Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Λάουρα είναι ένα ακόμα κορίτσι από τη Βουλγαρία που έρχεται με το συγκεκριμένο γραφείο . Η συνεννόηση στο τηλέφωνο έγινε πολύ εύκολα και το ραντεβού κλείστηκε για την επόμενη μέρα .

Έφτασε νωρίτερα από ότι την περίμενα . Ανοίγοντας , αντίκρισα ένα ψιλόλιγνο , νεαρό & γελαστό κορίτσι . Αυτό που μου άρεσε ιδιαίτερα τα πρώτα λεπτά , είναι ότι είναι επικοινωνιακή , και σπάει ο πάγος πολύ εύκολα . Ελληνικά δεν μιλάει , αλλά τα Αγγλικά της είναι πάρα πολύ καλά . Πρώτη φορά στην Ελλάδα για δουλειά , είχε ξανάρθει μόνο για διακοπές .

Το ντύσιμο της θα το θεωρούσαν οι περισσότεροι sexy , στενό εφαρμοστό τζιν με ψηλοτάκουνες γόβες και διχτυωτό μπλουζάκι που δεν άφηνε τίποτα στη φαντασία . Θα την προτιμούσα με ένα απλό Tshirt….για μένα αυτό ήταν μια στιλιστική υπερβολή , που δεν ταίριαζε με το χαρακτήρα της .

Από εμφάνιση τώρα . Είναι γύρω στο 1.70(+) , με πολύ γυμνασμένο κορμί και πολύ όμορφη επιδερμίδα . Στήθος σιλικονάτο , σκάρτο 3αρι , με ωραίες ρώγες . Ένα πάρα πολύ καλός συνδυασμός γενικότερα , που εμένα προσωπικά έπεφτε μέσα στα γούστα μου . Στο πρόσωπο , δεν θα έλεγα πως εντυπωσιάστηκα όπως με το κορμί της . Ίσως να έφταιγε το ότι ήταν αμακιγιάριστη . Παρόλα αυτά , το χαμόγελο της , έκρυβε την κάθε ατέλεια .

Η Λάουρα είναι ένα καθαρόαιμο GFE στο κρεβάτι . Της αρέσει να παίζεις μαζί της και στο ανταποδίδει . Δεν ντρέπεται να σου πει τι της αρέσει . Παίρνει πρωτοβουλίες και έχει πολύ ωραία στησίματα . Κάνει φιλότιμες προσπάθειες για Deep Throat , αλλά δεν το κατέχει…και αν την αφήσεις δουλεύει και πολύ το χέρι . Το σώμα της είναι πολύ ευλύγιστο και ίσως το παρατράβηξα προσπαθώντας να δω πόσο , αλλά αυτή αδιαμαρτύρητα , το αντίθετο θα έλεγα, με παρότρυνε για πιο έντονες διεισδύσεις , όπου μας οδήγησαν σε μια ταυτόχρονη κορύφωση .

Δεύτερο γύρος δεν υπήρξε . Παρότι είχαμε περίπου 20 λεπτά ακόμα , πιάσαμε τη κουβέντα , που αν την αφήσεις δε σταματάει . Και δεν το γράφω σαν αρνητικό , δεν προσπαθεί να σου ροκανίσει το χρόνο . Απλά το επισημαίνω για αυτούς που δεν είναι και τόσο του Social .

Για να συνοψίσω λοιπόν , η Λάουρα είναι ένα νέο , ευχάριστο και sexy κορίτσι . Το σώμα της είναι το μεγάλο της ατού , για αυτούς βέβαια που τους αρέσει η μοντελέ εμφάνιση . Για αυτούς που τους αρέσουν οι πληθωρικές , ακατάλληλη . Για μένα ήταν μια ευχάριστη συνάντηση , που ίσως την επαναλάβω στο όχι άμεσο μέλλον .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 29, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού