Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Call-Girls 118124
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη μου συνάντηση με την Αριάνα και τα θετικά σχόλια θα συνεχιστούν και από μένα. Στην αρχή είχα κάποιες αμφιβολίες γιατί γενικά προτιμάω τις γυναίκες με πιασίματα,αλλά μόλις μπήκα στο δωμάτιο
ξέχασα τα γούστα μου. Μιλάμε για ένα φανταστικό πρόσωπο , που όσο περνάει η ώρα συνειδητοποιείς ότι σίγουρα θα είναι μέσα στις 2-3 πιό όμορφες κοπέλες που θα κάνεις sex στη ζωή σου. Δε θα μπώ σε πολλές λεπτομέρειες γιατί όλοι γνωρίζουμε.Θα τη χαρακτήριζα επαγγελματία και πραγματικά δε θα κλάψει ποτέ κανένας τα λεφτά του. Social time πολύ καλό, και γενικά όταν φεύγεις έχεις την εντύπωση ότι βγήκες για ένα ποτό με μία φίλη και μετά κάνατε sex που θα το θυμάσαι για πάντα. Σίγουρα η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη αλλά το site δεν εμπιστεύεται τη μικρή μας εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Μέλος
Εγγραφή:
7 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
12
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2011
είπαμε να υπερβάλουμε αλλά να μη το παρακάνουμε ....άκου στις 2-3 πιο όμορφες γυναίκες που έχεις κάνει sex στη ζωή σου!!!!

11 Αυγούστου, 2011
και να'ταν μόνο αυτό υπερβολή; εδώ πηδάνε τη γυναικεία έκδοση του "Κων/νου Κατακουζηνού" {ναι, αυτού με το Betadine}, και λένε ότι περνάνε και super... θεωρώ ότι οι τελευταίες 2 κριτικές είναι εντελώς εκτός πραγματικότητας... {όχι τίποτε άλλο, την πατάνε και όσοι δεν γνωρίζουν...}
12 Αυγούστου, 2011
συνειδητοποιείς ότι σίγουρα θα είναι μέσα στις 2-3 πιό όμορφες κοπέλες που θα κάνεις sex στη ζωή σου...χαχαχα δεν ξερω πως να το παρω, ας το παρω σαν αστειο καλυτερα γιατι αλλιως...απο καταρραχτη παμε καλα?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3