Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 202851
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τι να γράψω; Παρότι είχα πεί να μη ξαναγράψω είναι κρίμα να μη γράφουμε γιά κορυφαίες Ελληνίδες κατ΄εμέ που σε κάνουν αεροπλάνο και σέρνεσαι μετά τη συνάντηση.
EVA :έχουν γραφτεί τόσα, κορίτσαρος,χαμεγελαστή, σε φτειάχνει με που πατάει το πόδι της στο δωμάτιο
Ελλη:κορμάκι τρελλό,με μικρό στήθος, ρώγες κάγγελο, και σε κοιτάει με βλέμμα που σε απογειώνει.
SERVICE:Με το που μπήκαν στη σουίτα άρχισαν κατευθείαν τα βαθειά γλωσσόφιλα μεταξύ μας και χούφτωμα.Μετά το μπανάκι (κορυφαίες στην υγιεινή,μοσχομυρίζουν παντού)κατευθείαν στο ματσ με πίπα που δεν ήξερα που τον έβαζα, ποιά τον έγλειφε,ποιά έγλειφε το κεφάλι,ποιά το λοιπό, ποιά τα @@ με απόλυτο συντονισμό. Τολμώ να πώ μετά περίπου 28 duo ήταν το καλύτερο...ΝΑΙ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Ιδως γιατί τις γνωρίζω κατ΄ιδίαν και μεμονωμένα από παλαιότερα οπότε ο συνδυασμός έβγαλε φοβερή χημεία, φοβερό trio μεταξύ μας.
Οι κοπέλλες έβγαλαν ένα φοβερό λεσβιακό μεταξύ τους που δεν με έβγαζαν απ΄έξω ούτε λεπτό καθότι πάντα ασχολιόντουσαν και μαζί μου.
Καβαλλήκέματα σε όλες τις στάσεις,πόδια πάνω ,πόδια κάτω,από μπρός από πίσω....παντού.Να είσαι μέσα στη μία κοπέλλα και η άλλη να σε παροτρύνει καβλιάρικα να πηδάς πιό δυνατά.Να σε κάνουν πιό ντούρο με συνεχές τσιμπόυκωμα και ξανά πάλι.
Δεν συζητάω βέβαια γιά τη ''πίσω,, έπίσκεψη στην EVA πού πάντα μας απογειώνει και τους δύοενώ το Ελλάκι κοίταζε και τριβόταν εποιμαζόμενη γιά να τη πηδήξω.Αχ βρε Ελλη άν έδινες και εσύ τη πίσω πόρτα θα γινόμουν καθημερινός ιππότης της.
Παίδες μη χάσετε αυτή την εμπειρία....οικονομία γιά μικρό διάστημα και μετά επίθεση....Θα με θυμηθείτε....όποιος δεν περάσει καλά τον κερνώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2011
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
550€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
pussydoctor
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
245
Likes:
180
Πόντοι:
1.221
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού