Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 2 10
Call-Girls 25607
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Saly είχα προσπαθήσει αποτυχημένα να την συναντήσω την πρώτη φορά που ήρθε Αθήνα , οπότε μόλις έλαβα το ενημερωτικό Email , με τις νέες ημερομηνίες , έστειλα SMS , για να κανονίσω Outcall για τη μεθεπόμενη . Η απάντηση του γραφείου ήταν άμεση & καταφατική .

Όταν έφτασε , με 10’ καθυστέρηση , αντίκρισα ακριβώς αυτό που περίμενα , από το δεύτερο σετ φωτογραφείων που είχε ανεβάσει το γραφείο . Ένα ψιλόλιγνο εμφανίσιμο κορίτσι με κοντό καρέ ίσιο μαλλί , ελάχιστο makeup και αρκετή αυτοπεποίθηση. 23 ετών , από τη Ρουμανία , που μιλάει πολύ καλά Αγγλικά & Ιταλικά από ότι μου είπε . Στα Ιταλικά δεν τη τσέκαρα , αλλά όντως τη Β. Ιταλία την έχει φάει με το κουτάλι , μια και την έχει συνδυάσει και ως μοντέλο και ως escort . To ίδιο ισχύει και για την Κωνσταντινούπολη , που μάλλον όμως εκεί έχει δουλέψει Prive , γιατί γνώριζε ακριβά Club & συνοικίες της Πόλης .

Η Saly , έχει το πραγματικό στυλ μοντέλου . Αρκετά αδύνατη , 51kg, για το ύψος της , 1.75 μ , αυτή μου τα είπε δε τη μέτρησα . Στήθος 2.5 ,πολύ καλό σε αίσθηση , φυσικό . Πολύ ωραία επιδερμίδα , λεία . Το πρόσωπο της , ενώ είναι ουδέτερο , δεν έχει κάτι το ξεχωριστό , σαφώς τη λες όμορφη . Την εικόνα την χαλάνε , τα υποκίτρινα δόντια από το κάπνισμα , φουγάρο από τα 14 της .

Στο Service τώρα , δεν είναι για πολλά ζόρια . Στοματικό , δεν το έχει , πάμε παρακάτω . Anal Fingering , τσου . Της αρέσει να της γλύφουν τη κλειτορίδα όπως γουστάρει και το cock teasing . Ένα τέταρτο το περνάς έτσι άνετα , όπου σε πλακώνει ταυτόχρονα και σε βαθιά γλωσσόφιλα . Εναλλαγές στάσεων κλπ δεν δοκίμασα , της πέρασα τις ποδάρες της στους ώμους μου και εκεί τελείωσε η παρτίδα . Για extraball , ενώ είχαμε χρόνο , θα έλεγα πως το απέφυγε , όπως οι περ/ρες Ρουμάνες με τον ίδιο τρόπο… τσιγάρο , μπλα μπλα , και μόλις πας να πάρεις μπρος τσουπ μια @#$%& για να σε ξενερώσει . Οπότε φτου και από την αρχή , μέχρι να σου πει “ Baby I have to go in 5’ ” .

Για να συνοψίσω , πέρασα καλά , με ένα όμορφο για τα δικά μου γούστα κορίτσι . Σαφώς είναι ειδική κατηγορία , μοντελέ , οπότε όσοι πάνε πρέπει να είναι και συνειδητοποιημένοι . Πολύ καλό Social , ταξιδεμένη και περπατημένη . Θα την ξαναέβλεπα , μόνο αφού έχω εξαντλήσει όλα τα CG στην κατηγορία των 150 Ε , που έχω στη Wish List .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 18, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού