Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κοιτάζοντας πάλι τα mails μου σήμερα την ξαναθυμήθηκα αφού η συνάντησή μας πέρασε και δεν ακούμπησε παρόλες τις καλές συστάσεις που είχα για αυτήν αλλά και την διάθεση της ίδιας....γούστα είναι αυτά.

Κατ'αρχάς η κοπέλα ενώ έχει καλό πρόσωπο με ματάρες, ο σωματότυπός της είναι "δεμένος" πολύ καλός για ελληνορωμαική αφού δύσκολα της κάνεις λαβή, αλλά για να γίνεις βίζιτα των 150 ευρώ πρέπει να έχεις μέση αλλά Μέσι....
...και εξηγώ

Μπορεί οι βυζάρες να είναι το ατού της αλλά το ντεζαβαντάζ (που παρεπιπτόντως δεν εχει αναφέρει κανείς) είναι τα υπερμεγέθη κρεμαστά μουνόχειλα που θυμίζουν μανιτάρι "πλευρώτους" και δεν τα προτιμώ γιατί δεν μασιούνται εύκολα (τα μανιτάρια).
Παράλληλα το να φοράς εφαρμοστό τζιν είναι καλό για το συμμάζεμα των επιπλέον κιλών αλλά.....μέσα στην ζέστη δεν είναι και ότι καλύτερο ειδικά δε όταν στο ντους έχεις τσακωθεί με το σαπούνι και χρησιμοποιείς μόνο νερό.
Η μυρωδιά κατουρημένου μανιταριού δεν ήταν το καλύτερο μου ούτε κατά τα νεανικά μου χρόνια στα δάση του Σέργουντ όπου και εξάσκησα το ταλέντο μου στην εξερεύνηση της άγνωστης χλωρίδας και πανίδας.

Στο service η κοπέλα καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες τόσο κατά τον πεοθηλασμό όσο και κατά την εναλλαγή στάσεων αλλά όταν σε έχει χαλάσει η μυρωδιά από την αρχή, όσο και λαχταριστό να είναι το ψάρι όταν το κοιτάς μέσα στην πιατέλα σου αρκεί?

Κατά τα άλλα συνιστάται μόνο σε λάτρεις των φαρδύπλατων κοριτσιών τύπου Αμάντας που την λέξη θηλυκότητα την έχουν ταυτίσει με τους δυνατούς γλουτούς και το μεγάλο στήθος ,πράγμα κατά την άποψή μου λάθος αφού και εγώ έχω μεγάλο στήθος και στητούς γλουτούς αλλά σε καμία περίπτωση δεν έλεγα την αφεντιά μου θηλυπρεπή.....

Τυχαίο? ...δε νομίζω

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
NITRO
Τιμημένος
Εγγραφή:
1 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
161
Likes:
5.815
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού