Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Το ραντεβού με την Ema κλείστηκε εύκολα , με ένα τηλεφώνημα , αυθημερόν για το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 17:00 . Στις 16:53 (έχει σημασία η ώρα γενικότερα) χτυπάει η πόρτα . Ανοίγοντας είδα κάποια που έμοιαζε με τις Φώτο αρκετά . Και για να μην παρεξηγηθώ , η ίδια ήταν , απλά οι Φώτο στο site είναι πειραγμένες και στο πρόσωπο και στο σώμα , γύρω στο 20% .

Πιο συγκεκριμένα , πας για λεπτό πρόσωπο με γωνίες & σκάει στρογγυλό σα πιάτο . Το προσπερνάω . Λογικά έχουν αφαιρεθεί κάποια σπυράκια από το πρόσωπο καθώς επίσης και η ακμή από το κούτελο που κρύβεται με το μαλλί . Ψεύτικο βέβαια και αυτό (Τρέσσα) , και δεύτερης ποιότητας δουλειά . Ντυμένη Casual , με τα ψηλοτάκουνα της θα έλεγα πως καλύτερη είναι ντυμένη παρά γδυτή . Και αυτό γιατί παρά το είναι αδύνατη , έχει μια χαλάρωση στη κοιλιά πράγμα που στις Φώτο δεν φαίνεται (Ξανά επεξεργασία) . Το σώμα είναι καλό κατά τα άλλα , με φυσικό 2αρι στήθος και χορταστική ρόγα , απλά αγύμναστο για τα δικά μου γούστα . Είναι νέα , και θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο , με λίγο γυμναστήριο .

Με συνοπτικές διαδικασίες , πέρασε από το ντους για ένα ξέβγαλμα με νερό και ήρθε στο κρεβάτι . Πολύ ρηχά γλωσσόφιλα , που τα έδινε μεν αλλά μάλλον δεν τα γούσταρε δε . Εδώ ήταν που άρχισα να αισθάνομαι σε πρώτη φάση άβολα . Το στόμα της δεν μύριζε ούτε Listerine , ούτε τσιγαρίλα όπως σε μερικές άλλες , αλλά κάποιον άλλο συναγωνιστή . Εκεί τη γύρισα σε 69 , γιατί η ιδέα και μόνο είχε αρχίσει να με χαλάει . Παρότι η πίπα της ήταν καλή & υγρή , όπου δεν αρνήθηκε τις βαθιές διεισδύσεις , πάλι εγώ χαλιόμουν από τις αναθυμιάσεις της πίσω εξάτμισης . Κάποιος πρέπει να της μάθει πως την πλένουμε με σαπούνι και όχι μόνο με νερό...διαφορετικά μυρίζει στον άλλο αρκετά δυσάρεστα όταν σε έχει 69 με το κώλο κολλημένο στη μάπα του .

Ααα...ξέχασα το καλύτερο . Εκεί που την έχω 69 βαράει το κινητό της . Και με παρατάει στα κρύα του λουτρού με ένα ξερό Sorry για να το απαντήσει .

Τέσπα , μου περνάει το προφυλακτικό , καθιστός εγώ με πλάτη το προσκέφαλο του κρεβατιού , με καβαλάει και αρχίζει το Trot . Συνέχεια κάποια γωνία έψαχνε να βρει μάλλον γιατί τη μια τράβαγε δεξιά την άλλη αριστερά . Άσε που με αυτές τις μανούβρες παραλίγο να έχουμε και δράματα . Είχα περάσει τη μια ρόγα ανάμεσα στα δόντια και τη ψιλοροκάνιζα , και παίρνει ανάποδα το τιμόνι χωρίς να βγάλει φλας… Πάγωσα , αμάν την ακρωτηρίασα σκέφτηκα , αλλά ευτυχώς . Κάπως έτσι συνεχίστηκε η όλη φάση .

Σηκώνεται να πάει στο ντους . Βγαίνοντας και εγώ με περίμενε καθιστή . Ψιλοκουβέντα , σε αρκετά καλά Αγγλικά , όπου ήθελε να διασταυρώσει πράγματα που είχε ακούσει από άλλους παίχτες , αλλά από απόσταση . Κάνω να κοιτάξω την ώρα στο κινητό… 17:35 , γυρνάω και είχε αρχίσει να ντύνεται από μόνη της για να την κάνει . Γιατί δεν τη σταμάτησες θα μου πεις ??? Να την κάνω Τι ??? Να μου ζαλίζει τα @@@ με ερωτήσεις που δεν έπρεπε να κάνει ??? Και να δεχτώ ότι ήταν κουρασμένη και δεν γούσταρε να δουλέψει άλλο στο ραντεβού...βάλε το κώλο σου στο κρεβάτι και γίνε ευχάριστη .

Το όλο ραντεβού μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις . Η Ema κατά την ταπεινή μου γνώμη , ίσως άρχισε να κουράζεται με τα 5 – 6 ραντεβού στη σειρά την ημέρα , και προσπαθεί απλά να είναι διεκπαιρεωτική . Αλλά όταν φτάνει η συνάντηση να στοιχίζει 200 Ευρώ , με το χοτέλι , οι συμπεριφορές Studio , ψεκάστε – σκουπίστε – τελειώσατε , δεν ταιριάζουν . Κατά τη άποψη μου , χρειάζεται επειγόντως διακοπές .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού