Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 16 10
Call-Girls 83566
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καθυστερημένη κριτική αλλά είπα μήπως βοηθήσω.
Βράδυ Αυγούστου και με την γάτα και τα γατάκια εκτός τειχών εγώ σαν ποντικός είπα να χορέψω και να την δοκιμάσω. Συννενόηση αρκετά καλή και άφιξη στον χώρο μου την ακριβή ώρα που είχαμε πεί. Κάπως κουμπομένη στην αρχή μετά από μιά μπυρίτσα και καναδυό λογάκια λύθηκε και ξεκίνησε με φιλιά στον καναπέ. Όταν άρχισε να ζεστένεται το πράγμα, μου ζήτησε τα χρήματα, και μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι, μετά από τα απαραίτητα ντουσάκια. Χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο προσπάθησε να με ευχαριστήσει σε όλες τις στάσεις και είχε και διάθεση να οδηγήσει αυτή το παιχνίδι αρκετές φορές. Όμορφη πίπα και πισοκολλητό, όπου αν και δεν είναι βραζιλιάνικος κόλος είναι αρκετά αξιογάμητος.
Στήθος μικρό με μέτρια ρόγα, πράγμα που ήταν λίγο αρνητικό για μένα, αλλά πολύ καλύτερο από το να ήταν μεγάλο και ψεύτικο. Μουνάκι ξυρισμένο με μέτρια χειλάκια αλλά πολύ μικρή κλειτορίδα. Την περιποιήθηκα και με περιποιήθηκε δεόντως. Η πιό ωραία σταση της πάντως είναι από πίσω. Στα διαλείματα έγινε μιά προσπάθεια συννενόησης αρκετά καλή.
Χωρίς να είναι sex machine και προνοντίβα πέρασα 2 όμορφες ωρίτσες μαζί της και θα την έπελεγα αβίαστα και πάλι αν ήθελα κάτι σε μαύρο χρώμα. Αν και ότι προηγούμενο μαύρο είχα πάρει με είχε απογοητέυση αυτή μου άλλαξε την εντύπωση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 19, 2010
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
veneto
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
78
Likes:
1.323
Πόντοι:
6.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού