Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 34 10
Call-Girls 94591
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι αναγκαίο να παραδεχόμαστε ότι δεν έχουμε πάντα δίκιο ή τουλάχιστον δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Προσωπικά, τα τελευταία 3 έτη απέφευγα συνειδητά να συναντώ κοπέλες από τη χώρα μας, έχοντας παγιώσει τη βεβαιότητα ότι έχουν μεταλλαχθεί από γυναίκες σε ακραία εγωπαθή πλάσματα που το μόνο που έχουν να σου προσφέρουν είναι ένα τεράστιο "ΘΕΛΩ". Η Julienne με την όλη στάση της και συμπεριφορά μου έδειξε ότι το να είμαι απόλυτος είναι λάθος.
Καταρχάς, η κοπελίτσα είναι πολύ ζεστή στο κρεβάτι με κύριο μέλημα να σε ευχαριστήσει. Ως προς το σωματότυπό της, μπορώ να πω ότι είναι λίγο πιο πληθωρική απ'ότι ταιριάζει στα δικά μου δεδομένα. Παρ'όλα αυτά χάρηκα την επαφή μαζί της και επειδή ξέρει πολύ καλά τι να κάνει, αλλά και επειδή είναι ιδιαίτερα θερμή, χωρίς θεατρινισμούς.
Έπειτα, στον υπόλοιπο χρόνο που περάσαμε, απόλαυσα τη συζήτηση με μία κοπέλα χωρίς αλαζονία ή εγωισμό, αλλά με άποψη και με ανοικτό μυαλό. Πρέπει να παραδεχτώ επίσης ότι ψιλοκόμπλαρα όταν συνειδητοποίησα ότι η πιτσιρίκα έχει τα μισά μου χρόνια, όμως η παρουσία της με βοήθησε να το ξεπεράσω. Σε κανένα σημείο δε δίνει την εντύπωση ότι βαριέται ή ότι καθυστερεί για να περάσει η ώρα. Αντίθετα, αυτό που εισέπραξα είναι διάθεση για να μη χαθεί χρόνος, μία συμπεριφορά που με έκανε να αισθανθώ ότι την ένοιαζε πάνω απ'όλα το δικό μου όφελος.
Φεύγοντας, αισθάνθηκα ικανοποιημένος που γνώρισα μια Ελληνίδα γυναίκα, που ξέρει πως να κάνει χαρούμενο τον άντρα με τον οποίο είναι μαζί.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 02, 2011
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
THE TALISMAN
Μέλος
Εγγραφή:
20 Νοε 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού