Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 22 10
Call-Girls 53280
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπέρα σας συναθλητές.
Αυτή είναι η πρώτη μου εμπειρία με call girl (και πρώτη μου κριτική) οπότε έχοντας στο μυαλό μου τα στάνταρ των Studios μπορεί να μην είμαι απόλυτα αντικειμενικός στην κρίση μου.
Συνάντηση στο ξενοδοχείο της κοπέλας τη προηγούμενη βδομάδα. Ήμουν αρκετά τρακαρισμένος μέχρι να μπω στο ξενοδοχείο και να μου ανοίξει τη πόρτα. Παρά τα καλά σχόλια των υπολοίπων για την εμφάνιση της εγώ είχα ένα άνχος για το τι θα αντικρίσω. Μόλις άνοιξε τη πόρτα η κοπέλα πραγματικά ενθουσιάστηκα. Χωρίς να θέλω να είμαι υπερβολικός θεωρώ πως είναι μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα με υπέροχο σώμα που σίγουρα θα σου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αν τη δεις φτιαγμένη και καλοντυμένη σε μια νυχτερινή της έξοδο. Δήλωσε 21 χρόνων και δεν έχω λόγο να μη τη πιστέψω. Η επικοινωνία μας ήταν μέτρια αλλά σε αυτό δε φταίνε μόνο τα μέτρια αγγλικά της κοπέλας αλλά και το δικό μου σφίξιμο.
Στα της πράξης τώρα. Η κοπέλα κάνει πολύ καλό στοματικό. Δεν ασχολήθηκε όμως ιδιαίτερα με την φρεσκοξυρησμένη τριγύρω περιοχή. Σαν σημαντικό μείον ότι παρά τα όσα είχα διαβάσει η κοπέλα δεν σε αφήνει να τελειώσεις στο στόμα της. Πιστεύοντας πως δεν υπάρχει πρόβλημα την ώρα που τελείωνα δεν της είπα κάτι ,αυτή τραβήχτηκε με συνέπεια να τελειώσω λίγο στο στόμα ,λίγο στο πρόσωπο , λίγο στο χέρι και πολύ στο πάπλομα Θυμός
Παρά το ατυχές γεγονός δεν έδειξε να δυσανασχετεί. Πήγε στο μπάνιο καθαρίστηκε και μετά από λίγο άρχισε ο δεύτερος γύρος. Στο sex τώρα μπορώ να πω πως ήταν καλή χωρίς να είναι βέβαια το κρεβάτι που θα μου μείνει αξέχαστο.
Η συμπεριφορά του γραφείου ήταν κι αυτή καλή αλλά με ξενέρωσε και εμένα που κάνα 12λεπτο πριν τελειώσει η ώρα άρχισαν να χτυπάνε τα τηλέφωνα.
Τελειώνοντας να πω πως πέρασα καλά και την προτείνω σε όποιον θέλει μια πολύ όμορφη και δροσερή κοπελίτσα χωρίς να έχει απαίτηση για τρελό και παθιασμένο sex.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 10, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
eleooooos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
222
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιανουαρίου, 2012
Μπράβο που πέρασες καλά φίλε eleooooos. Απλά δεν σου βγήκαν οι λεπτομέρειες, μικρό το κακό. Πάντως η Denisa όχι μόνον κάνει CIM, αλλά και shallow κάποιες φορές, απλά φαίνεται να άλλαξε υπηρεσίες και συμπεριφορά τώρα τελευταία... Είναι προφανές ότι η πολύ δουλειά είναι τελικά σε βάρος της ποιότητας. Χάλασε και η Denisa! άτιμο χρήμα, σκλάβα του το έκανε το κοριτσάκι... Στα επόμενα...
19 Ιανουαρίου, 2012
Δεν φταίει το κοριτσάκι φι=ίλοι μου. Απλά το γραφείο θέλει να κ.ανει γερή κονόμα και πλακώνει τα ραντεβού ανα μια ωρα. Η φέρνει μπάζα σαν την ψηλή την γριά πού έφερε τελευταία. Αμ θα το κλείσει το μαγαζί και να δω μετά τι θα φέρνει απο Ρουμανία να πουλάει.
20 Ιανουαρίου, 2012
"Χαίρομαι" που απλά επιβεβαιώνεις προηγούμενη κρητική μου. Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ο κανόνας ότι όσο ανεβαίνει η ζήτηση οι υπηρεσίες πέφτουν έτσι λοιπόν ο κλήρος πέφτει στο γραφείο να μπορέσει να διαχειριστεί την ζήτηση...και τους πιεστικούς πελάτες...και στην προκειμένη περίπτωση το γραφείο ενήργησε σκεπτόμενο βραχυπρόθεσμα (μπροστά του θα το βρει.) 150 ευρω κύριοι για 40 λεπτά... δηλαδή 1 χύσιμο μαζί με τα μπάνια...(εκτος αν εισαι κοκορας) δεν είναι vfm αν αναλογιστείς ότι στο studio της γειτονιάς σου... πλέον με τα λεφτά αυτά παίρνεις παρτουζα 2 γκόμενες για μια ώρα. Εν μεσω κρισης δυο ειναι τα τεινα...η κρατας/αυξανεις τις υπηρεσιες η μειωνεις τις τιμες...οτιδηποτε αλλο αργα η γρηγορα θα σε σε οδηγησει εκει που σου αξιζει...
APE
APE
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3