Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 6 10
Call-Girls 33200
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Inna = πιπίνι, δηλαδή : (ουσ ουδ) μικρό γκομενάκι, νεαρή, ενδεχομένως υποτιμητικό.
Αυτά λένε τα λεξικά και νομίζω ότι ταιριάζουν στην περίπτωσή μας.
Η Ίνα είναι νέα (γύρω στα 20) με πολύ ωραίο κορμί, μέτριο αλλά συμπαθητικό πρόσωπο, πεντακάθαρη, αλλά με υπηρεσίες συνολικά μέσου όρου. Κρίμα το κορμί που λέμε…
Την συνάντησα στο χώρο της στα νότια προάστια σε βολικό χοτέλ. Το δωμάτιο άψογο. Η Ίνα με περίμενε περιποιημένη και γελαστή. Καλά ως εδώ. Πρώτο μείον : δεν υπάρχει πρακτικά επικοινωνία γιατί η κοπέλα δεν μιλά αγγλικά. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό, αλλά για να ανέβει ο μέσος όρος θα πρέπει η κοπέλα να είναι πολύ δυνατή αλλού.
Εμφανισιακά είναι πολύ καλή. Καταρχήν είναι πραγματική ψηλή αλλά και λεπτή, το 1.75 το έχει το κορίτσι οπότε όσοι θέλετε ψηλές εδώ είμαστε. Οι φωτό γενικά είναι αντιπροσωπευτικές. Πρόσωπο μέτριο, γλυκό μεν αλλά με ελαφρά μεγάλη μύτη και με θέμα σύγκλισης στα δόντια. Μαλλιά μαύρα ίσια μέχρι τους ώμους και καστανά μάτια. Στήθος μικρό αλλά υπαρκτό. Θηλές άριστες, στραγάλι και ελαστικότατες. Μέση-ποπός-πόδια άψογα, αυτό είναι το μεγάλο ατού της. Επίσης διαθέτει άριστο, γουλί, πεντακάθαρο και νεανικότατο νινάκι. Στον αφαλό έχει και ένα μικρό piercing. Το όλο πακέτο «εμφάνιση» προδιαθέτει για απολαυστικές καταστάσεις.
Στην υπηρεσίες τώρα. Ξεκινάμε με ένα σημαντικό αλλά και ουσιαστικό μείον : η κοπέλα πρακτικά δεν φιλάει. Είμαστε αισθηματίες βρε παιδιά και τα φιλιά μετράνε πολύ... Η κοπέλα είναι ευγενική και αποφεύγει τα φιλιά διακριτικά, μόνο λίγο χείλη και μετά τσακ, το γυρίζει σε λαιμό, δηλαδή όλο στο δρακουλιαστό; Να πηδάς και να φιλάς λαιμό και το μαξιλάρι; Το φάουλ είναι φάουλ… Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τις κοπέλες που κάνουν OWO και CIM αλλά δεν φιλάνε, «ακριβές στα πίτουρα και φτηνές στ’ αλεύρι» που λέει η παροιμία. Στο στοματικό της είναι στο μέσο όρο, δηλαδή ανεκτό μεν αλλά μέτρια πράγματα. Τουλάχιστο είναι η ίδια δεκτική σε χάδια και περιποίηση. Η αίσθηση του να έχεις την γλώσσα σου χωμένη σε αυτό το νινάκι, και το κεφάλι σου μέσα σε αυτά τα μπούτια και αυτό το ποπάκι είναι ηδονική!
Στον κανονικό αγώνα είναι πολύ καλή, να την πούμε εδώ την καλή κουβέντα. Το προσπαθεί, κινείται και δυνατά, λέει ναι σε όλες τις στάσεις, αντέχει, την ιδρώνει την φανέλα. Να επισημάνω εδώ ξανά το πιο δυνατό της σημείο που είναι το άψογο και λυγερό κορμί της, με τον ποπό τούμπανο. Να συμπληρώσω ότι στο δωμάτιο υπήρχε και μεγάλος επιτοίχιος καθρέπτης, οπότε και στην κατηγορία «θέαμα» η κοπέλα παίρνει άριστα.
Συνολικά ένα πολύ ωραίο κορμί, με καλές υπηρεσίες, αλλά και σημαντικές ελλείψεις που μειώνουν τελικά σημαντικά την συνολική αξία του πακέτου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.504
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού