Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 22 10
Call-Girls 53280
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Λοιπόν, συνάντηση στο ξενοδοχείο της.Η βαθμολογία μου στο κορίτσι είναι η μεγαλύτερη που μπορούσα να βάλω διότι θα ήμουν ψεύτης εάν έγραφα κάτι κακό στο εμφανισιακο κομμάτι.Η κοπέλα έχει αψεγάδιαστο κορμί και είναι επαγγελματίας και η υπηρεσίες της είναι ξεκάθαρα GFE.
Αλλού τα χαλάσαμε. Πριν περάσω στα κλασσικά μου συν και πλην της συνάντησης θα πω δυο κουβέντες.

Αγαπητό Naughty Cats. Όταν ένας πελάτης κάνει incall προφανώς σας συμφέρει και σε μεταφορικά και σε χρόνο. Οφείλετε να τον σέβεστε. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα incall σε call girl καθότι το συνήθιζα σε citytours. Έφαγα μικρή φόλα. Έκλεισα ραντεβού μιας ώρας, το γραφείο στριμώχνει κολλητά ραντεβού λόγω ζήτησης της κοπέλας και ξαφνικά εκεί που είμαι στην δεύτερη πίπα 17 ολόκληρα λεπτά πριν την λήξη αρχίζουν χτυπάνε τηλέφωνα και κινητό κοπέλας και σταθερό δωματίου... αμάν μας πιάσανε λέω... πέφτουνε πούτσες τι έγινε ρωτάω...μου λέει το κορίτσι με ειδοποιούν να αρχίσω να ετοιμάζομαι γιατί έχω κι άλλο ραντεβού απαντάει το τηλέφωνο λέει σε 5 λεπτά τελειώνω! Εμπειρικά όταν γίνει κάτι τέτοιο...τα μάζεψες έφυγες...δεν αξίζει να ζορίσεις ούτε την κοπέλα ούτε να κανείς σαματά... γιατί ο,τι και να κανείς η μαγιά χάλασε και η υπηρεσία θα είναι ξινή. Επίσης λίγο νωρίτερα έγινε κάτι για το οποίο έχω άγνοια. Και παρακαλώ οποιονδηποτε γνωριζει ν απαντησει. Μου ειπε το κοριτσι οτι στο πρόγραμμα μιας ώρας έχω μεν δυο εκτονώσεις αλλά η μια με το στομα και η αλλη με το μουνι...γι αυτο μου εξηγησε εχω και ΜΙΑ καπότα στο κομοδίνο μου !!! Εαν αυτο ειναι πολιτική του γραφειου (που δεν είναι γιατί παίρνω συχνά από εκεί) στην σχεση αποδοση τιμης καλα εκανα κι έβαλα 5 γιατί εγώ τόσα χρονια στο άθλημα τα ήξερα λίγο αλλιώς. Θα σου πω εγω τι εγινε. Ειδε πουτσα η Denisa την βρηκε μεγαλη και αποφάσισε να μην την φαει δευτερη φορα παρολο που την πρωτη φορα με παρακαλεσε να ειμαι ηρεμος (γιατί δεν θα μπορεί να δουλέψει μετά) και το σεβάστηκα...της έκανα έρωτα. :-). Αλλα οτι θα κανω και αβαντα στον χρονο για τον επομενο...μα καλα ποιος ηταν ο επομενος ρε μαγκες...α ρε μπαγασακο για παρτη σου ολα! (πλακα κανω)

Στα συν (+)

+ Φανταστικο κορμι λαμπαδα μοντελε.
+ Καλη πιπα με και χωρις χερια.
+ Καλος κωλος (θα τον ηθελα λιγο πιο μεγαλο)
+ Φιλια με παθος στο στόμα...πραγματικα λες και εισαι με την γκόμενα σου.
+ Καλο σχετικα social.
+ Παρα πολυ καθαρη.Πιο καθαρη και απο citytour. Με bedatin στο μπάνιο κτλ.
+ Οι φωτος ειναι 100% αληθινες και στην φάτσα κερδίζει απο κοντά.

Στα πλην η παραπάνω παράγραφος νομίζω είναι αρκετή δεν έχω ν αναφέρω κάτι για το κορίτσι.Ουτε θελω γιατι ειναι πραγματικά καλό παιδί και απ τις ωραιότερες γκόμενες.

Συμπερασματικά θα πω... ότι δεν ξανακάνω incall στο εν λόγω γραφείο, κατά τ άλλα και επαγγελματικά συμπεριφέρονται και τους αξίζει η κορυφή με τις κοπέλες που φέρνουν. Ίσως ήταν άτυχη στιγμή, αλλά 150 ένα χύσιμο και να φύγεις σαν κυνηγημένος σίγουρα δεν το λες vfm.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
APE
Σεβαστός
Εγγραφή:
16 Απρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.328
Πόντοι:
1.010
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιανουαρίου, 2012
Μύρισε χρήμα η υπόθεση και μας πιάνουνε κορόιδα; Ape, και μεγάλη βαθμολογία έβαλες. Fault του γραφείου και απαράδεκτη συμπεριφορά!
(Updated: 12 Ιανουαρίου, 2012) 11 Ιανουαρίου, 2012
Τι να πούμε τώρα βρε φίλε APE; Απίστευτα πράγματα όσα γράφεις;
Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ "κολλητό" ραντεβού (δηλαδή ένα ανά ώρα) με το συγκεκριμένο πρακτορείο... Αν το είδανε αρπαχτή στο naughty κακό του κεφαλιού τους, φυσικά φταίμε και εμείς που μπορεί να παραπονιόμαστε και να πιέζουμε για ραντεβού με την κοπέλα σώνει και καλά. Αλλά από την άλλη αν ο άλλος σε αντιμετωπίζει σαν πρόβατο, τότε δίκαιο και εσύ να τον αποκαλείς τσοπανάκο, και να πάει στην ευχή...
Επίσης όσα γράφεις για τις "πονηριές" της κοπέλας είναι επίσης απίστευτα! Άκου ένα+ένα στο πρόγραμμα της μιας ώρας, προσφορά στο super-market είναι; Η μια ώρα είναι επιλογή του πελάτη με τι πρόγραμμα θα βγει. Δηλαδή και έτσι να της είπανε, αυτή μετράει τις καπότες στο κομοδίνο της; μόνον στα μπουρδέλα γίνονται αυτά! Απαράδεκτο ως συμπεριφορά, αν έγινε έτσι το 7 που έβαλες έπρεπε να γίνει 1, από αυτό και μόνο. Τι "καλό παιδί" λες στο τέλος; τα καλά παιδιά δεν κάνουν τέτοια βρε φίλε. Και να της το είπανε αυτή -αν είναι καλό παιδί- απλά δεν το εφαρμόζει.
Τέλος πάντων, μιας και η κοπέλα είναι full θα έχουμε και άλλες γνώμες που θα επιβεβαιώσουν αν όντως έχει αλλάξει κάτι στην πολιτική του πρακτορείου ή στην συμπεριφορά της κοπέλας... ή ήταν όντως μια άτυχη στιγμή.
12 Ιανουαρίου, 2012
Δλδ αν ζητούσες κώλο, ίσως έτρωγες κ ξύλο, ε; Μεγάλο χαμόγελο
Κατα τη γνώμη μου πάντως, επρεπε να κάνεις φασαρία στο γραφείο. Τοσα λεφτά τους σκάμε, πρεπει να μας σέβονται εστω λίγο.
12 Ιανουαρίου, 2012
Γι αυτο το λογο εγραψα κριτικη εγκαιρα και ΟΧΙ οπως πολλοι κανουν αφου φυγει η κοπελα. Στην τελικη ολοι λεφτα δινουμε και τωρα ειναι ποθ τα υπολογιζεις και περισσοτερο.
APE
APE
12 Ιανουαρίου, 2012
Να γραφτεί παντού ότι ο Κώσυας κάνει τέτοιες μαλακίες και να πέσει μια κίτρινη κάρτα για να μάθει. Στριμώχνει τα ρουμανάκια σε μικρά δωματιάκια να γαμιούνται όλη μέρα και το γραφείο παιρνει τα δύο τρίτα της ταρίφας. Κάπου καβάλησε το καλάμι ο ''φίλος''.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5