Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 6 10
Call-Girls 21376
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για την Εβελίνα έψαχνα αρκετές μέρες πληροφορίες από το forum αλλά δεν έτυχε να την έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής και να με πληροφορήσει. Έτσι αποφάσισα να κάνω εγώ την αρχή. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της προκειται για ζουμερό μωρό με 5άρι στήθος που αφήνει υποσχέσεις για τέλεια ισπανικά. Είναι 25 ετών από Ρωσσία και τα Ελληνικά της είναι πάρα πολύ καλά. Στο τηλ απαντάει η ίδια και είναι αρκετά ευγενική. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Από τη στιγμή που της τηλεφώνησα ήρθε σε λιγότερο από μισή ώρα. Από κοντά είναι αρκετά ευχάριστη και ελαφρώς πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες που υπάρχουν στις καταχωρήσεις της. Λίγα λεπτά κουβέντα για τη γνωριμία και ώρα μπανάκι. Άρχισε να γδύνεται αργά αργά και εγώ άρχισα να φτιάχνομαι... όταν έμεινε με τα εσώρουχα μου χαμογέλασε και αμέσως μετά έβγαλε κι αυτά. Πράγματι οι βυζάρες της θα ικανοποιήσουν τους λάτρεις τους είδους αλλά και ο κώλος της δείχνει δυνατός και ζουμερός αλλά έιναι κρίμα που δεν τον δίνει. Μετά από λίγα λεπτά γύρισε τυλιγμένη με την πετσέτα και μύριζε φρεσκάδα. Αρχισε να τρίβει πάνω μου τις βυζάρες της και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να αρπάξω και να τις περιποιηθώ. Το δέρμα της ήταν λείο και απαλό και το μουνάκι της ροδαλό και φρεσκοξυρισμένο. Δεν ζήτησα φιλιά γιατί το πρόγραμμα της έχει ακάποτη πίπα κάτι που έκανα για τελευταία φορά γιατί με τα όσα έχω διαβάσει τελευταία αποφάσισα να μην το ξανακάνω... Αφού μου περιποιήθηκε όλη την κάτω περιοχή αργά και βασανιστικά είχα γίνει τούρμπο. Τότε ξεκίνησε μια αργή βαθιά πίπα χωρίς χέρια που δεν ήθελα με τίποτα να σταματήσει. Κάποια στιγμή καταλάβα ότι το τέλος δεν αργήσει αν συνεχισει τη σταμάτησα και της ζήτησα να με τελειώσει με ισπανικό. Ξάπλωσε και κλείδωσε τον πούτσο μου στις βυζάρες της που ήταν ζεστές με πολύ καλή αίσθηση. Μερικά λεπτά αργότερα ήρθε το τέλος όπου και τα πήρε στα βυζιά, στο λαιμό και λίγα στο πρόσωπο. Διάλειμμα λίγων λεπτών μπανάκι λίγη κουβέντα για χαλάρωση και προετοιμασία για τον δεύτερο γύρο. Περιποίηση όλης της κάτω περιοχής με πιο έντονο ρυθμό αυτή τη φορά αφου δεν φοβόμουν ξαφνικό τέλος και βαθιά πίπα και πάλι με αρκετή διάρκεια. Παράληλα εξερεύνηση της μικρής περιοχής της με απαλές κινήσεις που έδειχνε να της αρέσουν. Το μουνάκι της αρκετά σφικτό και η πίσω τρύπα αδούλευτη και προκλητική. Της πρότεινα να μου τη δώσει αλλά αρνήθκε ευγενικά με τη δικαιολογία ότι δεν της αρέσει γιατί πονάει πολύ οπότε και δεν συνέχισα.
Πρώτη στάση ήταν να τη φέρω πάνω μου και να την αφήσω να κάνει αυτή παιχνίδι ενώ ασχολήθηκα με το στήθος της που είναι φυσικότατο και παρά το βάρος του στέκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο στο ύψος του.
Μερικά λεπτά αργότερα αλλάξαμε στάση και την έβαλα σε ιεραποστολοκό για να κάνω κι εγώ παιχνίδι. Ξεκίνησα χαλαρά και αύξησα ταχύτητα σιγά σιγά και μετα της σήκωσα λίγο και τα πόδια για να μπαίνω καλύτερα. Δεν χρησιμοποίησε κρέμες αλλά το μουνάκι της είχε υγραθεί αρκετά και άφηνε πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα.
Για το τέλος την έστησα στα 4 που ήταν και το κερασάκι της τούρτας. Ο κώλος της είναι όπως στη φωτογραφία με τα πιασιματάκια του και αντέχει στο σφυροκόπημα. Την άρπαξα και ξεκίνησα το τελευταίο μέρος ενω επαιζα απαλά με το κουλούρι της. Αυτό πρέπει να την καύλωνε και έδειχνε να το απολαμβάνει. Κάπως έτσι ήρθε και το τέλος... Έμεινε λίγα λεπτά ακόμα μαζί μου και μετά ντύθηκε και αποχώρησε. Γενικά έμεινα ευχαριστημένος από την συνάντηση και δεν αποκλείω να την ξανασυναντήσω και πάλι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
cosgeor
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
75
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιανουαρίου, 2012
Δυνατό κι ανθεκτικό φαίνεται το μωρό τύπε.Εύγε
L
lithin
05 Ιανουαρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πως το βρίσκουμε το μωρό??? Στύλε πληροφορίες σε π.μ αν μπορείς.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2