Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Katia είναι ένα 19χρονο πιπινάκι...Ήρθε στο δωμάτιο ντυμένη σα μια νεαρή φοιτητριούλα και σκύβοντας να αφήσει τη τσάντα της (επίτηδες!) φάνηκε ένα λευκό στρινγκάκι πάνω στο σφιχτό κωλαράκι τηςΓλώσσα! Το πρόσωπό της νεανικό (με εμφανή τα σημάδια της ακμής που το μακιγιάζ προσπαθούσε να κρύψει) με τα μάτια της να ξεχωρίζουν (όπως και στις φωτο). Το κορμί της απίστευτα σφιχτό (προφανώς λόγω της ηλκίας)με ωραίο μεσαίου μεγέθους στήθος και πεταχτό κώλο και αψεγάδιαστα πόδια. Το τατουάζ στην κοιλιά χαμηλά προσωπικά δε μου άρεσε γιατί μου χάλαγε λίγο τη φαντασίωση της νεαρής φοιτήτριας.
Στο sex αρκετά υπάκουη, με καλή διάθεση και προσπαθώντας να με ευχαριστήσει, αλλά χωρίς ιδιαίτερες πρωτοβουλίες. Η εικόνα γενικά gfe που όμως αν την πιέσεις μπορεί να βγάλει πράγματα. Η πίπα της καλή με μικρές απόπειρες για deap throat που με λίγη υπομονή τα καταφέρνει (τον έκρυψε στο στόμα της αλλά πολύ διστακτικά και αργά αργά - δεν την πίεσα εξάλλου).
Η τελική εντύπωση θετική - σα να πας με μια πιτσιρίκα που στο κρεβάτι μάλλον ξεπερνάει το μέτριο. Αξέχαστη εικόνα να είναι γονατιστή και να σε κοιτάει κατάματα ενώ τον έχει στο στόμα.
Το ίσως για το αν θα την ξανασυναντούσα έγκειται στο ότι δεν έβγαλε τρομερό πάθος ώστε να χάσεις το φως σου...αλλά γενικά μια καλή, αξιόπιστη επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
4 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
3
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού