Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη συνάντησα συνολικά 2 φορές. Μια πιο παλιά και μια πρόσφατα.
Θα συμφωνήσω με τα καφριλίκια ότι είναι άπαικτος ο λυρισμός ότι θα πηδήξεις playmate κορίτσι με εξώφυλλο και βιντεάκια και άρθρα που σάρωναν τα views στο Internet τους περασμένους μήνες όπως και το αίσθημα ότι θα πηδήξεις την γκόμενα που έβλεπες πριν απο λίγο καιρό στην τηλεόραση και έλεγες... μα ποιος μαλάκας την έχει και την πηδάει αυτή την μουνάρα. Αντίστοιχα άλλη εγκεφαλικά σεξουαλική δύναμη ασκεί το συναίσθημα ότι πηδάς την γκόμενα που πηδίεται στο βίντεο πορνό που έβλεπες μαζί της με τον Bruno και γελούσατε και σχολιάζατε, είτε την έπαιζες μαζί της 6μήνες πρίν (για τους wannalive pornstars πορνόβιους παίκτες).

Η σάλλυ από κοντά λοιπόν εμφανισιακά μου έκανε εντύπωση έχει μια ελιά πάνω από τα χείλη της την οποία σβήσαν με μακιγιάζ-photoshop στα καλλιστεία/φωτογραφήσεις/πορνό την οποία δεν είχα δει ποτέ και της σκληραίνει λίγο το πρόσωπό της και φαίνεται λίγο πιο bitch από ότι είναι στις φωτό. Κατά τα άλλα χειλάρες, ματάρες ένα περίπου όπως φαίνονται στις φωτό αλλά και επίσης το δέρμα της είναι λίγο πιο λευκό από ότι οι πρόσφατες φωτό (που είχαν γίνει καλοκαίρι και λογικά είχε μαυρίσει λίγο και ήταν πιο σέξυ και της πάει, αλλά καθώς και το μακιγιαζ σώματος που χρησιμοποιούν στις φωτογραφήσεις) μαλλιά σπαστά και όχι ισιωμένα. Λίγα παραπάνω κιλά από ότι παλιά πεντάδα έχει βάλει όμως σίγουρα και ολίγο ένα τσικ αγύμναστη μου φάνηκε. Τα πίρσινγκ όπως τα ξέρουμε. Το τατουαζ της από την τιβι που το είδα δεν φαινόταν πολύ άσχημο αλλά από κοντά όταν την βλέπεις και ειδικά doggy style που είναι focus point δεν είναι όλο τόσο καλόγουστο και δεν την κολακεύει ιδιαίτερα τόσο (ιδιαίτερα τα ιαπωνικά ιδεογράμματα και όχι τόσο ο εικονικός κορσές). Εχει δίκιο που θέλει να το βγάλει.

Στα του σέρβις. Την πρώτη φορά ήταν αρκετά καλή αλλά την δεύτερη φορά ήταν πολύ καλύτερη. Γενικά είναι...καθαρή μοσχομυριστή μια χαρά βασικό αυτό... δυνατό γαμίσι το απόλαυσα σε γενικές γραμμές... Τα βυζόμπαλά της τέλεια για πιάσιμο...Γενικά εαν πάτε με την Σάλλυ τι να δοκιμάσετε μαζί της:

+ Μουνογλύψιμο το οποίο της αρέσει. Γενικά απόλαυσα μουνογλύψιμο! Το πίρσιγκ που έχει της το καραέγλυψα, της το ρούφηξα...μάσησα τέλειο. Επειδή το απολαμβάνει και η ίδια είναι ιδανικό

+ Πίπα: Πραγματικά η πίπα της είναι από τις καλύτερες. Ειδικά αν την βάλεις πλάγια ή και ίσια και της σηκώσεις τα μαλλιά της ώστε να βλέπεις τα τσιμπουκόχειλά της να εργάζονται. Όλα τα λεφτά επίσης οι εκφρασούλες στα μάτια και στο πρόσωπο που παίρνει κατά διαστήματα καθώς και τα τσιμπίματα που σου κάνει κατά διαστήματα με την γλώσσα της και το πίρσιγκ πάνω στο... πνευστό. Την κάτω περιοχή την ξεχνά λίγο και πρέπει να την βοηθήσεις να της υποδυκνύεις...αλλά το σαλιώνει αρκετά θα έλεγα. Ειδικά την δεύτερη φορά την εξόντωσα με την πίπα. Την πρώτη φορά που την συνάντησα όταν τέλειωσα είδα λίγα σημάδια σπερματοφοβίας αλλά και σε αυτό ίσως φταίω και εγώ διότι της ψέκασα καταρράκτες και πήγαν παντού και στο στόμα και λίγο πρόσωπο και μαλλιά της και στο χέρι μου, αγκωνα και σεντόνια τα έκανα πουτάνα όλα, αλλά την δεύτερη φορά δεν άφησε ούτε σταγόνα χαμένη όπου τα ρούφηξε όλα και τα έφτυσε στο νιπτήρα.

+ Facefucking: Να την στήσεις στο ξύλο του κρεβάτιου και να της γαμάς το προσωπάκι της και να σε κοιτάει.

Γενικά το έχει και αντέχει στο σεξ σε πολλά κόλπα και στάσεις....
Την πρώτη φορά που την συνάντησα ήταν πιο λίγο πιο PSE όπου κάναμε αρκετές στάσεις. Επιδιώκα σε όλες τις στάσεις που κάναμε να βλέπω το πρόσωπο της που είναι όλα τα λεφτά. Ακόμη και σε εκείνες που δεν ήταν δυνατό αυτό την έβαζα απέναντι στον καθρέφτη. Την δεύτερη φορά ήταν πιο GFE όπου απόλαυσα το στοματικό της και είχαμε πολύ περισσότερο social time. Μαζί μου πάντως δεν το είδε με τίποτα ντίβα που επειδή έκανε μια φωτόγράφηση για το Playboy ίσα ίσα εγώ πιστεύω πως δεν την νοίαζει καθόλου το glamour απλά να περνά καλά και να κάνει nightlife και να αγοράζει ότι της αρέσει και πολύ σεξ. Θα την ήθελα να την δώ να προσπαθήσει να κάνει ορισμένες βελτιώσεις στην εμφάνιση και να γίνει όπως ήταν άλλοτε. Επειδή περνάω καλά μαζί της και στο σεξ αλλά και στο social time θα την ξαναπάρω.
TurboThor
Σεβαστός
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
322
Πόντοι:
1.520
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού