Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 18 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ουκρανο-μολδαβέζα μας είναι όντως πολύ ωραία όπως όλοι λένε. Μου ρθε με ένα κόκκινο φόρεμα και ρόζ ψιλοτάκουνα. Όταν την είδα είπα ουάου και με ρώτησε καλά τόσο ωραία είμαι??? Τις λέω φυσικά. Δεν το ξέρεις? Το ξέρω που λέει αλλά θέλω να το επιβεβαιώνω. Ζντοοοοοοοοοοινγκ!

Ας το προσπεράσουμε το μπλα μπλα γιατί απο IQ έχουμε πρόβλημα. Άσε που όταν μιλάει το κάτω χέιλος κάνει ωκτάρια και το πάνω προσπαθεί να το βρεί για να βγεί μια λέξη σωστά. Όσοι την συνάντησαν και μίλησαν μαζί της ξέρουν τι εννοώ! Μεγάλο χαμόγελο

Φιλάκια βαθιά χωρίς να δυσανασχετεί και δαχτυλάκι επίσεις στο μουνάκι της που έχει ένα ολίγον τί στράντζε κονστράκτιον ενώ η κλειτορίδα της δέν έχει ανταπόκριση στην αφή. Βέβαια προσποιήται καλά και θα νομίζετε οτί όντως καυλώνει οπότε όλα καλά! Χαμόγελο

Πίπα εντελώς χαλαρή. Δεν καταλάβαινα ότι τον έγλυφε με γλύψιμο περισότερο στην κορυφή και με μερικά μονάχα βαθιά τσιμπουκώματα. Δοκίμασα να γλύψω αλλά αφού κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καυλωτική ανταπόκριση την γυρίζω στα 4 για άμεσω σφυροκόπημα. Αντέχει. Δεν έχει και το ποιό στενό μουνάκι που συναντάς καθώς δεν χρειάστηκε λιπαντικό... Ή το χε χώσει μέσα από πρίν που έιχε πάει τουαλέτα γιατί πως στην ευχή ήταν υγρή χωρίς πολλά πολλά προκαταρκτικά??? Ούτε που με νοιάζει αλλά το ερώτημα παίζει για να βοηθήσει μερικούς που πάνε με σκοπό και σκεπτικό οτί θα κάνουν και την κοπέλα να περάσει καλά.

Κατάθεση πρώτη ήταν στο κωλαράκι της επάνω ενώ μετά από ελάχιστο σοσιαλ τίμε που καλύτερα να μην γράψω τίποτα γιαυτό ξανακαυλώνω και της λέω να μου κάνει μια πίπα. Είχαμε ακριβώς 20 λεπτά ακόμα και μου λέει έχουμε 7 λεπτά μόνο γιατί θέλω 15 να ετοιμαστώ. (Φυσικά μου την έκανε την ρημαδοπίπα και με την βοήθεια λίγης τσοντούλας που παραλλήλως έβλεπε στην tv έκανα και την δεύτερη κατάθεση)

Έλα μουνί στον τόπο σου! Με ένα φόρεμα μου ρθε όλο και όλο. Τι ετοιμασίες είχε να κάνει? Τελοσπάντων εμένα δεν με πολυενδιαφέρουν αυτά και δεν μου αρέσει να γίνομαι μαλάκας συζητώντας για 10άλεπτα.

Η τιμή βέβαια είναι σε νορμάλ επίπεδα οπότε πρέπει να βαθμολογησω επιηκώς! Αν ήταν 250άρι θα είχε μαυριστεί άμεσα!

Υ.Γ μπράβο στο γραφείο που δεν έχει ψευτικες φωτογραφίες γιατί το έχουν παρακάνει τώρα τελαυταία και ζητούν και 250άρια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Critis
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
6
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2011
ρε μάγκα για τα χείλη της, το'χα ψυλιαστεί! και ΔΕΝ την έχω συναντήσει...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1