Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 125 10
Call-Girls 368414
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Θα ξεκινήσω την κριτική μου λέγοντας ότι τα παρακάτω στοιχεία της συνάντησής μας είναι "παραπλανητικά", καθότι η συνάντηση έγινε στα Χανιά και αφού είχα κλείσει την Έλενα-Βιβή για long date 3 ημερών.
Οι πιο παλιοί συναγωνιστές θα με καταλάβουν και ελπίζω και οι νέοι, καθώς δεν πρόκειται να αναφέρω το παραμικρό όσον αφορά τη συνάντηση, τη συμπεριφορά και το τελικό αποτέλεσμα ενός τέτοιου εγχειρήματος και φυσικά ούτε και την τιμή.. Μεγάλο χαμόγελο
Το μοναδικό που μπορώ να πω είναι ότι όλα είναι καθαρά θέμα χημείας και προσωπικών απόψεων που κρατάω για την πάρτυ μου..
Θα επικεντρωθώ λοιπόν στο σεξουαλικό κομμάτι που αφορά και τους περισσότερους...

Πλέον θεωρώ ότι δεν έχει μείνει κάτι που να μην έχει αναλυθεί για το συγκεκριμένο κορίτσι. Προσωπική γνώμη αν πας και έχεις μετά και την παραμικρή αντίρρηση γι'αυτό που συνάντησες τότε δεν έχεις κάνει σωστά το homework και αν δεν συμπεριφερθεί όπως έχεις διαβάσει και σου έχουν πει, μην το ψάχνεις περισσότερο... Εσύ είχες το πρόβλημα.. Χωρίς να παρεξηγηθεί κανένας εντάξει? Αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους... Εμμμμ

Σε θέμα εμφάνισης:
Είναι η Έλενα μοντέλο? Όχι και το ξέρει.. Αλλά σίγουρα είναι μια "αεράτη" γυναίκα. Λίγο κοντούλα για μένα (δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα), με φοβερά πόδια, κώλο που για μένα αποτελεί θέμα σεμιναρίου και στήθος φυσικό (σκέφτεται να το αλλάξει αλλά θεωρώ πως θα κάνει λάθος). Δεν σου αρέσει? Μην πας! Αλλά σίγουρα ξέρεις 1000% το τι θα δεις μπροστά σου...
Σε θέμα συμπεριφοράς:
Αφού μέχρι και ο pussydoctor το ανέφερε πιο κάτω, που τον παρακολουθώ γενικά στις κριτικές του, είναι δυνατόν να κάνει λάθος? Αφοπλιστική ειλικρίνια, αληθινό χαμόγελο, σου βγάζει τον καλό σου εαυτό και ανοίγεσαι και μιλάς με τις ώρες... Αν έχεις χρόνο..Γλώσσα
Σε θέμα "αγώνα":
Ε, εδώ κολλά και ο τίτλος... Ότι και να πεις είναι λίγο... Τρομερή όρεξη, το καταευχαριστιέται, από τις 69 στάσεις αν ανακαλύψεις και καμιά παραπάνω μην απορήσεις, και 3 τρυπούλες για Oscar η καθεμιά τους. Sorry παίδες αλλά εδώ ειδικά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Για τα δικά μου προσωπικά γούστα η Έλενα με καλύπτει στο 100%...

Υ.Γ.: Σ'ευχαριστώ μωρό μου για το υπέροχο 3μερο και θα τα ξαναπούμε σύντομα... Μην αλλάξεις για κανέναν...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
280€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
ab205b212gr
Μέλος
4
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2011
δεν την εχω παρει την κοπελα και δεν την ξερω αλλα διαφωνω καθετα οτι δεν αναφερεις την τιμη μιας και αυτο δινει την αβαντα στην λοπελα να παιρνει οτι θελει και κοινως να μας δουλευει και να εχει τη δυνατοτητα να πιασει καποιους μαλακες.ειναι γενικο το σχολιο και δεν αναφερομαι στην ελενα αλλα στο θεμα οτι δεν αναφερες την τιμη
15 Αυγούστου, 2011
Σόρρυ καρντάσι αλλά εκεί που γράφεις "εσύ φταις...." είναι μέγα λάθος και σε νοοτροπία και στον τρόπο προσέγγισης από μέρους σου!!!!
Δεν παρεξηγήθηκα, απλώς είναι λάθος και όταν αποκτήσεις μεγαλύτερη εμπειρία θα το καταλάβεις!!!!
Δεν θα το αναλύσω και φυσικά δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη κοπέλα αλλά στον δικό σου τρόπο σκέψης!!!!
Χαίρομαι που πέρασες καλά και σου εύχομαι πάντα τέτοια.....
15 Αυγούστου, 2011
Isidore σε καταλαβαίνω απόλυτα..
Αλλά θεωρώ ότι σε ένα long date, δεν υπάρχει standard τιμή. Είναι κάτι που συμφωνείς με την κοπέλα. Σίγουρα κάποιος που έχει πάει αρκετές φορές μαζί της σε 3μερα λες να έχει την ίδια τιμή με κάποιον που θα την συναντήσει πρώτη φορά?

Σέβομαι την άποψή σου, αλλά όσον αφορά τα μικρής διάρκειας ραντεβού δεν αλλάζει η τιμή. Σε long date δεν γίνεται να είσαι "ακριβής".

Γιώργο περιμένω μήνυμά σου, γιατί με ενδιαφέρει η άποψή σου.. Μπορεί και να μην εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω και είχα στο μυαλό μου...
16 Αυγούστου, 2011
Επειδή υπάρχουν σημεία στην κριτική που μπορούν να παρερμηνευτούν και επειδή αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου με την πρόταση που είπα, απέχει σε σχέση με αυτό που κατάλαβαν κάποιοι, πρέπει να εξηγήσω λίγο πιο όμορφα τον τρόπο σκέψης μου.

Όσον αφορά την εμφάνιση της Έλενας-Βιβής (πες την όπως θες), σου δίνει κάθε λεπτομέρεια στις φωτό της (εμένα τουλάχιστον μου έστειλε αρκετές) έτσι ώστε θεωρώ ότι έχεις μια πλήρη εικόνα του τι θα συναντήσεις. Δεν σου αρέσει? Μαγκειά σου. Αλλά δεν γίνεται να προσπαθείς να την υποβιβάσεις προσπαθώντας να πετύχεις μια καλύτερη τιμή σαν ένας απλός κλαψιάρης (Ξέρω που αναφέρομαι γι'αυτό το λέω...)

Όσον αφορά τη συμπεριφορά. Όταν όλοι π.χ. λένε για μια οποιαδήποτε κοπέλα ότι κάνει απίστευτα γλωσσόφιλα, το έχουν πει 1000 άτομα και πας εσύ και αρνείται να σε φιλήσει, ε τότε μάλλον βρωμάει το στόμα σου...

Θεωρώ ότι ο καθένας μας, μπορεί να πληρώνει για να βρίσκει αυτό που θέλει, αλλά θα πρέπει και να τηρεί κάποιους κανόνες συμπεριφοράς και κυρίως υγειινής.

Όταν πχ είσαι σαν τον χοντρό που δολοφονήθηκε πρώτος στην ταινία Seven, αν πας έτσι στην κοπέλα και αυτή αρνηθεί να σε συναντήσει, δεν βγαίνεις μετά και την κράζεις. Εσύ θες κράξιμο...

Αυτό δεν το λέω για την έλενα... Το λέω γενικά για οποιαδήποτε κοπέλα...
Αυτό ήθελα να πω και ίσως να το εξέφρασα λάθος. Αν θεωρεί κάποιος ότι είναι λάθος γενικά η νοοτροπία μου, θα τον παρακαλούσα να μου το εξηγήσει...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4