Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Call-Girls 118141
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αν και έχω τιμήσει την Αριάννα τέσσερις φορές έως τώρα, δεν έχω γράψει κάποια κριτική. Θα κάνω, όμως, μία σύνοψη και θα συμφωνήσω και με τις θετικές και με τις αρνητικές απόψεις γι αυτήν. Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ξεκινάμε από την εμφάνιση. Δεν σου γεμίζει το μάτι λόγω ύψους. Βάφεται υπερβολικά, τουλάχιστον σε εμένα που τη συνάντησε όλες τις φορές βράδυ. Αλλά είναι κοπέλα που λες πως είναι για ξέσκισμα. Σου βγάζει κάτι πρόστυχο ρε παιδί μου. Και έχει και πολύ ωραίο στήθος, αρκετά μεγάλο για το σωματότυπό της.

Πάμε τώρα στη συμμετοχή. Η κοπέλα το έχει. Αλλα…(και εκεί είναι το ρεζουμέ) την Αριάννα απ ότι κατάλαβα την πληρώνεις για να γαμηθεί όπως θέλει αυτή και όχι όπως θέλεις εσύ. Θα πω δύο παραδείγματα για να γίνω κατανοητός. Στη 2η συνάντησή μας αρχίζω και την γλύφω. Μετά το πεντάλεπτο κάνω κίνηση για να φύγω και να ξεκινήσω το…σπρώξιμο. «Νο, no» ήταν η απάντησή της και με βάζει να συνεχίσω να τη γλύφω σπρώχνοντάς μου το κεφάλι προς τα κάτω λέγοντάς μου πως δεν τελείωσα ακόμα…συνέχισα κυρίως γιατί δεν ήθελα να τσακωθώ και επειδή γούσταρα που έδειχνε να το απολαμβάνει…

Δεύτερο σκηνικό, στην τελευταία μας συνάντηση. Η κοπέλα είχε έρθει και μόλις είχε φάει. Δεν δέχθηκε να έρθει αυτή από πάνω, με τη δικαιολογία πως μόλις είχε φάει ενώ και στο ιεραποστολικό μου ζήτησε – ευγενικά πάντως – να προσέχω και να μην ρίξω το βάρος μου πάνω στο στομάχι της. Πάντως όταν είναι στα κέφια της κάνει εξαιρετικό γαμήσι και ειδικά η πίπα της, όπου τον εξαφανίζει απλά δεν υπάρχει… Το θέμα είναι πως έχει και παραξενιές. Δεν ξέρω πως ήταν πιο παλιά, αλλά εγώ την έχω συναντήσει στο τωρινό τουρ της και στις αρχές του έτους (Φεβρουάριο νομίζω πως ξαναήταν εδώ). Το ρίσκο να τη ξανασυναντήσω, πάντως, θα το έπαιρνα γιατί ακόμα και με τις «παραξενιές» της περνάω καλά μαζί της.

ΥΓ: Η ημερομηνία συνάντησης δεν είναι ακριβής, αλλά δεν θυμάμαι πότε ακριβώς την συνάντησα τελευταία φορά. Τέλη Οκτωβρίου ήταν πάντως...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 28, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
12
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού