Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 34 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ετεροχρονισμένη κριτική καθότι δεν θυμάμαι και ακριβώς πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε συναντηθεί. Το μοναδικό που έχω μετανιώσει είναι ότι τις 2 τελευταίες φορές και ενώ πλέον δεν διαφημιζόταν πουθενά, παρά μόνο απαντούσε στο τηλ. (αν το είχε ήδη) ή στο msn (αν σε είχε ήδη φίλο) τη μία το ακύρωσα εγώ και την άλλη αυτή, ο καθένας για τους λόγους του.

Και επειδή εδώ και κανα 3 βδομάδες το τηλ. κλειστό, το msn εκτός και η φήμη ότι σταμάτησε με απογοήτευσε λίγο σε περιόδους που έψαχνα το στανταράκι, μακάρι να το ξανασκεφτεί και να ξαναγυρίσει κοντά μας.

Στα του αγώνα η Εστέλλα είναι για τα προσωπικά μου γούστα ένα τρελό MILF με κορμάρα, Βουλγάρα η τύπισσα, τρομερή επικοινωνία στα Αγγλικά και service και συμπεριφορά για σεμινάριο, που κάνει τα πάντα όλα. Την τελευταία φορά την είχα κλείσει για 1,5 ώρα που περιλάμβανε 2 γύρους, αρκετό κουλούρι, ανελέητο σφυροκόπημα, ερωτικά βοηθήματα που είχε φροντίσει να φέρει μαζί της και μια στολή για το spice του πράγματος. Το 2ο ειδικά τελείωμα ήταν τα πάντα παντού, ειδικά όταν σου ζητούσε επιτακτικά να τελειώσεις.

Ξέρω ότι αυτή η κριτική πλέον δεν αποσκοπεί πουθενά και ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους, αλλά ότι ήταν να υποθεί για την συγκεκριμένη κυρία, έχει υποθεί αναλυτικότατα και εδώ και στο forum. Εγώ προσωπικά πάντα μιλώντας, θα την ήθελα ξανά ενεργή. Μακάρι... Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
250€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
ab205b212gr
Μέλος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
78
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 koumanidas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού