Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 9 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρχικα να τονισω ότι τα γουστα είναι καθαρα υποκειμενικα. Και αυτό που αρεσει σε μενα μπορει να μην αρεσει σε καποιον αλλο.

Λοιπον για την Ναννυ, πρόκειται για petite Ρουμανο-Γυφτακι που εμενα μου αρεσουν πολύ σαν ρατσα! Δηλωνει 19 χρονων και μπορει οντως να είναι, σε καμια περιπτωση παντως δεν είναι πανω από 25χρ.

Υψος: 1,65 περιπου
Βαρος: Δεν ξερω παντως αδυνατη αλλα όχι κοκαλιαρα.

Σωμα: Πολύ καλο σε αναλογια με το υψος της. Ηταν αρκετα αδυνατη αλλα ειχε και τα πιασιματακια της. Βυζι μικρο αλλα στητο και πεταχτο και μεγαλη ρωγα.

Προσωπο: Θα ηταν καλο εως πολυ καλο (αναλωγος τα γουστα) αν δε υπηρχε αυτη η μυτη, που πραγματικα την χαλαει αρκετα. ΠΡΟΣΟΧΗ το κοριτσι δεν ειναι τερας. Απλα θα μπορουσε να ειναι δυνατο κοματι και τωρα ειναι μια κοπελα που μπορει και να σου περασει απαρατηρητη αν την εβλεπες στον δρομο.

Καθαριοτητα: Μια χαρα, εκανε ντους και όταν ηρθε και όταν εφυγε. Το στομα μονο μυριζε λιγο τσιγαριλα.

Επικοινωνια: Μηδενικη, δεν μιλαει Ελληνικα μονο τα βασικα της δουλειας, ουτε Αγγλικα. Μονο Γερμανικα τα οποια όμως δεν μιλαω εγω οποτε δεν μπορεσα να τσεκαρω.

Στην πραξη: Το παλευει να σε ευχαριστησει, χωρις αχ-ωχ και μη. Πιπα μετρια με χερι (που όταν της ειπα να το κωψει εγινε αρκετα καλυτερη), εκανε 4-5 προσπαθιες και για deep απο μονη της αλλα συνεχεια πνιγοταν. Την ειχα να μου τον γλυφει με τις ωρες χωρις να παραπονεθει ότι δεν μπορει ή ότι κουραστηκε. Μονη μαλακια ότι μου το επαιξε δυσκολη ότι ποναει στο πρωκτικο κτλ (η αληθεια είναι ότι το κωλαρακι της είναι πολύ μικρο και στενο) αλλα μωλις ειδε ότι δεν μασαω από τετοια και δεν την γλυτωνει με τιποτα εκατσε και τον πηρε αυτοκρατορικα στο κωλο επισης με τις ωρες.

Επαγγελιματισμος: Το τηλεφωνο σηκωνει μια «φιλη» της που κλεινει τα ραντεβου. Στο ραντεβου ηρθε μιση ωρα νωριτερα και εφυγε στα 50 λεπτα περιπου, επειδη την εδιωξα εγω (ηθελα να κοιμηθω). Κατά την διαρκεια του ραντεβου το τηλ χτυπησε μονο μια φορα (αναπαντητη) στα 45 λεπτα, προφανως ηταν η προειδοποιητική.

Υπηρεσιες: OWO, CIM (τα καταπινει), CIF, COB, Anal, Extra-ball.

Και όλα αυτα «σε ένα υπεροχο βαλιντζακι» με €100 για μια ωρα.

Στανταρακι για τις δυσκολες νυχτες του ΔΝΤ.

Πραγματικη βαθμολογια γιατι το συστημα θεωρει οτι ξερει καλυτερα απο 'μενα......

Προσωπο: 3
Σωμα: 8
Συμπεριφορα: 8
Επικοινωνια: 1
Διαθεση στο σεξ: 7,5
Τιμη/Αποδοση: 9

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
giannis939
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
1.035
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού