Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 18 10
Call-Girls 30928
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συναντηση σημερα με την γλυκητατη Dana αφου προηγηθηκε ευκολη συννενοηση. Η κοπελια ειναι ομορφη κοντουλα μικροκαμωμενη με πανεμορφο φυσικο στηθος (πλουσιο για το σωματοτυπο της) ωραιο κωλαρακι και συμπαθητικο προσωπο. Σε ολη τη συναντηση ηταν ευγενικη και χαμογελαστη, ομως εμφανως κουρασμενη και μαλλον ξενυχτισμενη. Δεν μου αρεσε οτι ηταν αλουστη και τα μαλλια της μυριζαν λιγο. Στο παιχνιδι μας τωρα ειναι πολυ gfe με φιλια και χαδια. η πιπουλα συμπαθητικη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο ποτε με τα χερια ποτε με τα δοντια με πονουσε και την διεκοψα για να παμε σε σεξακι. δειχνει να γουσταρει να γαμιεται αλλα χρειαστηκε να επιβαλλω εγω ρυθμο μιας που οταν αφηνα την ιδια κουνιοταν αλλοπροσαλλα. Οταν επιχειρησα να την γλυψω εγω διαπιστωσα οτι ειχε πασαλειφτει με μια αηδιαστικη κρεμα. Τα ιδια εγιναν λιγο πολυ και τις 2 φορες ενω ειδικα η πιπα την 2 η φορα εφτασε να ειναι επιπονη βασανιστικη και μαλλον ταλαιπωρια. Επισης δεν μου αρεσε η σταση της στο ιεραποστολικο οπου με κρατουσε σε αποσταση να μην μπει ολο σαν να με εδιωχνε...
Οντως οταν γαμιεται φωναζει αρκετα και σε καποια φαση σαν να πονουσε (αργοτερα ειπε οτι φωναζε ααο καυλα).Γλώσσα
Η κοπελια ειναι ομορφη και ερσιτεχνις, μαλλον ντρεπεται για αυτο που κανει αλλα προσπαθει. Σε μενα παντως το παρακανε με την πιπα, ισως επειδη ηταν κουρασμενη... ισως να μην κολλαμε.... πιθανον να ηθελε περσσοτερη καθδηγηση. Χμμμ;
θα θελα να την δω αλλη μια φορα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
6 Νοε 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
104
Likes:
568
Πόντοι:
6.280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2011
με όσα γράφεις, το 8 είναι υπερβολικά υψηλή βαθμολογία...
22 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαλλον εχεις δικιο φιλε μου, ομως η κοπελα ειναι ομορφη και φιλοτιμη . απ την αλλη ειναι αγαρμπη μαλλον λογω απειριας. Δεν τα κλαιω τα λεφτα μου αλλα δεν πηρα και οσα περιμενα. ισως ενα 7ρακι θα ταιριαζε περισσοτερο αλλα δεν θα θελα να την αδικισω ... γι αυτο το 8.
22 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οκ, μαν...
έκανα την παρατήρηση γιατί τελευταία είμαστε όλοι άνετοι με τις βαθμολογίες {εμού συμπεριλαμβανομένου} ;-)
22 Δεκεμβρίου, 2011
Όντως η βαθμολογία σου (8) είναι δυσανάλογη με όσα γράφεις. Εγώ -που μάλλον έγραψα πιο θετικά για την κοπέλα- τις έβαλα χαμηλότερη βαθμολογία (7.3). Βασικά το κλειδί στην συγκεκριμένη είναι να επιμένεις να την καθοδηγείς, γιατί είναι όντως άπειρη. Αυτό που έγραψες για το ότι σε κρατούσε κάπως σε απόσταση είναι αληθές, και σε μένα έτσι έκανε στην αρχή στο ιεραποστολικό, αλλά έχοντας θάρρος από όσα είχα διαβάσει από τον Νιτρο (εδώ είναι χρήσιμες οι κριτικές) επέμεινα και άλλαξε τακτική, και από το σε απόσταση μετά ...καλήσαμε. Επίσης οι φιλενάδες της οι άλλες ρουμάνες θα πρέπει να της κάνουν εντατικά στην πίπα γιατί αυτό είναι αδύνατο σημείο της. Πάντως συνολικά αξίζει ως πρόθυμο πιπίνι. Αλλά στις βαθμολογίες πρέπει να είμαστε όσο γίνεται ουδέτεροι για να μην αδικούμε, ούτε τις κοπέλες, αλλά ούτε και τους συναγωνιστές.
29 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εχετε δικιο και οι δυο μαλλον ειμαι πολυ αισιοδοξος βαθμολογητης. Επισης ευχαριστω για τις συμβουλες μιας που ισως την ξαναδω οταν ερθει παλι.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5