Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
1.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Πολύ ψηλά ο αμανές!!! Πολύ υποκρισία βρε παιδάκι μου για να το συνεχίσω και να το επεκτείνω σχετικά με την προηγούμενη κριτική.
Βλέποντας την εμφάνισή της, από τις φώτος που έχει ποστάρει, τις κριτικές και την τιμή για 2 ώρες μάλιστα μου κέντρισε το ενδιαφέρον.Αλλά τελικά έπρεπε να το καταλάβω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τόσο καλούς όρους.Αφού με πέρασε από χίλιες δυο δοκιμασίες και μετά από μιας εβδομάδας τεστ,μέσω facebook με mails και πολλά sms, κλείσαμε τελικά σήμερα και μιας και ήξερα ότι είναι των νοτίων προαστείων,είπα να μην την ταλαιπωρήσω και να κάνω ταξίδι προς τα μέρη της.Και μόλις της στέλνω μήνυμα ότι είμαι στο τάδε δωμάτιο,σχεδόν 20 λεπτά πριν την ώρα συνάντησης, μου σκάει το παραμύθι ότι τράκαρε στην παραλιακή και δεν μπορεί σήμερα,αλλά από αύριο θα είναι διαθέσιμη.Το σκέφτηκα λιγάκι και επειδή δεν θέλω να είμαι απόλυτος, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν μου έλεγε μπαρούφες.Και μιας και είχα τραβήξει τόση ταλαιπωρία με κίνηση πολλά χιλιόμετρα και έξοδα ξενοδοχείου για να........κάνω απλά ντους,της λέω ότι της δίνω την ευκαιρία να επανορθώσει την επόμενη,αλλά με τον όρο ότι θα έρθει προς τα μέρη μου την ώρα που θέλω εγώ και θα είναι σούπερ ευδιάθετη.Και λαμβάνω απάντηση ότι δεν έχω ανθρωπιά και της φέρομαι σαν σκουπίδι, αν και μόλις τράκαρε.
Μου την είπε κιόλας!!!!!!!!! Κι ούτε έβρισα ούτε ειρωνεύτηκα, απλά της έκανα ξεκάθαρη εξήγηση.Μάλλον δεν έχουν συνηθίσει ξεκάθαρες κουβέντες κάποιες και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν και να τους λέμε κι ευχαριστώ!!!Μάλλον φταίω που ασχολήθηκα και τόσο μαζί της.Τα θεωρητικά "συγνώμη" είναι πανεύκολα αλλά όταν ήταν να δείξει στην πράξη ότι όντως ήθελε να επανορθώσει, το γύρισε αλλιώς.Στο προφίλ της στο facebook(το οποίο έχει σβήσει τώρα)έλεγε ότι δεν δέχεται ακυρώσεις από πελάτη και απαράβατος όρος για να κλείσει ραντεβού είναι φώτο και επώνυμο.Για όνομα της Παναγίας δηλαδή!!!!!!Όταν κάνει αυτή τις ακυρώσεις και μάλιστα τελευταία στιγμή βέβαια δεν είναι το ίδιο.Βλέπετε οι περιορισμοί που βάζουμε για τους άλλους δεν ισχύουν για τον εαυτό μας!!!! Απαράδεκτη και ερασιτέχνης(με την κακή έννοια). Και από την άλλη υπάρχουν και κάτι κοπέλες σαν την Εύα38 που σε σκλαβώνουν με την όλη στάση τους.Γιατί λοιπόν να ασχολούμαστε με τις άθλιες πριμαντόνες? Έχει χαθεί το φιλότιμο και ο σεβασμός. Το ξέρω ότι έβγαλα αρκετό φαρμάκι αλλά δέχτηκα άδικη επίθεση από την Ντίβα αν και είχα ήδη ταλαιπωρηθεί, χωρίς να της πω κάτι άσχημο. Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή.Μου χάλασε τελείως την ημέρα,μιας και θα μπορούσα να κανονίσω κάτι άλλο.Τι να πω!!!!! Τρελαίνομαι με την αδικία.Θα μπορούσε να μου πει "ξέρεις,σόρι αλλά δεν μπορώ να έρθω αύριο με τους όρους που βάζεις" και να χαιρετηθούμε ωραία και καλά.Αντ'αυτού μου την είπε κιόλας!!!!!!!!!Ελεος!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 24, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
100€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
184
Πόντοι:
896
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού