Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 53 10
Call-Girls 202738
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το ραντεβού σχεδόν το έκλεισε η ίδια…έκανα ένα σχόλιο στο thread της περί άκυρων ραντεβού , και στο καπάκι επικοινώνησε μαζί μου με email & τηλεφωνικώς , για να κανονίσουμε πότε θα την «τιμωρήσω» για το ατόπημα της , όπως είπε !!!

Όταν σε φίλο , δυνατό παίχτη που γνωρίζει τα γούστα μου, ανέφερα το σκηνικό, με συμβούλεψε να μην κάνω το ραντεβού . Προτίμησα να μην τον ακούσω , αυτή τη φορά , και να δοκιμάσω ….

Αμηχανία και πάγος δεν υπήρχε όταν έφτασε , αντίθετα φιλική διάθεση ,και αφού ολοκλήρωσε την ιεροτελεστία του 10’ μπάνιου , έκανε την εμφάνιση της . Double Platform Sandals τύπου Christian Louboutin , και εσώρουχα με κάτι μεταλλικές καδένες . Εμένα προσωπικά δεν με εξιτάρουν καθόλου αυτά , αλλά δεν της ζήτησα να τα βγάλει , σκεπτόμενος ότι αν έτσι αισθάνεται καλύτερα και της δίνουν αυτοπεποίθηση , γιατί όχι .

Εμφανισιακά , δεν έχει σώμα μοντέλου σε καμία περίπτωση , με 4 – 5 περιττά κιλά κατά την άποψη μου . Θα έλεγα πως κινείται στα maximum αποδεκτά όρια , αλλά αν δεν προσέξει , θα ξεφύγει .

Η Εύα δυστυχώς ή ευτυχώς , ακολουθεί πιστά μία συνταγή , αποδεκτή από την πλειοψηφία , αλλά εγώ μάλλον ανήκω στις εξαιρέσεις . Προσπαθεί να περάσει μια PSE συμπεριφορά , συνοδευόμενη από fake αναστεναγμούς , που εμένα δεν είναι καθόλου του γούστου μου . Δεν λέει όχι σε τίποτα , τα γλωσσόφιλα τα μοιράζει απλόχερα και ότι έχει να κάνει με service τα κάνει όλα . Αυτό που δεν κάνει , είναι να αφιερώσει 5-10’ , να δει τις διαθέσεις του άλλου , και να προσαρμοστεί .

Μου πήρε αρκετή ώρα , για να την χαλαρώσω , και να την κάνω να αποβάλει αυτό το προσποιητό που ήταν διάχυτο μέσα στο δωμάτιο . Όταν τα κατάφερα , είδα ένα πλάσμα διαφορετικό , όλο νάζι , που γαργαλιόταν εύκολα , με διάθεση για sex , και που απολάμβανε ότι κάποιος ασχολιόταν με το τι άρεσε σε αυτή…Αυτά τα λίγα λεπτά , ήταν που απόλαυσα τη συνάντηση μου με τη Εύα .

Και για να κλείσω…στο ερώτημα αν πέρασα καλά , Ναι , αλλά μόνο όταν χαλάρωσε και σταμάτησε την ηθοποιία . Αν θα τη ξαναέβλεπα , Ναι , αρκεί να έρθει με ένα Blue Jean – T Shirt & Stan Smith παπούτσια και τα μεταλλικά εσώρουχα να τα αφήσει μέσα σε αυτό το μεγάλο σάκο που κουβαλάει .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kranidi2001
Σεβαστός
Εγγραφή:
28 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού