Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Η Νάνση είναι ένα πιπίνι γύρω στα 23-24, μικροκαμωμένη με μέτρια αλλά καυλιάρικη εμφάνιση. Γύρω στο 1,60 με σώμα κανονικό προς το αδύνατο για το ύψος της, πολύ μικρό βυζί άλλα αρκετά καλοσχηματισμένο κώλο. Σε σχέση με τις φωτογραφίες δεν μοιάζει και πολύ. Ναι μεν για το ίδιο άτομο άλλα οι φωτο πρέπει να είναι τραβηγμένες πριν 3-4 χρόνια ή να έχουν δεχτεί μπόλικη επεξεργασία.

Ισχυρίζεται ότι είναι Ελληνίδα από την Καστοριά, ενώ αρκετοί από το site λένε ότι είναι Αλβανίδα. Αν θέλετε την άποψη πάντως, μου εγώ την έκοψα για Ρουμάνα.

Η κοπέλα είναι κλασική περίπτωση πουτάνας μπουρδέλο του 20αρικου με πολλαααααα χιλιόμετρα κάτω από το καπό, που συνειδητοποίησε κάποια στιγμή στην ζωή της ότι μπορούσε να βγάζει περισσότερα χρήματα με λιγότερη δουλεία. Σε καμία περίπτωση δεν είναι escort, call girl πολυτελείας ή όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, καθώς σε μερικούς (όπως εγώ) αρέσει αυτό το στυλ, «πάρε με…. σκίσε με…. πέτα με στα βράχια…».

Σε ότι αφορά το παρασύνθημα, το κορίτσι είναι φτιαγμένο για να πηδιέται με κάθε πιθανό τρόπο. Ειδικά από τον κώλο αντέχει ατελείωτο σφυροκόπημα και τον έχει πραγματικά καλοδουλεμένο Επειδή δε, το πήδημα συνδυάζεται με αγκομαχητά, βρισιές και κρεβατό-ατάκες στα Ελληνικά σε φτιάχνει ακόμα περισσότερο. Εκ διαμέτρου αντίθετη, η πίπα της είναι από μέτρια ως αδιάφορη με πολύ χέρι και λίγη τεχνική. Ενώ δίνει φιλιά με γλώσσα αλλά το κάνει πολύ μηχανικά.

Δεν κάνει CIM, COB καθώς ψιλο-σιχαίνεται στο σπέρμα και φοβάται τις αρρώστιες, ενώ το φοβερό είναι ότι στον δεύτερο γύρο δεν κάνει ακάποτο για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Αυτό για κάποιους ίσως να είναι καλό (για λόγους υγιεινής) αλλά εμένα με ξενέρωσε απίστευτα. Και η δεύτερη ξενέρα είναι ότι στον δεύτερο γύρο δεν δίνει ούτε κώλο εκτός και αν πληρώσεις ξανά!!!! Δηλαδή για να κανείς δυο φόρες σεξ με την Νανσούλα από τον κώλο μέσα σε μια ώρα και χωρίς ακάποτο την δεύτερη φορά πρέπει να δώσεις €250…!!!! Τρελό value for money!!!!!!

Σε ότι αφορά την επικοινωνία η κοπέλα είναι μια χαρά, συμμετέχει σε κάθε συζήτηση και λέει την άποψη της χωρίς φόβο και πάθος, αν και σε φλομώνει στο φούμαρο (δοκιμάστε και θα δείτε). Ενώ στο τέλος κάθε γύρου σου λέει τα κλασσικά… «τι μεγάλο πούτσο που έχεις….. με ξεκόλιασες….. θέλω τρεις μέρες να συνέλθω από τέτοιο γαμίση…. τι πούτσος είναι αυτός παναγιά μου μεγάλος σκληρός και λαχταριστός…» και τις υπόλοιπες «πίπες» που ξέρεις ότι είναι παπαριές αλλά και πάλι γουστάρεις να τις ακούς γιατί είσαι μαλάκας άντρας.

Τώρα στα πιο αρνητικά της όλης ιστορίας, θέλω να τονίσω ότι σε εμένα ήρθε άβαφη, αχτένιστη, χωρίς άρωμα (ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεν λέω ότι βρώμαγε) και με ρούχα που φοράει η κοπέλα που μου καθαρίζει το σπίτι. Ενώ μετά την πρώτη συνεύρεση, σηκώθηκε να ντυθεί και να φύγει ενώ της είχα προπληρώσει την δεύτερη.

Συμπέρασμα, η κοπέλα δεν ενδείκνυται για γενική χρήση, είναι περίπτωση που θα αρέσει σε λίγους με συγκεκριμένα γούστα όπως εγώ. Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω ότι πέρασα καλά παρόλα τα παρατράγουδα που αναφέρω παραπάνω και ίσως την ξανατιμήσω αν υπάρξει μείωση τιμών, καθώς αυτά που προσφέρει σε σχέση με αυτά που ζητάει «δεν υπάρχουν» που λέει και η διαφήμιση.

Υ.Σ.1: Στην συμπεριφορά στο σεξ και στην επικοινωνία θα της έβαζα πολύ παραπάνω γιατί της αξίζει αλλά δεν μου επιτρέπει το σύστημα.

Υ.Σ.2: Ήμαρτον 5 χρόνια είναι εγγραμμένο μέλος, και έχω γράψει 3 κριτικές τι πρέπει να κάνω για να πάρω κανένα αστέρι παραπάνω και να μπορώ να βάζω νορμάλ βαθμολογίες????? Να μιλάω στο forum για τον Ολυμπιακό, για να έχω πολλές απαντήσεις?????

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 07, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
giannis939
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
1.035
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού