Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 42 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
επηρεασμενος απο τις πολλες θετικες κριτικες ειπα να δοκιμασω. τελικα για μια ακομα φορα δεν δικαιωθηκαν οι πολυ καλες κριτικες. το ραντεβου κλειστηκε ευκολα και η συναντηση εγινε σε γνωστο ξενοδοχειο. η κοπελα δεν αργησε καθολου και με το που μπηκε κατευθειαν στο ψητο. οπως ανεφεραν και συναγωνιστες δουλευει τη γλωσσα σαν μοτερακι σε φαση που καταντα και λιγο εκνευριστικο. δεν εχω να περιγραψω και πολλα καθως δεν μπορω να πω οτι εφυγα και ημουν ικανοποιημενος. προσωπικο συμπερασμα εινια οτι οι κριτικες εναι μια κλαη βοηθεια για να κανεις μια επιλογη αλλα ειναι προιον προσωπικων εκτιμησεων του καθενα και σιγουρα δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα. δεν μπορω να πω οτι θα την προτεινα ή οτι θα την εβλεπα ξανα χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιος αλλος δεν θα περναγε καλα. μαλλον η συγκεκριμενη δεν ειναι του γουστου μου. ενα πραγμα που μου αρεσε ιδιαιτερα ηταν το μασαζακι που μπορω να πω οτι ηταν καλο και χαλαρωτικο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
zoolander1453
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
53
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2011
πές μας πιο πολλά ρε φίλε. εντάξει η γλώσσα μοτεράκι. αλλά τι άλλο σε χάλασε? το σώμα, η φάτσα, ο τρόπος που γαμιέται ή δεν γαμιέται? τι?
02 Νοεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

γενικα χαλαστηκα απο την φαση. μια κοπελα προθυμη να κανει αυτο που θα τις πεις. περιμενα ισως περισσοτερη πρωτοβουλια απο μερους της λογω της εμπειριας της. γενικα ξενερωνω με τις ερωτησεις του τυπου θελεις να κανω π..α; το σωμα της καλο θα πω με τη φατσα δεν ενθουσιαστηκα . ξερει να γαμιεται αλλα οχι με το τροπο που μου αρεσει εμενα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2