Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 23 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Χμμμ;Μετά μακρά αποχή από το σπόρ και τη ακριβοπληρωμένη φόλα στο Βέλγιο (με τη Miss Margaux //μακρυα ....προς τους Ευρωποναυτιλόμενους) αφού μελέτησα το μάθημά μου στο μπου και στα site που έχω συλλέξει η πυξίδα έδειξε : Ελλη την Ελληνίδα
Τέλεια συνεννόηση με το ατζεντη της και μάλιστα ανεκτικότατος μαζί μου με τις καθυστερήσεις μου.
Συνάντηση στο ξενοδοχείο του γούστου μου του Τρώα βασιλέα.
Η Ελλη ένα καλοσχηματισμένο κορίτσι 25 χρόνων δηλώνει, αλλα πιστεύω ότι είναι μικρότερη .Κορμάκι με ωραίες καμπύλες ,μικρά καυλιάρικα βυζάκια. Υπέροχα πόδια που τα τόνιζαν οι ψηλοτάκουνες γόβες που φόραγε και κάποια ωραία τατου .Μαλλί μαύρο με ωραιους βόστρυχους,με υπέροχα μάτια και φοβερό βλέμμα κοιτάζοντας σε,ζεστή φωνή που όλα αυτά την κάνανε αεροσυνοδό γιά μέναΓλώσσα...βοηθώντας στη καλή απογείωσή μου....κοινώς με κατακαύλωσε.
Φοβερή πίπα με απόλα. Δεν άντεξα όμως και πολύ γιατί ήθελα να γλείψω το φουσκωμένο από καύλα πεντακάθαρο μουνάκι της.Καλοπεριποιημένο και μυρωδάτο,πολύ καλή υγειινή περιποίηση.Γρήγορα βρεθήκαμε να γλείφει ο ένας τον άλλο ,ενώ εγώ απολάμβανα την ωραία θέα από το καλοσχηματισμένο κωλαράκι της.Οι φωνές της και οι καβλιάρηκες προτροπές της το κάτι άλλο.Προσπαθώ να μη μεγενθύνω αυτό που γινόταν αλλά δεν μπορώ και να μη καταγράψω και αυτά που μου συνέβησαν (ξέρω ο φιλος μου F με έχει περιγράψει ως γαλαντόμο καλοπροαίρετα πάντα...αλλά είναι πραγματικότητα).Βέβαια μετά απο το απογειωτικό αμφίδρομο γλείψιμο....μπαμ.
Μετά το γρήγορο μπανάκι και τσιγάρο από μέρους της (αφού με ρώτησε γιατί δεν καπνίζω) επάνοδος γρήγορη στο μάτσ από πλευρά της χωρίς να χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο γιά να ξεσηκωθώ.Η Ελλη από μόνη της βλέποντάς την με απογείωνε.Και ακολούθησε το έλα να δείς.
Γαμήσι όλων των στάσεων φορώντας τις φοβερές της γόβες.Πόδια πάνω κάτω, καβαλήκεμαμπρός πίσω,χαζεύοντας και κατακαβλόνοντας και οι δύο το ανεβοκατέβασμάτης στη ....πυξίδα μου που σωστά την επέλεξε.Καρεκλάτα, επιπλάτα,και το τελείωμα μπρός στους καθρέπτες που όταν τελείωνα ξεσκούφωμα και κορυφαία πίπα με στράγγισμα. Ελλάκι μωράκι μου θα σε ξαναδώ σύντομα...ξέρεις τι μου έκανες ;Με όλα αυτά ουτε που σκέφτηκα τη πίσω τρυπούλα σου.Θα το διερευνήσω όμως σύντομα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 31, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
pussydoctor
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
245
Likes:
180
Πόντοι:
1.221
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού