Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 11 10
Call-Girls 38139
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κατάμαυρο μαλλί και όχι ξανθό με ανταύγειες όπως στις φωτό της.Κατα τα άλλα όμως η κορμάρα που δείχνουν οι φωτογραφίες της.
Η Μάγδα πολύ ευγενική και χαμογελαστή,πολύ ωραία ντυμένη που σε έφτιαχνε κοιτάζοντάς την.Τρελλάθηκε με το δωμάτιο που είχα πιάσει στο γνωστό χοτέλι του Τρώα βασιλέα.
Χαλάρωσε με ένα ποτάκι που παράγγειλα και άρχισε να τα δείνει όλα.
Ιεροτελεστειακά απ΄οτι κατάλαβα με εσπρωξε στο κρεβάτι και άρχισε ΤΗΝ ΠΙΠΑ που βάστηξε επί πολύ...παρολίγο να μου πνιγεί από το βάθος της.Τέτοια αίσθηση είχα να την νοιώσω από τα φοιτητικά μου χρόνια που η κεφαλή του κάτω γίγαντα ερεθιζόταν από το πέρασμα του σφιγκτήρα του λαιμού της Μαγδας.Η κοπέλα το απολάμβανε και η τελική κατάθεση στο στόμα της (στο βάθος του τούνελ)καταπίνοντας τα πάντα.(ειλικρινά φοβήθηκα να μη πνιγεί από εισρόφηση του γάλατος ενθυμούμενος περιστατικό παρελθόντος που κοπέλα πέθανε από αυτό).
Στα λοιπά του σεξ πολύ καλή αλλά όλες της φορές (3) το γύρισα σε κατάθεση μετα τη πιπα της ημέρας.Ας σημειωθεί ότι είναι και μπατσίνα στην Odessa

ΥΓ:Κάτι που δεν αφορά τη κοπέλα, αλλά να υπενθυμίσω σε κάποιο φίλο (αυτός καταλαβαίνει)...γράφουμε πάντα έστω και αν είναι δεύτερη ή τρίτη φορά, γιατί έτσι αν ήμαστε αντικειμενικοί βλέπουμε τη σταθερότητα των υπηρεσιών των κοπελιών και όχι το καλό service που μπορεί να προέκυψε...Εγω προσωπικά άν έχω μαυρήσει πρακτορείο δεν επανέρχομαι γρήγορα να το επιβραβεύσω. Αστο να ψήνεται....ΕΚΤΟΣ και αν υπάρχει όφελος...ο νοών νοείτο. Αυτά μου τα λένε κοπέλες που μερικοί μπαίνουν λέγοντας είμαι ο τάδε...άρα προσέξτε με...ο νοών νοείτο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2010
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
pussydoctor
Σεβαστός
Εγγραφή:
10 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
245
Likes:
180
Πόντοι:
1.221
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού