Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετα απο καποιες δυθυραμβικες κριτικες ειπα να δοκιμασω κι εγω την κρισταλ μονο και μονο επειδη η μανταλινα απο την ωρα που εχει ερθει δεν εχει κατσει ουτε λεπτο. Fully booked η κοπελα!

Η συνενοηση παρα πολυ καλη με το γραφειο της και το κοριτσι ηταν αμεσως κοντα μου. Δεν αργησε ουτε 1 λεπτο απο οτι ειχαμε συνενοηθει.

κατ αρχας να πω πως η γνωμη μου ειναι οτι η εμφανιση της ειναι ακριβως οτι βλεπει κανεις στις φωτογραφιες. Πολυ περιεργη φατσα. Καθολου του γουστου μου. Φτηνο βαμενο ξανθο μαλι. Για την ακριβεια απαισιας υφης και εμφανισης μαλι. Και υφος κομπλαρισμενο. Τεραστια ανασφαλεια οσον αφορα την εμφανιση της και το υψος της μαλλον γιατι ειναι συνηθισμενη να "εκπλησσει" τον κοσμο με την εμφανιση της αλλα με εμενα δεν εγινε αυτο. Θα τολμουσα να πω οτι εγινε το αντιθετο.

Πολυ μπλα μπλα ,πολυ αμηχανια, παρα πολλα τατου. Παρα πολυ παρλα ( το ειπα αυτο ? ). της εδωσα λιγο χωρο για να χαλαρωσει, την κουβεντιασα και εν τελει επειδη τα πραγματα ειναι πολυ απλα... Απλα δεν κολλησαμε.

Οσονα αφορα το μερος του κρεβατιου. Απολυτως τιποτα το ιδιαιτερο βασικα κατω απο το μεσο ορο. Με δυσκολια μου σηκωθηκε ,με το ζορι την πηρα να δω μηπως επαιρνε μπρος.τη φιλαγα και μια με φιλαγε βαθια μια κραταγε τη γλωσσα μεσα. με εκνευριζε το αγχος της να πω την αληθεια. με τα πολλα περασε η ωρα... χτυπαει το τηλ και αρχισε να ρωταει και τωρα τι θες και τι θες της λεω τιποτα παμε,

εριξε τα μουτρα ελαφρως και πηγε ο καθενας σπιτι του... Δεν θα την ξαναβλεπα. Θα την κατετασσα στα ιδια με την ομοεθνη της απο το ιδιο γραφειο, φαλαινα Σιμονα. Αλλα λιγο καλυτερης εμφανισης

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Pink_floyd
Μέγας
Εγγραφή:
3 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
644
Πόντοι:
4.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 TOMCRUISE

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού