Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 52 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιας και είδα ότι η Anastasia Ru προστέθηκε στις κυρίες για τις οποίες μπορούμε να γράψουμε κριτική, ας γράψω κι εγώ τη δική μου!

Οι συναντήσεις μαζί της (γιατί δεν συναντηθήκαμε μόνο μια φορά) έγιναν πριν από κάμποσο καιρό, οπότε η ημερομηνία είναι εντελώς ενδεικτική. Πάμε όμως στο ζουμί: η Αναστασία είναι μια γυναίκα 47 ετών. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει και μάλλον έτσι είναι. Έχει σώμα καλό και σφιχτό - και σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούν όλοι όσοι την έχουν συναντήσει. Το πρόσωπό της τώρα δείχνει μεν την ηλικία της και είναι λίγο σκαμμένο, όμως, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα, είναι ένα πρόσωπο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ και συμπαθητικό, το οποίο δεν χαλάει τη γενική της εικόνα.

Επειδή όμως για μένα αυτό που μετράει είναι η συνολική παρουσία, το αν δηλαδή μου αρέσει ή δεν μου αρέσει κάποια γυναίκα με την πρώτη ματιά, μπορώ να πω ότι η συγκεκριμένη σε αυτό κερδίζει εύκολα, γιατί έχει πολύ θετική ΑΥΡΑ - δηλαδή αναδίδει έναν αέρα καύλας από την πρώτη στιγμή που τη βλέπεις και φαίνεται ότι...το πάει το γράμμα! Εγώ τουλάχιστον, αμέσως μόλις την είδα, έγινα τούρμπο πριν προχωρήσουμε...στο κυρίως μέρος του έργου - κάτι που κάθε άλλο παρά μου συμβαίνει με όλες!

Σε αυτό το κυρίως μέρος του έργου τώρα, όχι μόνο δεν διαψεύδει τις προσδοκίες, αλλά αποδείχθηκε ίσως η best value for money απ' όλες τις κυρίες του επαγγέλματος βάζοντας κάτω πολλές πολύ ακριβότερες! Τα δίνει ΟΛΑ στο κρεβάτι (πλην πίσω πόρτας), συμμετέχει με όλη της την ψυχή, ΞΕΡΕΙ να σε "απογειώνει" (ειδικά το στοματικό της είναι...πανεπιστημιακού επιπέδου), αφήνει να πραγματοποιήσεις όλες τις λογικές επιθυμίες σου (και ακάποτο κάνει και δάχτυλα επιτρέπει και γλείψιμο δέχεται, με ευχαρίστηση μάλιστα και γλωσσόφιλα δίνει), δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά και επιζητά να σε "στραγγίξει", χωρίς να τσιγκουνεύεται στο πόσες φορές θα επιτευχθεί αυτό - ενώ δηλώνει, όταν κουβεντιάσεις μαζί της, ότι της αρέσει πολύ το σεξ, επειδή...είναι υγεία! Μαζί της πρέπει να πω ότι σίγουρα είναι, γιατί όλες τις φορές που τη συνάντησα, πέρασα φανταστικά.

Και όλα αυτά με ένα πενηντάρικο, χωρίς μάλιστα να κοιτάει το ρολόι και να προσπαθεί να σε ξεπετάξει με πονηριές! Αν σε μάθει και σε εμπιστευθεί, έρχεται και σπίτι σου, οπότε γλιτώνεις και το ξενοδοχείο και μπορείς να κάτσεις, αν θέλεις, μαζί της περισσότερη ώρα.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κυριών που ζητάνε λίγα χρήματα για τις υπηρεσίες τους, το ερώτημα είναι αν "είναι καλή έτσι κι αλλιώς ή καλή μόνο για τα λίγα λεφτά που ζητάει;". Στην περίπτωση της Αναστασίας η απάντηση είναι εύκολη: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ! Αν σας αρέσουν οι milf, λογικά θα τη λατρέψετε! Αν βέβαια θέλετε ένα πιπίνι, πηγαίνετε αλλού. Ελπίζω η κριτική αυτή όπως και οι ενδεχόμενες άλλες καλές κριτικές που θα ακολουθήσουν να μην τη "χαλάσουν"! Αυτά και καλά να περνάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
50€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
flyingdutchman
Ανώτερος
Εγγραφή:
14 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
42
Likes:
144
Πόντοι:
6.040
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2011
Επειδή άρχισαν τα pm με τα οποία μου ζητάνε το τηλέφωνο της Αναστασίας, πρέπει να πω ότι δεν γίνεται να το δώσω σε κανέναν, γιατί δεν θέλει να γίνεται γνωστή με αυτόν τον τρόπο. Όποιος θέλει να τη συναντήσει, μπορεί να τη βρει και να πιάσει επαφή μαζί της μέσω facebook, όπως έκανα κι εγώ στην αρχή.
03 Οκτωβρίου, 2011
και στο φατσοβιβλίο, με ποιο όνομα την βρίσκουμε,Ιπτάμενε Ολλανδέ...??????!!!!!!
03 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.facebook.com/AnastasiaRuAthens

Εκεί θα τη βρείτε.
03 Οκτωβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ευχαριστώ τα μάλα,Ιπτάμενε!
01 Δεκεμβρίου, 2011
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δυστυχως ακομα δεν με εχει κανει add...μηπως παιζει αλλος τροπος?
16 Δεκεμβρίου, 2011
Παρομοιο προβλημα με το φατσοβιβλιο...καποιος αλλος τροπος εποικινωνιας;;;
16 Δεκεμβρίου, 2011
τυπε ιπταμενε ολλανδε ερχεται και στο χωρο μου κανονικα η γκομενα η θα πρεπει να παω εγω στο δικο της?
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7