Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η συνεννόηση με τη Lola , αρχικά έγινε μέσω της σελίδας της στο Mamba . Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποια amateur Ρωσίδα , αλλά μερικοί φίλοι , παλαιότεροι στο άθλημα , με ενημέρωσαν πως ερχόταν και παλαιοτέρα στην Ελλάδα με γραφείο . Αν και αρχικά είχαμε μιλήσει για Outcall , τη μέρα της επιβεβαίωσης , μου έσκασε το παραμύθι ότι μόνο Incall , διαφορετικά θα έπρεπε πέρα από το taxi , να της πληρώσω και το χρόνο που θα έχανε στο να πάει και να έρθει (1 Fault). Αφού είχα ψηθεί να τη συναντήσω , δέχτηκα και ανηφόρησα για το Πεδίο του Άρεως .

Ανοίγοντας η πόρτα αντίκρισα ότι και στις φώτο της ,μια όμορφη κοπέλα με κοτσιδάκια τύπου ράστα. Αγγλικά αρκετά καλά , πολύ ευχάριστη και πάντα χαμογελαστή . Επέμενε στο να καπνίσει παρότι της είπα ότι με ενοχλεί ο καπνός (2 Fault). Άνοιξε το παράθυρο και μου είπε με ένα πλατύ χαμόγελο , πως τώρα δεν θα μύριζε . Είπα να μην χαλαστώ και δέχτηκα .

Τεχνικά χαρακτηριστικά της Λόλας . 26 χρονών , 1.72 , 65κιλά όπως επίμονα μου είπε , αλλά καμία σχέση , δεν έχει καθόλου λίπος και μοιάζει για 55 κιλά . Δεν θυμίζει το πρότυπο της Ρωσίδας που έχουμε όλοι στο μυαλό μας , μοιάζει περισσότερο με Μεσόγεια . Το στήθος της είναι μικρό και λίγο ταλαιπωρημένο...στις φώτο φαίνεται καλύτερο . Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το Βόλλευ και μια πολεμική τέχνη που δεν τη κατάλαβα . Γενικά αρκετά καλό σκαρί , αλλά κάτι δεν μου άρεσε στην επιδερμίδα της πλάτης...λίγο τραχιά , λίγο λιπαρή δεν ξέρω πως να το περιγράψω !!! Επίσης χρησιμοποιεί ξυράφι στο μουνί , και ήταν 2-3 μέρες αξύριστο (3 Fault) .

Και φτάνουμε στο σέρβις....γάματα .Δεν παίρνει και καμιά πρωτοβουλία . Όλη τη δουλειά την έκανα εγώ . Και για να γίνω πιο σαφής , πως γαμάς τη γκόμενα σου ,μετά από κάποια χρόνια σχέσης , που δεν προσπαθεί πλέον να σε εντυπωσιάσει , γιατί πιστεύει ότι σε έχει βάλει στο βρακί της , και την αράζει και περιμένει να την ικανοποιήσεις...έτσι . Βέβαια όταν έχυσε και τις 2 φορές ,έριξε ένα σεισμό από τα θεμέλια που άξιζε το θέαμα. Τώρα άμα υποκρινόταν δεν ξέρω , αλλά σε αυτή την περίπτωση...χαραμίζει το ταλέντο της στην υποκριτική .Τώρα να φταίω εγώ που δεν τη πίεσα ? Μπορεί !!!

Να συμπληρώσω εδώ πως το κινητό της χτύπαγε συνέχεια , την έπαιρνε τηλέφωνο ένας φίλος της Ρώσος και ένας Έλληνας (4 Fault) . Στο τέλος , από τα νεύρα μου της το πέταξα κάτω από το κομοδίνο , την ώρα που τη γαμούσα . Επίσης αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι , ότι επειδή είχαμε καθυστερήσει λίγο , και είχε στο καπάκι ραντεβού , με το που τελειώσαμε ντύθηκε χωρίς να κάνει ούτε ένα γρήγορο ντούζ . (5 Fault)

Και για να το συνοψίσω...Πέρασα καλά ? Για τα 150 που έδωσα , μέτρια , και αυτό οφείλεται περισσότερο στον ευχάριστο χαρακτήρα της , παρά στις επιδώσεις της . Καλύτερα να πηγαίναμε σε κανα Club όμως . Σαφώς με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ καλύτερες , και για sex & για χιουμοράκι , που διαθέτει άφθωνο . Αν θα την ξαναέβλεπα...όχι . Αν θα τη σύστηνα...μόνο σε κάποιον που του αρέσει να κάνει αυτός όλη τη δουλειά…για «Πασάδες» ακατάλληλη .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού