισως τελικα μια ιδανικη φορμουλα να ητανε "Μιση ωρα κι ο,τι γινει" (πχ εστω και 2 εκτονωσεις/ τρεις δεν μπορει κανεις σε μιση ωρα!). Αν ισχυε κατι τετοιο νομιζω θα ηταν ιδανικο, διοτι θα απομακρυνε το αγχος της ξεπετας που υπαρχει στο Στουντιο, και συγχρονως θα σου επετρεπε να αποχωρησεις οταν ακριβως θα ειχες τη μεγιστη ικανοποιηση. Για τη Βικυ συγκεκριμενα, θα ημουν διατεθειμενος να δωσω μεχρι και 100 Ευρω με μια τετοια φορμουλα (εφοσον ολες οι παρουσες υπηρεσιες τηρουνταν και τοτε)
Αυτο ως μια πρωτη, γενικη παρατηρηση για το συστημα της βιζιτας.
Γνωμη μου, βεβαια...

Παμε ειδικως για τη Βικυ.
Κατ' αρχας, διευκρινιζω οτι το κοστος ηταν 170+ 30 ξενοδοχειο (Athens Prive, 24 το δωματιο και 6 για κατι αναψυκτικα)= 200, αλλα κατα βαση εμενα μου πηγε 400, καθως ειχε προηγηθει ενα φιασκο (με μια ψευτικη "Βικυ", απο ενα γραφειο απατεωνων), και τοτε ειχα χασει τα λεφτα κοροϊδιστικα χωρις ουσιαστικα να γαμησω. (ειχα ανεβασει σχετικο θεμα, καταγγελοντας το γραφειο). Παντως, χαλαλι της και τα 400. Ηταν καλη πρωτη εμπειρια για μενα, και θα την θυμαμαι, μιας και δεν εχω σκοπο να την επαναλαβω για αρκετο καιρο. Αλλα κι αν την επαναλαβω, θα ειναι με αλλη κοπελα (εξ' ου το "Οχι" στο τελος). Παντα μου αρεσει να δοκιμαζω διαφορετικα πραγματα

Η Βικυ ειναι πολυ εντυπωσιακη. Αν τη δεις στο δρομο, ντυμενη οπως μου ηρθε εμενα στο δωματιο, θα πας σπιτι να βαρεσεις 2-3 μαλακειες. Οταν γδυθηκε, βρεθηκα μπροστα σε ενα εκπληκτικο σωμα, με μοναδικο αδυναμο σημειο τον κωλο, που δεν ειναι αυτο που λεμε "τουρλωτος". Θα της εβαζα 8,5 αλλα λογω ελλειψης δεκαδικων απο το συστημα, παιρνει 9. Το δικαιουται. Υψος ανω του μεσου γυναικειου (ισως 1.68- 1.70), ποδαρες, μεση δαχτυλιδι και κοιλια πλακα, ολα πολυ σφιχτα γενικα, βυζια ΤΟΥΜΠΑΝΟ. Ειλικρινα, στην αρχη ημουν βεβαιος πως ειναι σιλικονη, αλλα μετα παρατηρησα οτι οταν η κοπελα ηταν ανασκελα, υποχωρουσαν, αρα μαλλον ειναι φυσικα. Τα καλυτερα φυσικα βυζια που εχω δει (σε σχεση παντα με τον υπολοιπο σωματοτυπο).
Το προσωπο δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Μια γλυκια κοπελα θα ελεγα. Ωστοσο, θα μπορουσα να βαλω και 7,5 αν ηταν δυνατο απο το συστημα. Τελικα, κατεβηκα στο 7 για να αντισταθμισω το κερδισμενο μισο του "9" στο σωμα...

