Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 281626
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βραδυνη συναντηση στο lacoba για τεστ ντραιβ με την helena-bibi.Εχουμε και λεμε, μην περιμενετε να δειτε καμια μουναρα σε προσωπο ,απλα ειναι μια γυναικα με μετρια τυπικη εμφανιση ,μεγαλα εκφραστικα ματια(με ασχημο εντονο βαψιμο) ,σιλικονουχα χειλη μαυρο μαλλι(το ξανθο θα της πηγαινε καλυτερα) και γενικα ειναι μια γυναικα που στον δρομο αν την συναντησεις δεν σου κανει και τοσο ,εως καθολου εντυπωση.Εδω αρχιζουν ομως τα αρκετα θετικα που εχει ,ωστε λιγο να σε απασχολει η οπτικη εμφανιση ,μεγαλο στηθος -σιλικονουχο("φρεσκιας" κατασκευης μου ειπε) ,σωμα πολυ καλο -προσεγμενο ,καλοσχηματισμενο κωλαρακι ,μουνι βαθυ ξυρισμενο(εχει γραψει χιλιομετρα) και γενικα προκειται για μια γυναικα που ειναι παρα πολυ καθαρη(πολυ βασικο για εμενα) που την γλυφεις ολοκληρη και γουσταρεις.Στην μαχη τωρα η γκομενα εχει ενα δυνατο οπλο ,κανει πολυ καλο τσιμπουκι για τους λατρεις του ειδους ,τον ρουφαει κυριολεκτικα ,ολα μεσα χωρις χερια και για ωρα ,το γουσταρει ,ειναι "ηλεκτρικη σκουπα" ,απο στησιματα ξερει να γαμιεται η γκομενα και στο δειχνει ,αργα-γρηγορα ,ακολουθει τον ρυθμο σας ,δεινει και κωλο (εγω δεν πηρα) και γενικα ειναι αρκετα ομιλητικη-κοινωνικη-επικοινωνιακη .Σαν συμπερασμα για τις υπηρεσιες που προσφερει-χρηματα(σημ:εδω μαλλον πρεπει να ριξει τιμες ,κριση γαρ,δεν εχουν ολοι τοσα να δινουν) περνας ενα παρα πολυ καλο ευχαριστο και ομορφο βραδυ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 06, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
CIVIL111
Μέγας
Εγγραφή:
25 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
14
Πόντοι:
4.175
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2012
μπράβο Civil! περιεκτική κριτική χωρίς να χαρίζεις κάστανα! στο κόστος, αν βάλουμε μέσα και το δωμάτιο, πάμε άνετα στα 170€, οπότε το θέμα αγγίζει τα όρια της πολυτέλειας...
08 Ιανουαρίου, 2012
Πάντως αν ήμουν γυναίκα και ζητούσα 150Ε για 1 ΩΡΑ FULL SERVICE θα ένοιωθα πολύ ρηγμένη όταν μάλιστα κάποιες άλλες πολύ χειρότερες σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες ζητάνε πολύ παραπάνω. Εγώ πιστεύω πως είναι VFM για την τιμή και τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσα στο δωμάτιο για μια ή παραπάνω ώρες. Αν ρίξει την τιμή τότε ίσως ρίξει και την ποιότητα ή κόψει κάτι από τις υπηρεσίες και το ζητάει σαν extra. Κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελα πάντως. Προσωπική άποψη είναι αυτή.
10 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είπαμε ρε παιδιά. Υπάρχει και άλλη λύση πολυ πιό φτηνή, σίγουρα καθαρή και εγωιστική. Και στο κάτω-κάτω δεν ξοδεύεις τίποτα στις ''γκόμενες΄΄ και μπορείς και τα ξύνεις όλη μέρα. Για χαράάάάά
13 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Στα νούμερα αυτά, το sex πρέπει να έχει και κάτι ρε παιδάκι μου και με ... τον εγκέφαλο...
Ουτε εγώ είμαι αρνητικός στο να κόψει κάτι στην τιμή της (120 πχ) χωρίς όμως να κόψει υπηρεσίες...
Αλλά την ώρα που το σκέφτομαι, θυμάμαι κάτι 200 άρια και 300 άρια που έχω σκάσει και έχω κλάψει σε CTρίστριες high class, που γελάω και μόνο στην σκέψη να το ζητήσω.
Τώρα αν θέλει η ίδια να κάνει εξαιρέσεις σε μερικούς ή γιατί όχι και σε όλους, αυτό είναι θέμα δικό της.
14 Ιανουαρίου, 2012
Eκείνος που έχει να δώσει 120 έχει και 150. Εκείνος που δεν θέλει να δώσει, ροκανίζει , γκρινιάζοντας...για τα 20 και τα 30 ευρώ...στενοχωριέμαι με τέτοιες κουβέντες...έχει δίκιο ο αγαπούλας, με υποτιμάτε...ενώ εγώ σας τιμώ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, τον καθένα σας.

εμένα αν μου αρέσει ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα ρούχο, θα δω τιμή , αν έχω θα πάρω, αν υπολείπονται 20 ευρώ , θα τα πάρω τις επόμενες ημέρες, δεν θα πάω στο μαγαζί να κάνω παζάρια για 20 ευρώ...Χαμόγελο
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τώρα ποιός σε υποτιμάει, όταν βάζεις τον εαυτό σου στο ράφι με τα παπούτσια;

Εσύ, γιατί να παζαρέψεις για 30 γιούρια, αφού τα κερδίζεις με τον ιδρώτα 12 λεπτών της ώρας;
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δίκαιον ἔχει ἡ Ὑπέροχος Νεαρὰ Κυρία! Θὰ ἔπρεπε νὰ ἐντρέπεσθε! Οὐτιδανοί! Εὐτελεῖς! Μὰ ὅλο τὸ χρῆμα σκέπτεσθε πιά;
B
bakalhs
19 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως σου έγραψα και στο mail σου... μάλλον δεν κατάλαβες.ΛύπηΛύπη Διάβασε το πιό καλά και θα δεις πως δεν γράφω εναντίον σου.
Νόμιζα πως θα με καταλάβαινες καλύτερα...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8