Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το κορίτσι είναι άνετο και ωραίο. Ήρθε σπίτι μου με το φαγάκι της (!), άραξε, φάγαμε (!) τα είπαμε (μιλάει πολύ καλά Αγγλικά), κάναμε το χαβαλέ μας και μετά πηδηχτήκαμε! Αν δεν το ξέρεις ότι πρόκειται για playmate, δεν θα το μάντευες από την συμπεριφορά της, τίποτε το δήθεν, τίποτε το "ξέρεις ποια είμαι εγώ".

Εμφάνιση. Χμ... εκτιμώ ότι από την φωτογράφησή της έχει πάρει κάποια κιλά. Εκτός και αν έπεσε τρελό photoshop (πιθανότατα αυτό). Σιλικονάτο, "βαρύ" στήθος, γυμνασμένος κώλος (τέλεια αίσθηση στα 4) και πολύ όμορφο - αλλά πρωτίστως καβλόφατσο - πρόσωπο. Ειδικά το βλέμμα της δεν παίζεται...

Στο κυρίως πιάτο. Αν την περιποιηθείς, θα σου κάνει τρομερό κρεβάτι. Την κόβω για γυναίκα που απαιτεί ευχαρίστηση για να ανεβάσει επίπεδο service. Καθότι από τις κριτικές των συναδέλφων είχα ενημερωθεί γι' αυτό, υπήρξα κύριος και ανταμοίφθηκα. Η πίπα της (και μετά στο 69) ήταν απλά τέλεια. Υγρή, με και χωρίς χέρια, εναλλαγή στο ρυθμό, το 'χει με λίγα λόγια. Στο σεξ πρόλαβα να δοκιμάσω μόνο στα 4. Είχα φτάσει στο αμήν με την πίπα της και με την ένταση που την σφυροκόπησα στα 4 δεν άντεξα για περισσότερο! Ατέχει στο σφυροκόπημα και γουστάρει κιόλας. Στα συν, τα ανοίγματα στα πόδια της που βοηθούν πολύ αυτή τη στάση.

Συνολικά, παρότι η 300αρα δεν είναι αμελητέα, τα άξιζε τα χρήματα. Και σίγουρα θα την ξαναδώ διότι playmate που να πηδιέται σαν σκυλί δεν βρίσκεις κάθε μέρα.
Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
36
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού