Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 39 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αγαπητοί μου φίλοι διαβάστε πώς την πάτησα με την Εύα. Παίρνω το τηλέφωνο από ένα φίλο την τηλεφωνώ , προθυμότατη και κλείνουμε ραντεβού σε ξενοδοχείο χαμηλά Συγγρού. Κτυπάει η πόρτα και μπαίνει μια γυναίκα κοντή 160-162 , 40-45 χρόνων, με κοντό μαλλί , ασήμαντο πρόσωπο και μεγάλα στήθη. Τα τυπικά μπλά-μπλά και μπαίνει στο μπάνιο ν΄ αλλάξει. Δεν κάνει ντους ( γιατί λέει έκανε προηγουμένως) βγαίνει ημίγυμνη και εκεί παθαίνω την πλάκα μου. Η κοιλιά της κρεμασμένη από γέννα ή από δίαιτα και χωρίς κόλο. Ξαπλώνει στο κρεβάτι και αρχίζει μια καλή ομολογουμένως πίπα ελαφρώς οδοντωτή μέχρι πού τελείωσα στα βυζιά της. Ντουσάκι - υποχρεωτικό- , τσιγαράκι για να κατέβει το … αίμα , και λέω μέσα μου άσε να την περιποιηθώ και εγώ. Αμάν τι ξυνίλα ήταν αυτή. Η είχε πρόσφατα περίοδο ή δεν πλένεται συχνά ρε γαμώτο. Έκανα τον κουρασμένο , μιλήσαμε λίγο περί οικονομίας και κάθε μαλακίας , πληρώθηκε και έφυγε. Πώς την πάτησα έτσι. Διάβασα ότι είναι γυναίκα γαμεύσιμη και δυνατή. Κάποιος έγραφε ότι είναι ΓΥΝΑΙΚΑ . Εντάξει ρε παλικάρι και η θειά μου η Αμερσούδα γυναίκα ήταν. Μη τρελαθούμε . Μην γράφετε ρε παιδιά διαφημίσεις και παίρνετε τον κόσμο στο λαιμό σας. Υπηρεσίες μπουρδέλου τις κάναμε HD. Κρίμα τα 100 Ευρώ και την βενζίνη μου. Δυστυχώς μετά πήγα σε ένα καθαρό στούντιο να ξαλαφρώσω. Ρε τι έπαθα . Προσοχή παιδιά στις διαφημίσει !!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2012
''...Μην γράφετε ρε παιδιά διαφημίσεις και παίρνετε τον κόσμο στο λαιμό σας...''

Εχεις δίκιο αλλά φταις και 'συ...
Επρεπε να τη διώξεις ευγενικά.
Καταλαβαίνω ότι είναι κομματάκι στενάχωρο, αλλά θα γλίτωνες τα χρήματά και το χρόνο σου.
30 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εν τάξει αλλά αφού γδύθηκε και άρχισε την πεολειψία τι να κάνω ? Το κακό είναι ότι ο φίλος πού μου έδωσε το τηλέφωνο ανεκάλυψε ότι η κυρία παλιά δούλευε Φυλής. Χέστα φίλε .
30 Ιανουαρίου, 2012
Εκτός από τους διαφημιστές, υπάρχουν και οι νεκροθάφτες, μόνο που όταν οι τελευταίοι υπερβάλλουν τόσο φανερά (φαίνεται πού), θάβονται οι ίδιοι.
30 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Θα μπορούσες να τη διώξεις ( με διακριτικότητα ) εδώ...

''...βγαίνει ημίγυμνη και εκεί παθαίνω την πλάκα μου...''

για να μήν σου ''πω'' εδώ, ήδη έπρεπε να 'χε φύγει...

''...Δεν κάνει ντους ( γιατί λέει έκανε προηγουμένως)...''
31 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ασε να απαντήσει ο σπόνσορας ο Ολλανδός ! Κάτι τέτοιοι γαμιάδες χαλάσανε την πιάτσα και κάνανε τις πουτάνες κυρίες !
(Updated: 01 Φεβρουαρίου, 2012) 31 Ιανουαρίου, 2012
Καλά, σε πιστέψαμε...

Το ξαναλέω, οι υπερβολές είναι τόσο ολοφάνερες ώστε ακυρώνουν την "κριτική".

Άκου...δούλευε στη Φυλής! Δεν βρήκες κάποιο καλύτερο παραμύθι να πεις;

Τα περί "σπόνσορα" είναι για γέλια. Ένας άλλος, σε ένα αρνητικό μου σχόλιο με είπε...ανέραστο, εσύ τώρα με λες σπόνσορα, ε, αποφασίστε! Εγώ απλά διασκεδάζω!...

Και για να το ξεκαθαρίσω, την Εύα38 έχω να τη συναντήσω πολλούς μήνες, δεν λέω ότι είναι υποχρεωτικό να αρέσει σε όλους, αλλά...η συγκεκριμένη "κριτική" βγάζει μάτι.
31 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν το λέω εγώ ότι δούλευε Φυλής αλλά ο συναγωνιστής πού μου έδωσε το τηλέφωνο της. Αλλά εσένα τι σε κόφτει ? Εκτός αν έχεις φετίχ με τις βρώμικες ολλανδέ μου. Μόνο πρόσεχε μην κολλήσεις κάτι και δεν μπορείς να ... πετάξεις.
31 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν κατάλαβες. Δεν είπα εγώ ότι δούλευε Φυλής. Αλλος μου το είπε. Αλλά τι το κακό είναι η Φυλής. Οι πιό πολλές στα νιάτα τους απο εκεί ξεκίνησαν.Λυπάμαι πού σε στενοχώρησα αλλά φιλαράκο εγώ αυτά διαπίστωσα. Μπορεί να έπεσα στην κακιά ημέρα. Προσωπικά δεν θα ξαναπάρω όμως. Εσύ αν σου αρέσουν οι μυρουδιές πάρε. Περί ορέξεως κολοκυθόπουλος.
31 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμμμ!!! Φίλε μου όντως υπερβάλλεις.Δεν ξέρω τι έγινε μεταξύ σας,αλλά από πλευράς εμφάνισης εσύ περιγράφεις σχεδόν άλλη γυναίκα.Η συγκεκριμένη δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα από πλευράς συμπεριφοράς.Δύο ερωτήσεις μόνο γιατί σε κάποια σημεία φάσκεις και αντιφάσκεις.
1)Το τηλέφωνο και τις άλλες πληροφορίες τις πήρες από φίλο σου ή απλά από κάποιον άλλον συναγωνιστή?
2)Αν δεν πιστεύεις ότι είναι κάτι κακό η Φυλής γιατί το ανέφερες ως τέτοιο αρχικά και μάλιστα χωρίς να έχεις ο ίδιος επίγνωση αυτής της φήμης?
01 Φεβρουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Να εμφανίστηκε και 2ος καπαδόκης. Ρε παιδιά όλους μαζι σας έβαλε η κυρία. Για να κλείσει το θέμα, επειδή φαίνεται υπάρχουν ταμπού και για να ηρεμήσει το ταμπλώ εντάξει έκανα λάθος, ήμουν μεθυσμένος και τα ονειρεύτηκα. Ο.Κ. τώρα παιδιά της ... σαμαρίνας ?ΚουλΚουλΚουλ
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2