Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 22 10
Call-Girls 53280
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Συνάδελφοι, γεια σας!

Αν και η πρώτη μου κριτική, δεν είναι και το πρώτο μου call girl. Αυτή τη φορά, όμως, αποφάσισα να γράψω κριτική, για να μοιραστώ μαζί σας την "αρνητική" εμπειρία μου με την Denissa. Άλλωστε, μέχρι τώρα έχω αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις πληροφορίες του site, οπότε ας προσφέρω και γω κάτι σε αυτό!

Στα της Denissa λοιπόν: Κατ'αρχήν, να πω και γω ότι από άποψη σώματος, το κορίτσι "δεν παίζεται". Κορμάκι λαμπάδα! Σούπερ! Χωρίς ίχνος περιττού κιλού ή λίπους. Στηθάκια πανέμορφα, όχι ιδιαίτερα μεγάλα, ούτε όμως και... ανύπαρκτα! Το αριστερό της, μάλιστα, δεν έχει πεταχτή θηλή. Πάντως, όλα πάνω της είναι τέλεια!!!! Στο προσωπάκι της, είναι μια γλύκα (χωρίς να είναι ιδιαίτερα όμορφη). Επίσης, έχει μονίμως το χαμόγελο στα χείλη, δεν αποφεύγει καθόλου τη βλεμματική επαφή, μπορείς να κάθεσαι να την κυττάς στα μάτια όση ώρα θες και να τη χαϊδεύεις και αυτή θα σε κυττάζει επίσης χαμογελώντας!

Και εδώ τελειώνουν τα θετικά! Το πρόβλημα με το κορίτσι είναι, πιστεύω, ότι "την είδε" υπερβολικά επαγγελματίας! Τόσο πολύ, που η στάση της αγγίζει τα όρια του αντιεπαγγελματισμού. Εξηγούμαι: έκανε τα πάντα για να αποφύγει το δεύτερο γύρο. Και να πω, ότι την "κούρασα" στον πρώτο, ίσως το καταλάβαινα. Αλλά, αν και την ίδια την "περιποιήθηκα" όσο μπορούσα, κάτι που με φτιάχνει και μένα άλλωστε, εγώ τελείωσα άμεσα και... διακριτικά! Για την κοπέλα, δηλαδή, μια χαρά!! Και εκεί που, κατά τη διάρκεια του ενδιάμεσου ντουζ, ήμουν χαρούμενος για τη διαχείριση του χρόνου μου, εκείνη δεν έκανε την παραμικρή κίνηση ανταπόκρισης στα χάδια μου για δεύτερο γύρο. Σημειωτέον, ότι το στυλ μου είναι εντελώς gfe και δεν μου αρέσει να "απαιτώ" πράγματα από την κοπέλα. Εν πάσει περιπτώσει, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αναγκάστικα, αφού είδα κι απόειδα, να το... ζητήσω! Και αυτή, ρε παιδιά, μου λέει ότι έχουμε μόνον 7 λεπτά και δεν προλαβαίνουμε!!! Κυττάζω το ρολόι και είχαμε ένα ολόκληρο τέταρτο!!! Τι διάολο, άρχισε τη χρονομέτρηση από τη στιγμή που έφτασα στο ξενοδοχείο, δεν περίμενε ούτε καν να μπω στο δωμάτιο;;; Διαμαρτυρήθηκα, πολύ ευγενικά, για την ώρα, αλλά... ήταν σίγουρη! Σημειωτέον, ότι είχα φτάσει και λίγα λεπτά νωρίτερα από το προκαθορισμένο, οπότε θα είχε σίγουρα την χρονική ευχέρια, όσο κοντά και να ήταν το επόμενο ραντεβού, για να μου κάνει "δώρο", εάν χρειαζόταν, κανένα 5-λεπτο, μέχρι την... ολοκλήρωση.

Τέλος πάντων, αρκετά "σπασμένος", αλλά χωρίς να το δείξω, της είπα "δεν πειράζει, όσο χρόνο έχουμε, ας το προσπαθήσουμε". Εκείνη, φάνηκε ότι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ να μη χάσει το επαγγελματικό της χαμόγελο, (τότε κατάλαβα ότι ήταν αρκετά ψεύτικο, το κορίτσι έχει κουραστεί πια από αυτή τη δουλειά και δεν "γουστάρει", το κάνει μόνο για το χρήμα. Καμία σχέση με την Dana του ίδιου γραφείου, για παράδειγμα, που την έχω πάρει δυο φορές, και τον γνήσιο αυθορμητισμό της), ξεκίνησε μια πολύ όμορφη, είναι η αλήθεια, πίπα και πάνω στα 3 λεπτά, χωρίς φυσικά να έχει επέλθει κανένα θετικό αποτέλεσμα, μου ανακοινώνει το τέλος της συνεδρίας μας!!!

Μέχρι να σηκωθώ, να κάνω ντουζάκι, να ντυθώ και να την αποχαιρετήσω, μόλις που είχε συμπληρωθεί η ώρα! Και ούτε καν καλά-καλά... Δεν ξέρω, από όλη αυτήν την κατάσταση, απογοητεύτηκα εντελώς, γιαυτό και αποφάσισα να μοιραστώ αυτήν την εμπειρία μου μαζί σας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 16, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Μέλος
Εγγραφή:
8 Απρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2012
''...το γραφείο στριμώχνει κολλητά ραντεβού λόγω ζήτησης της κοπέλας...'' από APE 11-01-2012

''...το κορίτσι έχει κουραστεί πια από αυτή τη δουλειά...''

Λύπη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1