Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από τη στιγμή που τουλάχιστον για αυτό το μήνα πληρώθηκα ολόκληρο το μισθό μου και με δεδομένο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, είπα να κάνω ένα δωράκι στον εαυτό μου μετά από αρκετό καιρό. Έτσι, έχοντας διαβάσει πολύ καλές κριτικές για τη Σύνθια και με δεδομένη την πολύ καλή εμπειρία που είχα με το συγκεκριμένο γραφείο (βλέπε κριτική για Denisa) κανονίστηκε ραντεβού με την κοπέλα για μεσημεράκι Κυριακής στο Lacoba.

Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της, ντυμένη casual, με τζινάκι, μαύρο πουκάμισο το οποίο όμως ήταν σε τέτοιο σημείο ανοικτό ώστε μπορούσα να διακρίνω εύκολα το απίθανο στήθος της και μαύρο καπέλο. Αφού έγιναν οι αρχικές συστάσεις (χάρηκε ιδιαίτερα που ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες στα ρουμάνικα, εξαιτίας σχέσης που είχα πριν λίγα χρόνια με συμπατριώτισσα της ) έβαλε να παίζει μουσική στο κινητό της και άρχισε έναν απίστευτα αισθησιακό χορό, με πολύ τρίψιμο στο γνωστό μέρος, κάτι που δεν άργησε να με κάνει τούρμπο και έτσι άρχισε η τόσο διάσημη πίπα της, που πραγματικά ήταν ανεπανάληπτη. Με αυτό το πρόστυχο βλέμμα να με καρφώνει συνέχεια στα μάτια και να υπάρχει συνεχής εναλλαγή στο ρυθμό, δεν άργησα να αδειάσω στο στόμα της και αυτή με έκδηλη χαρά τα κατάπιε μέχρι τελευταίας σταγόνας, γιατί “this is my favorite drink”, όπως μου είπε.

Μετά από δεκάλεπτο διάλειμμα και αφού αμφότεροι κάναμε το μπανάκι μας και είπαμε διάφορα (τελειώνει σε δύο χρόνια τις σπουδές της, αν και όπως της είπα μάλλον θα της πάρει περισσότερο χρόνο, καθώς σίγουρα θα πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα για τον γνωστό λόγο) άρχισε ο δεύτερος γύρος με ακόμα πιο γερή και βαθειά πίπα και σπέσιαλ περιποίηση στα καλαμπαλίκια. Κάπως έτσι καύλωσα σχετικά γρήγορα και εκείνη μου πέρασε το προφυλακτικό με το στόμα (τρελαίνομαι για αυτό) για να αρχίσει ένα γαμήσι με απίστευτη ένταση (ακόμα είμαι πιασμένος) σε όλες τις πιθανές και απίθανες στάσεις. Αποκορύφωμα όλων ήταν όταν την έστησα στα τέσσερα για να σκίσω το φοβερό κωλαράκι της, με εμένα να ρίχνω σφαλιάρες στο ένα κωλομέρι της και εκείνη σφαλιάρες στο άλλο κωλομέρι της, εικόνα που με έφτασε στο αμήν και τελείωσα ξανά στο λαρύγγι της.

Μπορεί η εμφάνιση της τόσο αναφορικά με το σώμα όσο και με το πρόσωπο της να είναι σε γενικές γραμμές αρκετά καλή αλλά όλα τα λεφτά είναι η διάθεση που έχει στο κρεβάτι και ότι κάνει το αδύνατο δυνατό για να περάσει καλά ο πελάτης χωρίς εκνευριστικές πράξεις όπως το να ζητήσει μπροστά τα λεφτά ή να κοιτάξει το ρολόι της.

Υ.Γ.Διευκρινίζω ότι εκτός από τα 150 ευρώ που είναι η στάνταρ τιμή της κοπέλας, πλήρωσα αλλά 50 για το πρωκτικό και άλλα 22 για το ξενοδοχείο. Έτσι η συνολική τιμή γισ το ραντεβού έφτασε τα 222 ευρώ.
Υ.Γ.2 Στις κατηγορίες "γενική συμπεριφορά", "επικοινωνία" και "διάθεση στο σεξ/συμμετοχή" θα έβαζα 10 και στη "σχέση απόδοσης/τιμής" 9, αλλά επειδή το σύστημα δεν μου το επιτρέπει αυτό έβαλα τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
222€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Μέλος
Εγγραφή:
30 Αυγ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2012
Thinking μια μικρή βοήθεια....πρώτη φορά σκοπεύω να δοκιμάσω να πάω με call girl στα 23 μου... .που μπορώ να βρω την CYNTHIA...(έχει κάποιο τηλ.?)...η κριτική σου με ψήνει..νομίζω είναι αυτό που ακριβώς ψάχνω να μου δώσει μια ιέρεια του sex.....ευχαριστώ!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1