Δεν θα αναφερω λεπτομερως τι καναμε. Γενικα, κρατηστε υποψιν οτι η κοπελα ειναι πολυ βολικη και δεν γκρινιαζει καθολου. 2 αρνητικα:
1) Δεν με αφησε να τελειωσω στο προσωπό της, για να μην της χαλασω τα μαλλια. Αυτο αναιρει αυτοματως τις υποσχεσεις του γραφειου, αλλα, δεδομενου οτι τελειωσα στο στομα της και το φχαριστηθηκα (ισως και περισσοτερο), δεν εχω παραπονο. Απλα θα προτιμουσα να λενε την αληθεια απο το τηλεφωνο
2) Το μουνι της μυριζε καπως, με αποτελεσμα να μην κανω σχεδον καθολου γλειφομουνι. Μαλλον απο την κρεμα πρεπει να ητανε αυτη η μυρωδια. Κραταω μια επιφυλαξη σε σχεση με ενδεχομενη παραξενιά μου, διοτι κι αλλες 2-3 φορες που εχω επιχειρησει να κανω γλειφομουνι, παντα κατι με ενοχλουσε... Ισως ολες να βαζουν ιδιες κρεμες, ή ισως να ειναι καποια φυσικη μυρωδια στην οποια εγω ειμαι πολυ ευαισθητος. Παντως η κοπελα πλυθηκε πριν αρχισουμε και γενικα ηταν πολυ καθαρη.
Αν σας ενοχλει η μυρωδια του τσιγαρου στο στομα, το σημειωνω ως τριτο "μειον". Προσωπικα την απολαμβανω- χωρις να ειμαι καπνιστης ο ιδιος.

Παμε και στα θετικα:
1) Πηρε τα λεφτα στο τελος
2) Εκατσε 20 λεπτα εξτρα, χωρις να της το ζητησω (ουτε καν το ειχα παρει πρεφα οτι περασε η ωρα)
3) Μιλαει πολυ καλα αγγλικα, με αποτελεσμα- εφοσον αυτο ειναι αμοιβαιο- να μπορει να γινει πολυ καλη κουβεντουλα στο ενδιαμεσο
4) Δεν ειναι χαζη, οπως ειχε υπονοηθει/αναφερθει απο καποιον τις προαλλες. Μια μεση κοπελα ειναι- παντως σε καμια περιπτωση δεν λεει κοτσανες που θα σε κανουν να εκνευριστεις
5) Κανει φοβερο deepthroat. Και τα παπουτσια μεσα

Η Βικυ ειναι μια πολυ καλη και προθυμη κοπελα, που γαμιεται ωραια (χωρις φοβερες πρωτοβουλιες, βεβαια). Δεν εχω μετρο συγκρισης, γιατι ειναι η πρωτη μου call girl, αλλα πιστευω πως αξιζει τα 170 που παιρνει.
Ειναι απο τη Μολδαβια, 20 χρονων, εχει ερθει Ελλαδα απο τον περασμενο Ιουνιο, και θα φυγει το Μαϊο, απ' ο,τι μου ειπε. Θελει να παει πισω στη χωρα της για να σπουδασει- και καλα θα κανει.
Δεν εχει γκομενο, και μαλιστα ανεφερε οτι "Αυτοι οι γκομενοι που γνωριζουν οτι οι κοπελες τους ειναι πουτανες και δεν εχουν προβλημα, δεν ειναι αντρες".

Καλη τυχη απο μενα, Βικυ.
Δεν θα ξανασυναντηθουμε ποτε.
Επισης, μαλλον θα επιστρεψω στη φαση των στουντιο- αραια και πού...
"Επεστρεφε" μου φωναζει με τη λαθος (ποιητικη) αυξηση του Καβαφη, η Αννα Μαρια κι οι αλλες σειρηνες των σπιτιων, που ακομα δεν εχω τιμησει (οσο μου μενουν ως εκκρεμοτητα τετοια πανθομολογουμενα ταλεντα, νιωθω ανολοκληρωτος ως εξερευνητης του πληρωμενου ερωτα...)

Ευχομαι καλη τυχη στη Βικυ και καλα γαμησια σε σας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.786
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2012
Στο ίδιο γραφείο φίλε μου δουλεύει το Νο 1 στην Ελλάδα. Η Αλεξάνδρα. Οταν πας μαζί της θα με θυμηθείς. Αλλά και η Βίκυ είνια καλή.
23 Μαρτίου, 2012
Μπορεί να σου φωνάζουν ''Επέστρεφε'' οι σειρήνες των οίκων, αλλά μήπως επιστρέφεις διότι...

