Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 8 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνενόηση: Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα, με ένα τηλέφωνο, για τις 23:30 το βράδυ(την κάλεσα στις 22:45) για το Ολύμπικ στο Φάληρο.

Εμφάνιση: Η κοπέλα είναι αυτό που βλέπετε στην φωτό.Μπαμπάτσικια.Πλούσια τα ελέη. Στήθος μεγάλο, κωλάρα τρομερή! Δεν συστήνεται σε άτομα τα οποία θέλουν πιο πετίτ καταστάσεις. Είναι νταρντάνα με τα όλα της. Πολύ γλυκό προσωπάκι επίσης.

Αγωνιστικό μέρος: Λοιπόν η κοπέλα παίρνει πρωτοβουλίες και κάνει τα πάντα.Δε βαριόταν και φαινόταν να το γουστάρει επίσης το όλο σκηνικό. Πίπα πολύ καλή.Βαθιά, υγρή, χωρίς καθόλου χέρια.Διάφορες στάσεις. Τελείωσα 3 φορές στο 2ωρο. Στα ενδιάμεσα διαλείμματα πολύ καλή και στην συζήτηση μιας και είχε πράγματα να πει και να κυλήσει ευχάριστα η ώρα.
Δίνει πολυ προσοχή στην υγιεινή και στην καθαριότητα κάτι το οποίο το θεωρώ σημαντικότατο.Επίσης προσπαθεί να σε ευχαριστήσει με κάθε τρόπο.Δεκτική σε "παραγγελίες" για εσώρουχα (χρώμα ας πούμε που προτιμάει κάποιος) κλπ. Ο χρόνος που θέλει για να προετοιμαστεί (και αυτη αλλά και εμείς, μπανάκι δλδ κλπ) δεν στον αφαιρεί από το 2ωρο που κλείνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Ιουν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
25
Πόντοι:
1.997
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού