Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σε συζητάν σ’ όλα τα blogs και με το δίκιο τους
αφού γαμιέσαι για λεφτά κι όχι στον ύπνο τους
έγινες φήμη και γι αυτό δε φυλακίζεσαι
ζεις στο σκοτάδι παστρικά μα δεν ορκίζεσαι

Έκανες βίντεο με sex και το κατέβασαν
του Playboy τις photo κι αυτές τις κρέμασαν
σ’ έβλεπαν κάποτε στο Star και σε ψηφίζανε
κι ονειρευόταν την στιγμή που θα σε σκίζανε

Ήσουν το νούμερο οκτώ
τίτλο δεν πήρες και γι αυτό
τόσα δίνω πόσα θες
η Νικολέτα σου πουλά αυτό που θες…

Και αφού το θες να πληρώσεις - συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου - Κουλ αφού είναι το ακριβότερο call girl στην πιάτσα.
Θεμιτό από την μεριά της, η κάθε μια που γίνετε ψιλοφίρμα προσπαθεί να εξαργυρώσει την «επιτυχία» με όποιον τρόπο μπορεί.
Κι όταν τελειώσουν οι πολύ φραγκάτοι κάνεις site: http://nikoletaromanou.escort-site.com και απευθύνεσαι στον «λαό».
Ίσως να μην ήταν προτεραιότητά μου αν δεν είχε μεσολαβήσει το μεγάλο διάλειμμα, αλλά πάντα τα come back - από Bibi μέχρι Sandra - με εξιτάρουν.
Είναι τόσο γνωστή που οι περιγραφές στην εμφάνιση ίσως περιττεύουν.
Σε ότι αφορά το πρόσωπο θα περιοριστώ να αναφέρω το μάγκικο και συνάμα προκλητικό με έκφυλη πρόθεση βλέμμα, τα έντονα ζυγωματικά και χείλη που φτιάχνουν ένα καυλωτικό τσιγγανο-ρουμάνικο σύνολο.Χαμόγελο
Στο σώμα, από την εποχή του διαγωνισμού Playmate 2010 και της φωτογράφησης για το Playboy Αυγούστου έχει βάλει μερικά κιλά που είναι εμφανή ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.Λύπη
Με περιφέρεια μέσης αυτή την στιγμή κοντά στο 70 σίγουρα δείχνουν περιττά μια και δεν ήταν από τις αδύνατες του διαγωνισμού.
Όπως δεν ήταν και από τις ψηλές του διαγωνισμού, ο ωραίος κώλος και τα μεγάλα βυζιά σιλικόνης βοηθούν να είναι μια εμφανίσιμη 25αρα γυναίκα αλλά όχι μούναρος. Κι όποιος δεν την ξέρει από παλιά, αν περιμένει να δει το κορίτσι του εξώφυλλου με το professional πακέτο styling μάλλον θα απογοητευτεί.
Ο χρόνος είναι παράξενο μέγεθος. Κοιτάζοντας πίσω κάνω συγκρίσεις και αφήνοντας στην άκρη το οικονομικό σκέλος περιορίζομαι στις υπηρεσίες. Δεν προσπαθώ να τις συγκρίνω με κάποιας άλλης, αλλά αντιπαραβάλλω δικές της διαφορετικές περιόδους.
Κοιτάζω την παλιά επαγγελματική «ταυτότητα» που έγραφε «πουτάνα» και μάλιστα από τις καλές πρέπει να προσθέσω. Κοιτάζω και την καινούργια που πρόσθεσε από κάτω με μικρά γράμματα «υποψηφία playmate».
Αυτό το τελευταίο δεν είναι υπέρ μας και δεν βοηθά το service.
Κάνοντας κλικ στην πρώτη φωτογραφία του site της, βλέπει κάποιος την δήλωσή της:
«Ο άντρας θέλω να είναι σκληρός και επιβλητικός».
Με αυτό το «κλειδί» στο χέρι, όποιος θέλει να πιάσουν τόπο τα λεφτά του και να μην περιοριστεί σε ξεπέτα, δεν πρέπει να αφήσει πάνω της όλη την δράση.
Επειδή η δεσποινίς γουστάρει το sex, Χαμόγελο το maximum δυνατό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αν μπει κι αυτή για τα καλά στο παιχνίδι και ένα καλό γλυφομούνι είναι από τα βασικά συστατικά γι αυτό.Γλώσσα
Πολύ ωραία πέρασα και καλά πήδηξα. Μεγάλο χαμόγελο Το anal δεν προσφέρεται και το pse μπορεί να το ψιλοπαλεύει αλλά δεν είναι η ειδικότητά της. Όμως το πακέτο gfe με τα ωραία φιλιά, την καλή πίπα, τα ωραία στησίματα και το δυνατό γαμήσι το «είχε» πάντα.Μεγάλο χαμόγελο
Αν πάρει μπρος λοιπόν το δίνει με την ψυχή της, αλλιώς νομίζω ότι δεν είχε την διάθεση που έδειχνε παλιά να στο πουλήσει.
Ίσως λογικό αφού δεν έχει πια την φρεσκάδα, ίσως λογικό αφού αισθάνεται «επώνυμη», ίσως λογικό αφού μεγάλωσε ο «αέρας» που είχε ανέκαθεν και σε συνδυασμό με το μαγκιόρικο στυλ την φέρνει συχνά στα όρια του παρεξηγήσιμου.
Όχι πάντως από μένα που δεν γουστάρω τις στημένες συμπεριφορές, οπότε καλύτερα η χυμαδούρα.Σπασίκλας
Το σίγουρο είναι ότι είναι αληθινή και όταν γελάει και όταν βογκάει και όταν αλλάζει εκφράσεις στο πρόσωπο, είτε στο sex, είτε στο social time που γίνεται σε καλά αγγλικά.
Τόσα χρόνια εδώ και τα ελληνικά της είναι ελάχιστα, ακόμα και στον διαγωνισμό πρέπει να ήταν η μόνη που στις ερωτήσεις απάντησε στα αγγλικά.
Πάντα ήταν ακριβή, ενώ έκανε όπως και τώρα μόνο outcall meetings κρατούσε τιμές city tour. Η τιμή «τσιμπήθηκε» κι άλλο και έγινε 300αρι, ποσό που κατά την ταπεινή μου άποψη είναι υπερβολικό. Money Mouth
Είναι όμως δικαίωμά της κι από κει και πέρα οι αγορά μιλά και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, για κορίτσι εξώφυλλου η τιμή δεν είναι εξωφρενική. Κι αν μπορέσει να την κρατήσει για καιρό μαγκιά της.
Όσοι δεν βιάζονται να γαμήσουν υποψήφια playmate γιατί βρίσκουν ενοχλητικό ότι πληρώνουν το «εξώφυλλο» περιμένουν να δουν αν πέσουν οι τιμές.
Για όσους θέλουν να γαμήσουν τζάμπα αφού προσχωρήσαν στο κίνημα «δεν πληρώνω» δεν προβλέπεται κάτι σύντομα.
Μπορεί το μουνί να αρχίζει από Μ αλλά δεν περιλαμβάνεται στα Μ.Μ.Μ…
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.390
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, Kaloeros, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού