Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 112 10
Call-Girls 281579
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τριάντα περίπου χρόνια μετά την Χιροσίμα, 25 περίπου χρόνια πριν το Ευρώ και λίγα χρόνια μετά την μεταπολίτευση, γεννήθηκε στην Ελλάδα η γυναίκα που δίχασε το forum.
«Deux-trois choses que je sais d' elle»,είναι ο τίτλος ταινίας του Jean-Luc Godard.
Όπως θα το λέγαμε εμείς: Δυο-τρία πράγματα που ξέρω γι' αυτήν:
Δεν είναι όμορφη,Λύπη ο αδύνατος σωματότυπος την βοηθά όταν είναι ντυμένη να δείχνει ελκυστική, αλλά γυμνή δεν μπορεί να κρύψει την φθορά που αφήνει ο χρόνος και είναι ιδιαίτερα εμφανή στην κοιλιά και στα πεσμένα βυζιά. Φορά πάντα ψηλοτάκουνα, έχει piercing στον αφαλό, τατουάζ στο μπράτσο, στο κωλομέρι, στο κουντεπιέ, στην ωμοπλάτη, στο μουνί, της αρέσει το γαμήσι και κάνει τα πάντα με 150€.
Αυτή είναι μια περίληψη που δείχνει λίγο πολύ πως έχουν τα πράγματα. Φυσικά, ο καθείς, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου ή ιδιαιτεροτήτων απέναντι στο sex, έχει δικαίωμα να έχει μία άποψη.
Άλλοι άντρες ενθουσιάζονται με το μυαλό, άλλοι με την εμφάνιση κι άλλοι με το service. Ο ενθουσιασμός, όμως, οδηγεί ενίοτε σε υπερβολές.
Σχετικά με το σχόλιο ότι η Έλενα αποτελεί κεφάλαιο για τα call girls καλύτερα να κρύβουμε λόγια γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η λέξη «κεφάλαιο» είναι αρκετή για να στείλει η εφορία μια έκτακτη εισφορά σ όποιον κάνει booking. Αστειεύομαι βεβαίως, ενώ σκέπτομαι αν πρέπει να σχολιάσω την λέξη «μούναρος» που αναφέρθηκε.Χμμμ;
Η πιάτσα στα εμφανίσιμα call girls περνάει κρίση, αλλά σίγουρα όχι τόσο μεγάλη ώστε να αναγκαστούμε να προβιβάσουμε στην κατηγορία «μουνάρες» κορίτσια από την Γ΄ Εθνική.Κουλ
Σχετικά με το χαρακτηρισμό «κυρία» - που κατά κόρον αναφέρεται σε σχόλια και κριτικές – νομίζω ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται «αβρόχοις ποσίν», εφόσον θέλουμε να ξεφύγουμε από την στενή ετυμολογία του όρου, που είναι «ενήλικη γυναίκα». Είναι θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση, οπότε νομίζω ότι περισσότερο θα ταίριαζε ο χαρακτηρισμός case study.
Είναι δηλαδή μια περιπτωσιολογία, που ωστόσο άμα την γνωρίσει κάποιος καταλαβαίνει ότι είναι ευγενική και αξιοπρεπής.
Ξεκινώντας να δουλεύει σαν call girl, χρησιμοποίησε fake reviews, σ΄αυτό το site, για να διαφημιστεί, με τον τρόπο που οι εξερευνητές έδιναν στους ιθαγενείς της Αφρικής το μπιχλιμπίδι, τη χάντρα και το καθρεφτάκι. Για να τους εντυπωσιάσουν και να τους ξεγελάσουν ταυτόχρονα.Θυμός Είναι χαριτωμένο όταν μια γυναίκα δίνει μπιχλιμπίδια σε άντρες, αλλά τα συγκεκριμένα ήταν μειωτικά για το επίπεδο αυτών που τα διάβασαν.
Όταν σε πάρουν χαμπάρι ότι πουλάς σότο το αποτέλεσμα είναι αντίθετο από το προσδοκώμενο.
«Errare humanum est» έλεγαν οι Ρωμαίοι, ο Νικόλαος Πλαστήρας το τροποποίησε σε: «Το πλανάσθαι ανθρώπινον αλλά το ομολογάν την πλάνην είναι ανώτερος πολιτισμός και γενναιότης» και σίγουρα το να ομολογείς ότι παραπλάνησες άλλους είναι κι αυτό γενναίο.
«Ή θα βρούμε το δρόμο ή θα τον δημιουργήσουμε», είναι φράση που αποδίδεται στον Καρχηδόνιο στρατηγό Αννίβα και αυτό έκανε και η Έλενα-Βιβή. Αφού ζήτησε συγγνώμη, έσβησε το παρελθόν και με νέο προφίλ «το πήρε αλλιώς».
Μπορεί πολλοί να μην ξεχνούν, αλλά το σίγουρο είναι ότι η κοπέλα βρήκε τον δρόμο της. Τι κι αν η εμφάνιση δεν την βοηθά ιδιαίτερα, με όπλο το service κατάφερε να γίνει ένα περιζήτητο call girl με δυνατότητα να κάνει και επιλογές πελατών.
Σιγά τα λάχανα μπορεί να πει κάποιος, εδώ κάνει «καριέρα» η Anastasia Ru. στα 50ηντα της, περίπτωση που αποδεικνύει ότι η μέρα που θα πουληθεί πάγος στους Εσκιμώους δεν είναι μακριά, αλλά δεν το αναλύω περαιτέρω γιατί ήδη είμαι εκτός θέματος.Κουλ
That’s life λοιπόν, που τραγουδούσε ο μακαρίτης Φρανκ Σινάτρα. That’s sex θα συμπλήρωνα εγώ, διότι γενικώς είναι μια από τις απολαύσεις της ζωής και η Έλενα-Βιβή εκτός του ότι το απολαμβάνει, φροντίζει να το απολαύσει ο εκάστοτε πελάτης της. Από την πολύ καλή βαθειά πίπα με φτυσίματα, μέχρι την εξαιρετική συμμετοχή όταν της τον έχεις βάλει στην κωλοτρυπίδα, όλες οι υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου και τηρούνται στο ακέραιο.Χαμόγελο
Άλλος μπορεί να περάσει τέλεια, άλλος λιγότερο καλά, δύσκολα πάντως θα βρεθεί κάποιος που έχει κλάψει τα λεφτά του.
Επιστρέφοντας εκεί που το ξεκίνησα, με τον βίο και την πολιτεία της στο χώρο του αγοραίου ερώτα, εύκολα μπορώ να την χαρακτηρίσω εξηγημένο μαγκάκι, αλλά δύσκολα θα συμφωνήσω με τον όρο «κυρία».Λύπη
Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις το “Modus Vivendi” της «διάσημης» αυτή την στιγμή ελληνίδας call girl, νομίζω όμως ότι οι στίχοι της Δώρας Σιτζάνη στο τραγούδι «Κι αν είμαι rock» που ερμήνευσε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μουσική Μάνου Λοΐζου της ταιριάζουν απόλυτα.
Βέβαια, το anafranil και το triptizol που αναφέρονται στην πρώτη στροφή του τραγουδιού, είναι αντικαταθλιπτικά φάρμακα, αλλά θα τα χρειαστεί κάποιος μόνο αν κολλήσει στο θέμα της εμφάνισης. Ξεπερνώντας το αυτό, η Έλενα-Βιβή προσφέρει δικό της φάρμακο για ταξίδι στα μονοπάτια της ηδονής…


Υ.Γ. Για τον admin είναι αυτό. Κανονικά έπρεπε να γράψω στο καινούργιο προφίλ που έχει σαν Helena αφού η συνάντηση μαζί της είναι σχετικά πρόσφατη. Το προφίλ αυτό είναι το παλιό, που έχει τις μουσαντένιες κριτικές, αλλά έγραψα εδώ αφού αυτό χρησιμοποιήθηκε τελευταία από τα άλλα μέλη. Δημιουργείτε ένα μπέρδεμα, ίσως θα ήταν ποιο πρακτικό να γίνει μια ενοποίηση των προφίλ, έτσι ώστε να υπάρχει ένα σαν HelenaBibi, όνομα που άλλωστε χρησιμοποιεί η ίδια και στο Γλομπέο-προφίλ της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.392
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2011
φιλε μου, απολαμβανω καθε λεξη σου! εχεις αναγει την κριτικη των call girls σε επιπεδο Λεωτσακου! Με την καλη εννοια...
12 Οκτωβρίου, 2011
Παρακολουθω τις κριτικες σου με μεγαλο ενδιαφερων, αλλα να πας ομως και με αυτην το θεωρω ξεπεσμο, για τα γουστα σου.Συγγνωμη για αλλα ετσι μου βγηκε.
12 Οκτωβρίου, 2011
ναι... ok τα δυο προφίλ συνενώθηκαν σ' αυτό με τίτλο HelenaBibi.
12 Οκτωβρίου, 2011
respect για τον χρόνο και την έμπνευση, γράφεις πολύ καλά και διασκεδαστικά, πλην to the point, δεν την έχω συναντήσει την έλενα, είμαι από αυτούς που κόβονται φαίνεται, για χάρη των παλαιών χαχαχα
12 Οκτωβρίου, 2011
τα ειπες οπως επρεπε!
για να μαθαινουν οι νεοτεροι
και να μην ξεχνανε οι παλαιοιτεροι εδω μεσα!
Ευγε!!!
A
alpula
(Updated: 12 Οκτωβρίου, 2011) 12 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Kι εσύ ξεπεσμένος λοιπόν θεωρείσαι ??? -ρωτώ, δεν διατυπώνω- που ήθελες κάποια στιγμή όπως λες να συναντηθούμε και το ακύρωσα...ή κάτι τέτοιο δεν ξέρω, εσύ το αναφέρεις κάπου...

Απλά μάλλον δεν κατάλαβες ό, τι η μαγκιά εκείνων που συχνά... συχνάζουν με εκπάγλου καλλονές, είναι να δοκιμάζουν και κάτι απλό που και που , έτσι για να επιβεβαιώνουν τις επιλογές τους!
Και τη λέξη ξεπεσμό τη χρεώνομαι εγώ και πρέπει να σου πώ ό, τι δεν είναι πρέπουσα και δεν σου επιτρέπω αγαπητέ!
13 Οκτωβρίου, 2011
Μεγαλε αποφθεγματολογε του μουνιου ευγε
13 Οκτωβρίου, 2011
Την κριτικη αυτη θα την σχολιασω αν και γραφω σπανια μιας και δεν εχω χρονο. Φιλε συναγωνιστη ειπες οτι ειχα στο μυαλο μου αλλα δεν το εξεφραζα για να μην αμαυρωσω τη φημη μιας κοινης που την αποκαλουν κυρια. Απο ποτε θεωρηται κυρια μια γυναικα που πουλιεται για τα λεφτα ρε παιδια. Στην εποχη μου αυτες τις λεγαμε πορνες. Το οτι παρουσιαζει επαγγελματικη συμπεριφορα δεν την κανει κυρια. Ας ειμαστε λοπον πιο μαζεμενοι στους χαρακτιρισμους μας ακομα και οταν τους λεμε σε μια στιγμη ενθουσιασμου.
13 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπα φίλε μου.Το να εκδίδεται κάποια γυναίκα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κυρία.
13 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πολύ σωστός…
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2