''Κατήντησα σχεδόν ανέστιος και πένης.
Aυτή η μοιραία ( πόλις, η Aντιόχεια ) Viki
όλα τα χρήματά μου τάφαγε:
αυτή η μοιραία με τον δαπανηρό της βίο.'' ;

Αστειεύομαι...
Αλλωστε το αναφέρεις πιο πάνω ότι ''το συστηματακι'' δε σου ταιριάζει.
Πάντως, μου αρέσει ο τρόπος που αναπτύσσεις τις σκέψεις σου ( διάβασα τις κριτικές σου και κάποια από τα σχόλια που έχεις στα θέματα )
Επιχειρηματολογείς, δείχνεις κατανόηση, δεν είσαι εμπαθής
και όπως θα έγραφε ο Καβάφης ''...Κάτοχος της ελληνικής θαυμάσιος...''
Θετική ψήφος λοιπόν.
3 στα 3.
23 Μαρτίου, 2012
Ωραια μας τα ειπες, παιχτη. δεν φανταζομουν βεβεαια οτι μετα απο αλλα αυτα θα εβαζες ενα ξερο "ΟΧΙ" στο να τη ξανασυναντησεις..
Αυτο ομως το σχολιο της οτι δεν ειναι αντρες αυτοι που ξερουν οτι γαμιεται η γκομενα τους, δε το καταλαβα. Μαλλον θα εννοει αυτους που παραμενουν πιστοι ενω γαμιεται η γκομενα τους. Αυτοι, μαλιστα, ειναι "σκυλάκια". Εαν ομως ο αντρας εξασκει και ο ιδιος την το δικαιωμα της πολυ-γαμιας, τοτε ειναι fair το deal, νομιζω... Ειμαι υπερ της ισοτηταςΧαμόγελοΧμμμ;
23 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Και οι δύο απορίες σου είναι απαντημένες αν ξαναδιαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά την κριτική του kosamf
23 Μαρτίου, 2012
Ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια

Αυτο που ειπε για τους αντρες, αφορα τους αντρες νταβατζηδες, με τους οποιους συνηθιζουν να μπλεκουν κοπελες του χωρου (και συνηθως να τρωνε ξυλο/ να χανουν τα λεφτα τους)
Γενικα, για τη Βικυ η βιζιτα ειναι καθαρα βιοπορισμος, κι οχι βιοθεωρια. Δεν εχει προλαβει, εκ των πραγματων, να αναπτυξει νοοτροπια και υφος πορνης, μιας και ειναι σχετικα φρεσκια. Ουτε προκειται, αν υποψιαζομαι σωστα.
Καλλιστα θα μπορουσε να δουλευει σε γραφειο ή οπουδηποτε αλλου
23 Μαρτίου, 2012
Μπράβο παίχτη φοβερή κριτική με πολύ καλή επιχειρηματολογία...Το μόνο που ήθελα να τονίσω είναι ότι και από την άλλη μισή ώρα είναι πολύ μικρός χρόνος για δύο καταθέσεις άμα σκεφτείς ότι με το που μπαίνεις μιλάς λίγο, μπαίνεις για μπάνιο, μετά μπαίνει αυτή και μετά αρχίζετε...εκτός βέβαια αν με το που μπείς τα κατεβάσεις και αρχίσεις τη "παράσταση" επομένως εκέι οριακά μεν αλλα προλαβαίνεις..Τέσπα...Συγχαρητήρια και πάλι για τη κριτική!!
23 Μαρτίου, 2012
Μπράβο παίχτη.Ωραία κριτική και ωραία ...γλώσσα.keep fucking n' writing !
23 Μαρτίου, 2012
M-A-K-Ρ-Α-Ν η πλέον καλά δομημένη κριτική που έχω διαβάσει εδώ μέσα.Είμαι και εγώ στη φάση να περάσω στο επόμενο στάδιο και η κριτική σου ήταν τροφή για σκέψη...
23 Μαρτίου, 2012
nanakas,
Χαιρομαι... Γι' αυτο εγραψα και καποιες γενικες εντυπωσεις στην αρχη
(Ξερω οτι δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα ειδημονες)
23 Μαρτίου, 2012
Από τις καλύτερες κριτικές! Μπράβο σε εσένα αλλά και στην κοπέλα που φαίνεται πως είναι αστέρι και ας μην είναι το νούμερο 1 του γραφείου ή της Αθήνας. Με έβαλες σε σκέψεις να την επισκεφτώ την νεαρά! Χαμόγελο
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2