Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 25 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Στους χαλεπόυς καιρούς που ζούμε οφείλουμε στον εαυτό μας ενα δωράκι, έτσι να έρθουμε λιγάκι στα ίσια μας και να ξεφύγουμε απο την καθημερινή μιζέρια και "καταπίεση" που ζούμε.Κάπως έτσι σκέφτηκα λοιπόν και αποφάσισα να διαθέσω 150 ευρώ για την εν λόγω κορασίδα.
Συμπέρασμα? My best spend 150euros lately !!!Γρήγορη συνενόηση με το γραφείο, και ραντεβου στον χώρο της σε παραλιακο ξενοδοχείο.

Οι φωτογραφίες την μεγαλώνουν, απο κοντά δείχνει πολύ μικρότερη σχεδόν κοριτσάκι.Και σαν τέτοιο συμπεριφέρεται, χαμογελάει συνεχώς πάρα πολύ ευχάριστη στο social time, αν και τα αγγλικά της δεν τα λές και τέλεια....Anyway στα σημαντικά.Κορμί πολύ δυνατό ο κώλος της είναι αριστούργημα (ρουμάνα γαρ..) στήθος φυσικό μεταξύ 2 και 3, δέρμα απαλό ίχνος κυτταρίτιδας πολύ όμορφο στην αφή.Στην επίμαχη περιοχή άψογα περιποιημένη(γουλή Γλώσσα) και μοσχοβολούσε. Στην αρχή σαν να ντρεπόταν λίγο αλλα μετά απο λίγα λεπτά και το απαραίτητο ντουζάκι ξεκίνησε ο αγών.Γλωσσόφιλα ,δαχτυλιάσματα, 69 όλα τα έχει το μενού. Φαινεται να απολαμβάνει ιδιαιτέρως όταν ασχολούνται με το νινάκι της.Η πίπα της με ενναλαγές με η χωρίς χέρια πάντως πολύ καλή.Ξεκινάει πρώτος γύρος αυτή απο πάνω κόντεψα να μείνω,στριφογύριζε πάνω στον π###τσο μου μια reverse cow μια απο τα πλάγια ( Χμμμ; ) μια να βλέπω το προσωπό της.Δεν άντεξα και πολύ την γυρνάω στα τέσσερα και μετα απο λίγα λεπτά επήλθε το μοιραίο...πάνω στα τέλεια "μαγουλάκια" της.Μου ήρθε μια σκοτοδίνη (πλησιαζουμε τα δευτερα άντα πια..) και σέρνομαι μέχρι το μπάνιο για ένα ντουζάκι.Μετά απο σύντομα μπανάκι πίσω στο κρεβάτι, λίγο κουβεντούλα και ξεκιναέι κάτι που έχει να μου τύχει πολύ καιρό. Ξεκινάει μια λυσσαλέα πίπα και να λεεί και να ξαναλεέι " I want your Ice cream, give me your ice cream!!!" ( ποιός της το έμαθε αυτό???Χμμμ;). Μετά απο μια μισαώρη πίπα τελικά κατέθεσα στην γλωσσίτσα της, δεν άφησε σταγόνα να πάει χαμένη και με κοίταξε όλο περηφάνια με τις μαύρες ματάρες της.
Conclusion,η κοπελίτσα πραγματικά το κατέχει και το γουστάρει κιόλας, γαμάτος συνδυασμός και συνάμα δυσευρετος.Σίγουρα τα 150 ειναι πολλά ειδικά στις μέρες μας, αλλά όπως και να το κάνεις ειναι μια πολυ ενδιαφέρουσα επιλογη.
( Αααα και τα λεφτά τα πήρε στο τέλος.)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
andonis21
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
206
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού