Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 8 10
Call-Girls 20774
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρέπει να ήμουν ο τελευταίος της πελάτης, καθώς το ραντεβού κλείστηκε λίγες ώρες πριν πάρει το αεροπλάνο για την πατρίδα της τη Ρουμανία.

Η Μπιάνκα όταν μπήκε στο χώρο μου έκανε πολύ χλιαρή εντύπωση. Μέτριο πρόσωπο (όχι άσχημη πάντως), ανύπαρκτο στήθος, κάπως κοκαλιάρικο σώμα. Το κωλαράκι της έσωσε την κατάσταση, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι από εμφάνιση απέχει πολύ από αυτό που ψάχνω.

Ωστόσο, οι μέτριες αρχικές εντυπώσεις διαψεύστηκαν στην πορεία από την διάθεση και συμμετοχή της στο σεξ. Με δυνατότερο σημείο της την πίπα: πολύ υγρή, με περιποίηση στα μπαλάκια, χάιδεμα της περιοχής και τρομερή μαλακία. Μάγκες, η γκόμενα είναι η μοναδική γυναίκα που βρέθηκε έως σήμερα να μου τον παίξει καλύτερα από εμένα! Τελείωσα στο στόμα της, μάζεψε όλο το χυμό και αποσύρθηκε στο μπάνιο (για να φτύσει διακριτικά).

Στο 2ο γύρο (σημειωτέον ότι η ίδια το επιδίωξε, εγώ ήμουν κομπλέ ήδη από τον 1ο), η Μπιάνκα έδειξε αντοχές και τεχνική σε αρκετές στάσεις. Προφανώς (αφού δεν έχει βυζιά το μενού) προτίμησα να τελειώσω έχοντάς την στα 4 με θέα το πολύ όμορφο κωλαράκι της.

Καλή κοπέλα, με διάθεση και χιούμορ (παρότι πολύ ντροπαλή στην αρχή), μιλάει καλούτσικα Αγγλικά. Τίμια πρόταση για όσους αρέσκονται στο σωματότυπό της. Πιθανώς να την ξαναδούμε το καλοκαίρι, από ότι η ίδια μου είπε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2012
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού