Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 59 10
Call-Girls 118209
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Αυτά παθαίνεις όταν δεν ακούς τους έμπειρους{ειδικά τις αρχικές τους γνώμες που είναι οι αυθόρμητες, συνεπώς οι ορθότερες} και εμπιστεύεσαι τις καλές κριτικέςΘυμός Περιμένεις κάτι εξαιρετικό, αλλά μένεις στα κρύα του λουτρούMoney Mouth

Κλείσιμο συνάντησης γρήγορη και συνάντηση βράδυ σε ξενοδοχείο στο κέντρο. Έφτασε 5 λεπτά νωρίτερα. Πολύ καλά ντυμένη με φορεματάκι και μπουφανάκι. Ξανθιά με έντονο βάψιμο. Πρόσωπο καλό. Το σώμα της καλό με λίγη κοιλίτσα, και για τα σημάδια που αναφέρονται κάπου, πρόκειται απλά για κάποια σημεία όπου το δέρμα είναι περισσότερο ανοιχτόχρωμα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Φιλάει χωρίς γλώσσα{?}, πετάει και κάτι κουφά{χωρίς να είναι και απωθητικό}, τραβιέται να μην της ακουμπήσεις το πρόσωπο με τα χέρια {και επαναλαμβάνει bacteria?}, οπότε κατεβαίνει για πίπα. Το κομμάτι αυτό το κατέχει {d~troat}. Προσπαθώ να ασχοληθώ με το γατάκι της, άλλα μια από τα ίδια, σου τραβάει τα χέρια για να μην την ακουμπήσεις και πάλι {bacteria?}. Στις 2-3 στάσεις που αλλάξαμε φάνηκε σαν να μην ήθελε να λάβει μέρος. Άγαρμπες κινήσεις και positions, χωρίς να θέλει να βελτιώσει την κατάσταση. Με τα πολλά ήρθε ένα τελείωμα στο στόμα {τα αδειάζει στην τουαλέτα}.

Για δεύτερος γύρος ούτε κουβέντα. Αν και προσπάθησε με στοματικό να πετύχει ανόρθωση, δεν κατέστη δυνατή, οπότε της είπα οτι μπορεί να φύγει.

Η όλη συμπεριφορά της με αποσυντόνισε εντελώς. Το άσχημο είναι ότι ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Πρώτη φορά το συναντώ και πλέον είμαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού