Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Call-Girls 118192
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Σκεφτόμουν να κάνω τον κασκαντέρ ώστε να προσφέρω και εγώ κάτι στην κοινωνία, αλλά επειδή τα χρονικά μου περιθώρια ήταν στενά και δεν πήρα πολλές απαντήσεις από τα αρχικά μηνύματα σε CGs που έστειλα, είπα να δοκιμάσω την εύκολη λύση. Είχα διαβάσει καλές κριτικές για την Αριάνα και είμαι μεγάλος fan των κοντοπούτανων οπότε η επιλογή ήταν εύκολη.

Μidas λοιπόν κανονισμένο για τις 14.30 αλλά μου άργησε γύρω στο 20λεπτο. Δεν με πείραξε καθόλου. Η εμφάνιση είναι πολύ καλή αν είσαι οκ με 2 λεπτομέρειες: Extensions στα μαλλιά (σε πολλούς δεν αρέσουν εμένα με φτιάχνουν), και στρόγγυλο πρόσωπο το οποίο δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες.
Για καθαριότητα δεν το συζητώ. Άψογη.

Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι, η τύπισσα δεν είναι για GFE καταστάσεις. Χωρίς πολλά φιλάκια και χαδάκια, ξεκίνησε την πίπα. Ομολογουμένως εξαιρετική. Θεωρώ τον εαυτό πολύ αυστηρό κριτή στον εν λόγω τομέα, και μπορώ να θυμηθώ πολύ λίγες που να την ξεπερνούν...στα γόνατα, στα 4 και ανάποδα ήταν εξαιρετική. Σε κάποια φάση την διέκοψα γιατί ήθελα να την γλύψω και εγώ. την έβαλα στα 4 και την περιποιήθηκα, όπου έμοιαζε να το απολαμβάνει πάρα πολύ. Νόμιζα ότι προσποιούνταν, αλλά όταν ενέτεινα λίγο την προσπάθεια και όταν έπαιξε για λίγα δευτερόλεπτα με την κλειτορίδα της έπαιξε τρελό squirting! Κραυγές, πολλά υγρά και τρέμουλο. Πραγματικά ελπίζω να αλλάξανε σεντόνια μετά! Επειδή είμαι fan του είδους ενθουσιάστηκα. την έβαλα κάτω ξανά σε πίπα και κατέθεσα στο στόμα.

Η δεύτερη φορά ήταν πιο κλασσική, πολύ πίπα και πάλι (ήθελα να το ευχαριστηθώ), και δυνατό σφυροκόπημα στο οποίο συμμετέχει ικανοποιητικά θα έλεγα, χωρίς να σου δίνει όμως την εντύπωση πως υπάρχει υποψία για κάτι παραπάνω.

Σε επίπεδο επικοινωνίας είναι μια χαρά, περάσαμε ένα 10λεπτάκι στο διάλειμμα και ακόμα ένα όσο ετοιμαζόταν να φύγει.

Με την εμπειρία των 3-4 CGs, θα έλεγα ότι θα ξαναβρισκόμουν μαζί της σίγουρα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
enterpreneur
Σεβαστός
Εγγραφή:
15 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
345
Πόντοι:
1.505
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού